lyd høyttalere radio

Nye smittevernregler: Politiet avsluttet fest i Alstad

En fest ble avsluttet i en enebolig i Alstad i Bodø natt til søndag i 4-tiden. Det vil bli opprettet 10 anmeldelser for brudd på lokal forskrift om smittevernreglene. Det var totalt... Les mer »
covid 19 virus

14 nye smitte-tilfeller i Bodø: Innfører nye smitteverntiltak

Bodø kommune inviterte til en ny pressekonferanse fredag kveld klokken 18:00. Der ble det først opplyst om at det er tre nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø. Til sammen er det 14 nye smitte-tilfeller... Les mer »
bbc

BBC har filmet i Bodø i ny storslått naturdokumentar: Episoden vises torsdag!

Sentrale klipp fra den nye flaggskipserien til BBC Earth, A Perfect Planet, med sir David Attenborough i fortellerstemmen, er filmet i Norge. Episoden med klipp fra Norge vises på BBC Earth 25.... Les mer »
up

Tre tatt for råkjøring på Hunstad i Bodø

Utrykningspolitiet i Bodø melder at de har gjennomført laserkontroll på RV80 ved Hundstad i Bodø i 20-tiden onsdag kveld. Resultatet ble tre forenklede forelegg for overtredelse av fartsgrensen, høyeste måling 76 km/t... Les mer »
flisekompaniet

– Vi blir et unikt utstillingsvindu for baderom og fliser i Bodø

Med fantastiske lokaler på hele 450 kvadratmeter, spekket med inspirasjon og bredt vareutvalg innen fliser og baderomsløsninger, er den første butikken til Flisekompaniet i Bodø klar til å åpne dørene torsdag 25.... Les mer »
lerum

Ny Smudi-smak fra Lerum til Bodø-butikkene

Suksessen fra 2020 er basert på ideen om å ta ut den naturlig søtningen fra frukt og bær, og tilsette det til en ny ladning med frukt og bær. På den måten... Les mer »
bodø vinter

Ett nytt smitte-tilfelle i Bodø

Det er registrert ett nytt smitte-tilfelle av covid-19 i Bodø siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det gjelder smitte ved nærkontakt der vedkommende allerede var i karantene. Søndag... Les mer »
politiet

Kjærestepar på Tverlandet måtte skilles av politiet

Politiet rapporterer at et kjærestepar har kranglet på en privat adresse på Tverlandet i Bodø i 4-tiden natt til lørdag. Det skal ha blitt så ampert at politiet måtte gripe inn og... Les mer »
covid 19 virus

Syv nye smitte-tilfeller i Bodø

Det er registrert syv nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø, siste døgn. Seks av disse er nærkontakter og én er importsmitte, opplyser Bodø kommune. – Det store antallet er ingen bekymring, fordi det... Les mer »
diplom-is

Spennende iskremnyheter fra Diplom-Is til Bodø-butikkene

I 2021 lanserer Diplom-Is en rekke nyheter innenfor småis og boksis. I tillegg til å ta tilbake 90-tallsklassikeren Drillo-isen, fokuserer selskapet på nytelse for alle – og utvider Royal-serien med hele fire... Les mer »