iphone

Digital hjemmeoppfølgning i Bodø gir bedre helse

I dag er digital hjemmeoppfølging en del av tjenestene som kan tilbys fra Bodø kommune, og man kaller tjenesten for Helsehjelpa. Helsehjelpa i Bodø følger med på målinger og symptomregistreringer som brukerne... Les mer »
delta

Delta varsler streik i Bodø kommune fra 24. mai

Hvis ikke partene i kommuneoppgjøret kommer til enighet hos Riksmekleren, blir det streik i Bodø kommune. Delta tar ut medlemmer i Bodø og seks andre større bykommuner ved en eventuell streik. –... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Standup-komikere fra Bodø går løs på strømregninger og politikere

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen pluss standup-komikerne Martin Soulimani og Bjørn Erik Bryhn fra Bodø snakker om nyhetsbildet i en fersk podcast. Elon Musk kjøper Twitter, høye strømpriser og feiloperering er sakene... Les mer »
mills

Nå kommer Mills Majo til Bodø-butikkene

Folkefavoritten fra 1951 får en ny og tøff lillesøster. Nå finner du Mills Majo i butikkene. Nykommeren er en mer luftig majones, med en litt syrlig og frisk smak.   – Vi ser at flere ønsker... Les mer »
primula blomster

Millioner til grønn byutvikling i Bodø

I revidert nasjonalbudsjett legger regjerningen opp til at Bodø og Ålesund til sammen skal få 30 millioner til grønn byutvikling, opplyser Bodø kommune. – Jeg er veldig glad for at regjeringen har... Les mer »
Comfort Hotel Bofø

Test: Førsteklasses frokost hos Comfort Hotel Bodø

Comfort Hotel Bodø er det nyeste hotellet i Bodø og ligger i midten av Bodø sentrum. Comfort Hotel er et moderne hotell for den prisbevisste uten det unødvendige. Comfort Hotel Bodø er... Les mer »
nord universitet

Nord universitet med i nytt forskningsprosjekt: Europa skal lære av kriser

Nord universitet har landet sitt første EU-prosjekt under programmet Horisont Europa, og skal bidra med erfaringer fra krisehandtering i Norge inn i et nytt felles europeisk forskningsprosjekt. Horisont Europa (forskningsradet.no)er EUs rammeprogram... Les mer »
briller

Nå kan du gjenvinne brillene dine hos Specsavers Bodø

Specsavers inngår partnerskap med Norsk Gjenvinning og Asker Produkt for å gjenvinne briller uten bruksverdi. – Materialer som kan brukes igjen, bør ikke gå til spille. Siden 2015 har Specsavers Bodø og... Les mer »
quality ramsalt

Test: Fantastisk frokost hos Quality Hotel Ramsalt

Quality Hotel Ramsalt i Bodø er et av byens nyeste hotell og en del av Nordic Choice Hotels. Det er flere nye og moderne hotell i Bodø, og det skiller sikkert lite... Les mer »
lufthavn ferie

Ny by – Ny flyplass: Regjeringen med gladnyhet til Bodø

Bodø kommune inviterte mandag til pressekonferanse i Bodø rådhus og temaet var Ny by-ny flyplass-prosjektet. Til stede på pressekonferansen var samferdselsminister Jon-Ivar Nygård, nestleder i Arbeiderpartiet og fiskeri- og havbruksminister Bjørnar Skjæran, fylkesrådsleder... Les mer »