Viral musikkhumor klar for show på Stormen

Heine Totland og Gisle Børge Styve

Om du ikke har sett duoen på TV-programmet Beat For Beat har du kanskje sett dem på YouTube. Heine Totland og Gisle Børge Styve har fått en stor fanskare med folk som liker både musikk og humor.

Gisle Børge og Heine fant tonen da Heine var gjest i det populære TV-programmet Beat For Beat i 1999. Siden har de solgt titusenvis av billetter og skal turnere hele landet i år. Og snart er de i Bodø.

Les også:  Ruby Red & the Moonshine Brothers slipper albumet "Getting Louder"

– Forestillingen vår er ikke en konsert med bare musikk, det er også humor, men det blir ingen groviser, det blir snill humor. Intelligent humor. Og dum humor, sier Gisle Børge.

Duoen har samarbeidet i 10 år så samkjøringen er det nok ingenting å si på. Her kan du regne med et velsmurt og underholdende show.

Her er et par smakebiter fra Beat For Beat:

Fredag 29. september kommer de to artistene til Bodø for første gang med forestillingen Musikk e komme for å bli, og du kan se fram til en morsom, hyggelig, meget musikalsk, inderlig og rørende forestilling i Stormen konserthus.

Dette bør du med andre ord ikke gå glipp av!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.