nfk

Fylkestinget i Nordland: – Anbudskonkurranse for FOT-ruter må endres

Fylkestinget i Nordland vedtok onsdag enstemmig en uttalelse om FOT-rutene. Uttalelsen, som Arbeiderpartiet tok initiativ til, ber om at anbudskonkurransen for FOT-rutene endres straks, for å sikre et tilfredsstillende flytilbud i Nordland. –... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren om bord i første tog til Sverige etter pandemien: – Bruk kollektivtilbudet både i Norge og på utenlandsreiser

Statsråd Nygård reiste mandag morgen med tog mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Toget, som startet på Oslo S, var det første Vy-toget etter pandemien med Gøteborg sentralstasjon som siste stopp. – Endelig kan... Les mer »
flyr

Flyr opphever munnbindkrav på alle sine flygninger

Etter en grundig vurdering går nå Flyr bort fra kravet om munnbind om bord for reisende og for Flyrs kabinansatte.  – Vi velger å følge retningslinjene til norske helsemyndigheter og opphever derfor kravet om bruk... Les mer »
norwegian

Norwegian fjerner krav om munnbind på flyvninger i Skandinavia

Smittesituasjonen og avviklingen av myndighetenes restriksjoner i Norge, Sverige og Danmark gjør at det fra mandag 18. oktober ikke lengre er et krav om å bruke munnbind om bord på Norwegians flyvninger... Les mer »
veier

Høstferie og snø – Få på vinterdekkene!

Mens store deler av Øst- og Sørlandet avslutter høstferien i helgen, starter den for mange andre. Det er ventet stor trafikk i dag og i helgen, og skal du til fjells bør... Les mer »
veier

Husk vinterdekk i høstferiefjellet

Snøen har gjort sitt inntog i fjellet. – Skal du på høstferie på fjellet er det lurt å legge om til vinterdekk. Holder du deg i lavlandet, la sommerdekkene være på, sier... Les mer »
google

Google Maps: Dette er årets mest søkte turistdestinasjoner i Norge

Google markerer verdens turismedag ved å avsløre hvilke norske turistdestinasjoner som har blitt søkt mest på i Google Maps i 2021. Samtidig lanseres et bærekraftsmerke for hoteller. Pandemien har rammet reiselivsnæringen hardt,... Les mer »
reiser ferie

Trygs reiseforsikring tilbake til normalen

Tryg Forsikrings reiseforsikring gjelder som normalt fra 1. oktober i takt med at Utenriksdepartementet opphever det globale reiserådet fra samme dato. – Etter 18 måneder med restriksjoner forbundet med koronapandemien er vi... Les mer »
ving

Ving melder om rekordsalg: Nå selges det like mange reiser som før pandemien

De siste ukenes utvikling har satt fart på nordmenns reiselyst, og bestillingene for vinteren tikker inn i stor fart. – Vi så allerede tidlig forrige uke at noe positivt var på gang.... Les mer »
visitisrael

Six Senses Shaharut i Israel har endelig åpnet

Det beste kommer til dem som venter og venter. Six Senses Shaharut, som ligger i den månelignende Arava-dalen sør i Negev-ørkenen, vil feire sin etterlengtede ankomst. Med alle de siste detaljer på... Les mer »