nve skredfare

Påskeferie: Snøskredfaren i Nord kan bli betydelig

Det er fremdeles tidlig å si hvordan snøskredfaren vil være i påskeferien, men slik det ser ut nå kan det være at et av de skredproblemene vi må forholde oss til i... Les mer »
vinter snø

Virke reisepuls: Hytta i Norge er mest populær i påsken

Tall fra Virkes reisepuls finner at 1 av 3 nordmenn planlegger å ha påskeferie i år. Mest populært er ferie på hytta i Norge. Tall fra Virkes reisePULS finner at 34 prosent... Les mer »
handeland

Påskekos med barna: Sitronmuffins med valmuefrø og timian

Påske er tid for kos og hygge. Hva med å lage disse søte og syrlige sitronmuffinsene, de blir knasende gode med valmuefrø. I tillegg er de saftige og fluffy – en perfekt... Les mer »
naf

Påskeferie: NAF advarer mot løse gjenstander i bilen

Et lite nettbrett eller andre små gjenstander kan bli livsfarlige prosjektiler om de ligger løst. NAF anbefaler påskebilistene å sikre lasten – og om å være spesielt oppmerksom på de små harde... Les mer »
jernbane vinter

Ny undersøkelse: Togpassasjerene er mindre fornøyd

Jernbanedirektoratets undersøkelse av kundetilfredshet viser en nedgang fra fjerde kvartal i fjor til første kvartal i år. – Resultatene reflekterer utfordringene med punktlighet de siste månedene, og understreker behovet for et mer... Les mer »
vinter sjø fiske

Ny lov: Nå må alle sortere på hytta!

1. januar 2023 kom en ny lov som sier at alle kommuner er pålagt å sikre kildesortering for alle – også på hytta! Mange av oss tilbringer påsken på hytta. Den ultimate... Les mer »
ferie spania

Advarer: Reiselystne nordmenn risikerer å stå uten avbestillingsdekning

Nordens største forsikringsselskap minner om at timingen er avgjørende hvis man skal få dekket avbestillingskostnader for en reise. – Ekstra aktuelt etter en spesiell tid og fordi den norske kronen er svak,... Les mer »
tryg

Uvær i fjellet: Slik kjører du kolonnekjøring

Fredag ettermiddag var flere fjelloverganger stengt som følge av dårlig vær, og det vil fortsette lørdag. Samtidig er det lange køer og kolonnekjøring mange steder. – Er man uvant med kolonnekjøring er det sjelden... Les mer »
tjen penger online

Høysesong for cyberangrep: Rådene for en sikker vinterferie på hytta

Denne og neste uke er det vinterferie her i landet. Ifølge Virke vil 2 av 10 av oss ta vinterferie i år – noe som tilsvarer rundt 800.000 nordmenn. Dette bør du... Les mer »
Statens vegvesen

Fire vil drifte og vedlikeholde riksvegene i Ofoten

Fire entreprenører ønsker å holde riksvegene i Ofoten trygge og framkommelige fram til 2028. Statens vegvesen stiller krav til miljø og klimautslipp. Kontrakten med Statens vegvesen omfatter 314 kilometer veg, hvor 23... Les mer »