buss

– De har puttet bussjåførenes lønnsøkning i egen lomme

Busselskapene er arbeidsgiverne til bussjåførene og får penger for å drifte bussrutene av kollektivselskap (f.eks. Ruter) eller fylkeskommunen. Betalingen busselskapene får for å levere busstjenester reguleres jevnlig. En faktor som regnes inn... Les mer »
fly reise ferie

Bodø lufthavn: Samtidig flytting av terminal og rullebane

Samferdselsdepartementet har nå bestemt at planleggingen av flyttingen av Bodø lufthavn skal i en forprosjektfase. Videre planleggina skal ta utgangspunkt i samtidig flytting av rullebane og terminal i Avinors skisseprosjekt. Dette er... Les mer »
stormen bibliotek

Inviterer til Gjenbruksloopen på Stormen bibliotek

I forbindelse med Forskningsdagene 2020 som arrangeres lørdag 26. og søndag 27. september inviteres barn og voksne til Stormen bibliotek og opplevelsearenaen Gjenbruksloopen, opplyser Bodø kommune. Her skal det bygges en unik... Les mer »
brann

Brann i lager på Stokmarknes

Politiet fikk melding om røyk og åpne flammer fra et industribygg i Alkeveien på Stokmarknes i 4-tiden natt til søndag. Ambulansen kom først til brannstedet. Det skal ha vært full fyr i... Les mer »
buss iphone

Jakter smarte bodøværinger til byens største responsgruppe

Er du bodøværing med noe på hjertet om Bodøs framtidige transportløsninger? Da vil Smartere Transport Bodø ha deg med i sin nye responsgruppe på Facebook, opplyser Bodø kommune. – En målsetting for dette... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i billakkeringssenter i Bodø slukket

Takbrannen i et billakkeringssenter i Bodø mandag formiddag er under kontroll. Politiet evakuerte alle personer fra bygget og i nærheten, opplyser NRK. Siden det brant i lakk og olje anbefalte brannvesenet en... Les mer »
ambulansebil

Syklist i trafikkulykke i Bodø sentrum

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke i Haakon IV gate mandag i 12-tiden. Det var en syklist som var skadd etter å ha veltet, og skadeomfanget var ukjent. Nødetatene rykket ut... Les mer »
politi

Kjørte av veien ved Hunstad – Mistanke om promille

Politiet rapporterer at en bil kjørte av veien ved Hunstad natt til søndag i 03-tiden. Bilføreren ble sjekket av ambulansepersonell. Bilfører ble fraktet til legevakten for videre undersøkelser. Det skal ha vært... Les mer »
tunnel

Tatt for råkjøring i Bodøtunellen

Utrykningspolitiet har målt en bilfører til en hastighet av 121 km/t i Bodøtunellen i 21-tiden fredag. Bilføreren var en mann i 20-årene. Førerkortet er tatt i beslag. Sak blir opprettet, melder Nordland... Les mer »
Nordvik Toyota Bodø

Nordvik Toyota Bodø lokker med dobbeltpremiere: RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid

Det er ikke hverdagskost at Nordvik Toyota Bodø samtidig lanserer to nye bilmodeller. Nå har RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid premiere i Norge, og Toyota-forhandler Nordvik forventer stor interesse for nyhetene... Les mer »