ferge

LESERINNLEGG: Fergeprisene fra Bodø må kuttes!

Dagens overprising må bringes til en slutt, når man ser på fergeprisene så skjønner man at noe er totalt feil. Av Geir Hanssen, stortingskandidat, Demokratene Innlandet Hvordan kan det ha seg at... Les mer »
minecraft

Alt klart for Bodøs største 17. maitog i Minecraft

Årets mest folkerike 17. maifeiring for barn og unge vil foregå i Minecraft. Feiringen starter klokken 07.00 og det forventes titusenvis av deltakere til Skoglivs digitale feiring av nasjonaldagen. Og Bodø er... Les mer »
bodø 17 mai

Her er programmet for 17. mai 2021 i Bodø

Det blir TV-sending fra Stormen konserthus fra kl. 07.50. Følg med på kommunens hjemmeside for mer informasjon og program for TV-sendingen. Programledere er Reidun Kjelling Nybø og Knut Folkestad. I tillegg til... Les mer »
sykehus doktor

Ingen nye smitte-tilfeller i Bodø mandag og tirsdag

Bodø kommune meldte søndag at det ikke var nye smitte-tilfeller i Bodø, det samme gjorde de mandag. Nå er det klart at det heller ikke er registrert nye smitte-tilfeller i Bodø torsdag.... Les mer »
doktor

Ingen nye smittetilfeller i Bodø søndag

Det er ikke registrert nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. En person er i isolasjon og sju er i karantene i Bodø... Les mer »
strikking

NM i Gåstrikk 2021 arrangeres i Bodø

Lørdag 12. juni 2021 arrangeres NM i Gåstrikk for tredje gang. I år blir det NM runder på mer enn 30 forskjellige steder i Norge fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør,... Les mer »
plantasjen

Plantasjen i Bodø åpner butikken

Plantasjen har nå åpnet alle butikkene sine i Norge. Fra midten av mars har opptil 38 butikker vært stengt på grunn av koronarestriksjoner. Dette innebærer at alle Plantasjens butikker i Norden nå... Les mer »
smittevern

Ett nytt smitte-tilfelle i Bodø onsdag

I Bodø er det registrert ett nytt smitte-tilfelle av covid-19 siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det dreier seg om smitte ved nærkontakt, og vedkommende var allerede i... Les mer »
politi

Politiet i Bodø skal øve i sentrum

Politiet gjennomfører øvelse i sentrumsområdet i dag, opplyser Nordland politidistrikt onsdag morgen. Området skiltes med «Øvelse politi». Det er for tiden ikke oppgitt hvilket område det skal øves på. Les mer »
politi

Politiet øver i Bodø sentrum

Politiet opplyser at de vil øve på forskjellige plasser i Bodøområdet i løpet av denne tirsdagen. Det vil i den forbindelse bli en del utrykningskjøring. Det er ikke opplyst om politiet vil... Les mer »