Mye snø i påsken 2023 i Nord

vinter snø

Det er mange år siden vi har hatt like mye snø, landet sett under ett, som det vi har til påske i år. Målestasjonene og snøkartene til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) viser at det er mer snø enn vanlig mange steder i landet.

– Hadde påsken kommet for tre- fire uker siden, hadde det blitt en nitrist ski-affære mange steder i de nordligste fylkene sier Stranden.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

De siste ukene har det imidlertid kommet en god del snø, som reddet skisesongen mange steder. Per i dag er det mer snø enn normalt langs kysten av Nordland og Troms, og omtrent normale snøforhold andre steder.

Du kan sjekke snøforholdene dit du skal ved å gå inn på snøkartene i SeNorge.no. Der finner du kart over snøforholdene, data fra målestasjoner, satellittbilder og webkamerabilder. Satellittbildene fra de siste dagene hvor det har vært mer eller mindre fint vær over hele landet gir gode bilder av hvor det er snø og hvor det er barmark.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.