pr-o

Fersk undersøkelse: Derfor valgte nordmenn bort elbilen på ferie i sommer

Stadig flere nordmenn eier elbil enten som primærbil eller sekundærbil. Likevel var det mange som valgte å ikke ta den i bruk i ferien denne sommeren. Rekkeviddeangst, ladeusikkerhet, størrelsen på bilen og... Les mer »
flyr

Flyr med passasjervekst og flere fulle fly i andre kvartal

I andre kvartal 2022 brukte selskapet betydelige midler og ressurser for å forberede sommersesongen. Starten på sommeren var preget av sterk etterspørsel, mange fulle fly og fornøyde gjester. Med vel 735 000 gjester fra... Les mer »

Bagasjekaos i sommer

Streik og bagasjekaos medvirket til at Tryg Forsikring hadde over dobbelt så mange reisesaker i sommer som i fjor. – Aldri før har vi hatt så mange saker med forsinket bagasje, og totalt... Les mer »
lade elbil

Kø, appkaos og ladere ute av drift: Slik var elbilistenes sommerferie

Denne sommeren er det mange nordmenn som har vært på bilferie, med elbil. Det har ikke vært helt uten bekymringer, ifølge en fersk undersøkelse. Nordmenn er imidlertid optimistiske, og terskelen for å... Les mer »
buss iphone

Ferske Telia-tall: mobildata-rekord i utlandet i sommer

Aldri før har norske mobilkunder brukt mer mobildata i utlandet i løpet av en sommer som i år. Telias tall viser mer enn en dobling i mobildatabruk sammenlignet med før pandemien. Sverige... Les mer »
avinor

Stor appetitt for utenlandsreiser i sommer

Totalt reiste 4 201 183 passasjerer til, fra eller via Avinors lufthavner i juli 2022. Det er en økning på 78 prosent fra samme måned i fjor. Trafikkøkningen på passasjersiden fortsetter å... Les mer »
norwegian

Norwegian med sterk trafikkvekst i juli

Norwegian hadde mer enn 2,2 millioner passasjerer i juli, det høyeste tallet siden før pandemien. Regulariteten var på 99,7 prosent, mens fyllingsgraden var på nær 95 prosent, den høyeste Norwegian har hatt... Les mer »
sommer

LESERINNLEGG: Dumping av kjæledyr

Under koronapandemien fikk mange seg kjæledyr. Det er hyggelig at mange har funnet selskap i dyr, men de er ikke ordinære varer med en byttelapp. Av: Silje Hjemdal, Stortingsrepresentant FrP. Med et... Les mer »
elkjop

Slik gjør du ferieturen mer behagelig med teknologi

Sommerferien er i gang for mange. Barn og voksne pakker bagen og drar på ferie både i Norge og i utlandet. Uansett om det er med fly, tog, bil eller ferge kan... Les mer »
ferie sol strand

Nærmere en million nordmenn forventer å bli solbrent i år

Det er ventet høye temperaturer og strålende sol flere steder i landet denne uken. Nå er farmasøytene bekymret for alvorlige solskader. I en fersk undersøkelse gjennomført av Respons Analyse på vegne av... Les mer »