svolvær

Norgesferie til tross: Lofoten smittefri i sommer

Lofoten har fått rekordmange turister denne sommeren. Til tross for tusenvis av ferierende nordmenn og utlendinger har turistregionen i nord klart å holde seg smittefri, opplyser NRK. – Med tanke på hvor... Les mer »
hurtigruten

Alle om bord på MS Spitsbergen har testet negativt for covid-19

Hele mannskapet og alle gjestene på ekspedisjonscruiseskipet MS Spitsbergen har torsdag blitt testet for covid-19. Samtlige 134 har testet negativt. Ekspedisjonscruiseskipet MS Spitsbergen kom torsdag morgen til Tromsø. Medisinsk personell fra Universitetssykehuset... Les mer »
hd motorsykkel

Norgesferie og tur-kjøring gir økt MC-salg – Kvinner kjøper MC som aldri før

Tallene som Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) har innhentet fra Opplysningsrådet for Veitrafikken, viser at salget av tunge motorsykler frem til 31.07 i år er gått opp fra i fjor med 8,9 %, dvs.... Les mer »
covid 19 virus

Cruiseskip fra Lofoten satt i corona-karantene i Bodø

En person som var om bord cruiseskipet «Seadream 1» har testet positivt for coronaviruset. De resterende passasjerene har blitt isolert om bord i skipet som ligger til kai i Bodø, ifølge NRK.... Les mer »
bane nor

Eventyrlig passasjervekst på jernbanen

I fjor reiste rekordmange 80 millioner med tog i Norge. Gjøvikbanen, Jærbanen og Vestfoldbanen er blant banene med størst vekst. – Det er fantastisk å se den kraftige passasjerveksten. Det viser at... Les mer »
google

Denne sommeren googler vi Lofoten mest

Norgesferie har aldri vært mer populært, ifølge Google Trends er det Lofoten som er mest populært med resten av de populære norgesferie destinasjonene under, opplyser NRK. Her har nordmenn helst lyst til... Les mer »
småbåt

Slik gjør du båtturen tryggere

Det er en første gang for alt, og spesielt de som skal ferdes på havet for første gang bør lytte til erfarne båtfolk. Slik kan du gjøre båtturen tryggere. De fleste nordmenn... Les mer »
bodøposten

Juli er høysesong for mobilskader

Det er sommer, det er varmt, vi er mye ute og aktiviteten er høy. Aldri tar vi mer bilder og video på mobil enn på sommeren, og de aller fleste deles i... Les mer »
tryg forsikring

En god nabo kan skremme vekk innbruddstyver

Mens hundretusenvis av ferieglade nordmenn har forlatt boligen og reist på ferie, er andre hjemme. Vil du være en god nabo i sommerferien kan du se til naboens bolig, så unngår de... Les mer »
gjensidige

Nye reiseråd: Dette dekker forsikringen

Utenriksdepartementet fraråder alle ikke-nødvendige reiser til Spania og Andorra. Befinner du deg allerede i et land som går fra grønt til rødt, vil du være dekket av reiseforsikringen på vanlig måte.  Dette... Les mer »