helsinki

Finnair åpner sommerrute fra Bodø lufthavn til Helsinki

Ferieglade nordmenn og spesielt bodøværinger, kan glede seg over det nye rutetilbudet fra Finnair.  Lørdag 27. mai markerer første dag med egen rute fra Bodø lufthavn til Helsinki med Finnair. I sommer flyr Finnair... Les mer »
pc

Bodø Nu felt på fire punkter i PFU

Lokalavisen Bodø Nu fikk en firedobbel fellelse i en lukket behandling i Pressens Faglige Utvalg (PFU), opplyser Medier 24. Det var en lukket behandling av de presseetiske bruddene Bodø Nu ble skyldige... Les mer »
politiet

Bodømann død i Stjørdal: En person fengslet

Politiet vil fengsle mannen i 50-årene som er siktet for drap i Stjørdal i fire uker. De ønsker at han fengsles to uker med brev- og besøksforbud og to uker med isolasjon,... Les mer »
privat

LESERINNLEGG: Foregangskvinner på byvandring i Bodø

Da Hederskvinner Bodø ble formelt etablert for ett år siden, valgte de å rette fokus på tolv foregangskvinner i Bodø, som ønskes å gjøres kjent og hedret i bybildet. Av: Samfunnsviter dr.... Les mer »

En Kopp i Bodø utvider: Blir en av byens største serveringssteder

En Kopp restaurant, kafe og bar i Sjøgata 3 i Bodø sentrum er en av byens eldste serveringssteder. Apo Köseoğlu har vært eier og daglig leder av En Kopp i hele 16... Les mer »
google

Konkursboom i Nord-Norge: Bodøværing og Google-topp lanserer krafttak

Nye tall viser en kraftig økning i antall konkurser blant norske bedrifter, hvor størst prosentvis økning er i Nord-Norge. Nå snur Google seg rundt for å hjelpe næringslivet gjennom uroen sammen med... Les mer »
sentrumsterminalen

Sentrumsterminalen i Bodø skal fornyes

Sentrumsterminalen i Bodø ligger i Storgata 3 og er bindeleddet mellom hurtigbåter, ferjer, jernbane, taxi og busser i Bodø. Utebyggene på Sentrumsterminalen i Bodø har i en tid vært et problem med... Les mer »
breiva

Bodø kommune vil ha hjelp til rengjøring i gatene

Bodø kommune inviterer velforeninger og andre til felles dugnad med rydding i offentlige friområder og fellesarealer. For å avtale hentested og utlevering av avfallssekker, kontakt Byteknikk, oppfordrer kommunen. Henting av avfall skjer på... Les mer »
peppes

Terningkast 6: Peppes Pizza i Bodø et trygt valg

Det finnes flere pizza-restauranter i Bodø og en av de mest kjente er nok Peppes Pizza. Peppes Pizza holder til i Storgata 3 ved Glasshuset i Bodø sentrum. Peppes er nok Norges... Les mer »
avinor

Informasjonsmøte om anskaffelse til lufthavn-prosjektet i Bodø: – En av de største entreprisene

Avinor og «Ny Lufthavn Bodø»-prosjektet inviterer til informasjonsmøte om kommende anskaffelse av entreprise E6 Terminal-Bygg. I forbindelse med prosjektet Ny Lufthavn Bodø (NLBO) skal entreprise E6 Terminal-Bygg utlyses. Dette er en av... Les mer »