Captain Sukram

Lofotværingen Captain Sukram slipper album med bodøværinger

Markus Dvergastein (aka. Captain Sukram) har blitt Lofotværing og slipper albumet «Pillowtalk & Sundowns» sammen med to bodøværinger. Captain Sukram vokste opp i hardcore-miljøet i Sandnes på 2000-tallet. Han fant sin vei... Les mer »
politi

Politiet sjekket smittevern på City Nord i Bodø

Politiet melder at de har gjennomført en fotpatrulje med fokus på smittevern på City Nord i Bodø. Fotpatruljen som sjekket smittevern ble gjennomført i 18-tiden mandag, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politiet

Politiet sjekket smittevern i Glasshuset i Bodø

Politiet i Bodø har gjennomfør en forebyggende patrulje med fokus på smittevern mandag i 12-tiden. Det skal ikke ha vært noen reaksjoner fra politipatruljen i Glasshuset, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Mann arrestert etter brann på Langstranda

Politiet jobber ut fra en teori om at brannen på Langstranda i Bodø natt til lørdag kan være påsatt. En mann skal være pågrepet idag, ifølge NRK. Mannen som er pågrepet er nå også... Les mer »
øy sjøen

Brann på Langstranda i Bodø

Politiet melder om en brann i en søppelfylling på Langstranda i Bodø natt til lørdag i 3-tiden. Slukkeinnsats ble igangsatt. Det brant i gammelt trevirke på søppeldeponiet på Langstranda. Slukking pågikk i... Les mer »
covid 19 virus

To nye koronatilfeller i Bodø

Siste døgn er det registrert to nye smittetiller med covid-19 i Bodø, opplyser NRK. Tilfellene gjelder nærkontakter i samme familie. – Pågangen for testing er langt lavere nå enn for bare noen... Les mer »
posten

Brev og pakker fra Bodø rammes av vekterstreik

Vektere som gjennomfører sikkerhetskontroll av brev og pakker som sendes med Postens fly fra Tromsø og Bodø er tatt ut i streik. En rekke avganger blir berørt med den konsekvens at Posten... Les mer »
munnbind

Skagen Hotel blir karantenehotell i Bodø

Skagen Hotel i Bodø blir beredskapshotell for personer som kommer til Norge fra utlandet og skal i koronakarantene, opplyser NRK. Disse gjestene skal være adskilt fra hotellets andre gjester. Les mer »
matbutikk

Bunnpris Aspmyra i Bodø populær i Too Good To Go-appen

I det siste har flere dagligvarebutikker blitt med i Too Good To Go-appen, som bruker den i arbeidet med å redusere matsvinn. Det gjør at folk kan kjøpe billig overskuddsmat som ellers... Les mer »
Foto: Manxruler

Politiet i Bodø kontrollerte avstand og munnbind på City Nord

Politiet i Bodø har vært på forebyggende patrulje på City Nord tirsdag i 14-tiden, melder Nordland politidistrikt Politipatruljen melder om lite folk, folk holdt avstand, og at flere brukte munnbind. Foto: Manxruler Les mer »