party fest

St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

St. Eystein skole er en katolsk grunnskole fra 1. til 10. trinn og startet opp høsten 2004. Skolen ligger i Bodø, like ved flyplassen som er nært sentrum og i Vestbyen bydel. Alle... Les mer »
nfk

3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Pengene går til å fullføre arbeidet med å gjøre Bymuseet i Bodø tilgjengelig for absolutt alle, uansett funksjonsnivå. I 2021 bevilget fylkestinget 7 850 000 til fornying og universell utforming av Bymuseet i Bodø.... Les mer »
tannlege

Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Bankgata tannklinikk i Bodø er smittefri, etter at det i midten av mai påvist legionellabakterier i vannet knyttet til tannlegestolene. Etter funnet av legionellabakterien ved klinikken satte fylkeskommunen umiddelbart inn tiltak. Det... Les mer »
malerier

Arctic Congress inviterer til utstilling på Siggerud Galleri i Bodø

Arctic Congress Bodø 2024 inviterer til utstilling på Siggeruds Galleri i Bodø. Utstillingen blir åpen for publikum. – Det er ikke ofte at en vitenskapelig konferanse åpner dørene for publikum. Men vi... Les mer »
Nord universitet

Hele forskningsverdenen samles i Bodø

I mai og juni samles hele forskningsverdenen i Bodø. Flere tusen forskere inntar byen for å ta del i Arctic Congress og NAISA. – Dette er noen av de aller største forskningskonferansene... Les mer »
nordic

Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Det ble en meget godt besøkt hotellåpning da gjester og Bodøs befolkning endelig kunne tre inn dørene på nybygde Wood Hotel på Rønvikfjellet i Bodø. Snaut to år etter byggestart kunne Wood... Les mer »
bodø 17 mai

Bodø: Program for 17. mai 2024

Årets program for 17. mai-feiringen i Bodø starter allerede 7.00 om morgenen og fortsetter utover dagen. Her er programmet for Bodø. Barnehage toget starter 9.30, og klokken 11.00 starter skoletoget. Stormen konserthus:... Les mer »
hk

Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Bodø Bilutleie fyller 50 år. Daglig leder Gøran Imingen er andregenerasjons bilutleier og har et helt spesielt forhold til Hertz. Bak jubilanten i Bodø står en flott gjeng ledet av Daglig leder... Les mer »
nettavisen

Barnevernet i Bodø tar flest barn i hele landet

Mens Oslo og Stavanger har relativt få barn under omsorg fra barnevernet, ligger de store byene i Nord-Norge øverst. Klart flest barn blir tatt av barnevernet i Bodø, enn i resten av... Les mer »
peab

Peab signerte milliardavtale for utbyggingen av Bodø lufthavn

Peab Anlegg og Avinor har signert kontrakt for gjennomføringsfasen av entreprise «E2 Flyside-Anlegg» ved nye Bodø lufthavn. Kontrakten er på ca. 3,3 milliarder kroner og omfatter blant annet bygging av ny rullebane,... Les mer »