sykehus doktor

To personer i coronavirus karantene i Bodø

To personer i samme husstand i Bodø er satt i hjemmekarantene etter at den ene har vært i et område der det er påvist høy forekomst av coronavirus, opplyser Saltenposten. Helsedirektoratet har... Les mer »
nordlandssykehuset

Helse Nord gir kriselån til Nordlandssykehuset etter budsjettsprekk

Nordlandssykehuset får låne penger av Helse Nord, etter at den siste delen av renoveringen i Bodø sprakk med 330 millioner kroner, opplyser NRK. – Styret i Helse Nord ser alvorlig på dette,... Les mer »
stormen bibliotek

Bodø kommune vil ha forslag til årets kulturpris

Bodø kommune søker forslag til årets kulturpris. Kulturprisen kan tildeles en person, forening eller institusjon som har sitt virke i, eller spesiell tilknytning til Bodø kommune. Frist for å sende inn forslag... Les mer »
idrett butikk

G-Max i Bodø legges ned

Konkursen i Gresvig konsernet får konsekvenser for Bodø. 34 butikker i Gresvik-konsernet legges ned, og opptil 500 personer mister jobben, opplyser Nettavisen. I Bodø legges G-Max ned, opplyser Avisa Nordland. G-Sport på... Les mer »
natur snø

Ny flyplass i Bodø: Foreslår skog på 400.000 trær

Det kan ta mange år før det historiske byutviklingsprosjektet Ny By – Ny flyplass i Bodø er ferdig. Nå foreslår byplanleggere å plante midlertidige trær på ledig areal, opplyser NRK. Asplan Viak,... Les mer »
politi

Drama på City Nord i Bodø: To gutter tatt med «håndvåpen»

En årvåken kunde inne på City Nord kjøpesente i observerte en ungdom med det som så ut som et håndvåpen lørdag kveld i 17-tiden. Politiet tok deretter kontroll på to gutter i... Les mer »
leker barn

Barnehagebarn i Bodø på sykehus etter mistanke om E.coli

Et barn i en barnehage i Bodø er innlag på sykehus med mistanke om E.coli-smitte, opplyser NRK. Alvorlig E.coli tarminfeksjon oppstår ikke så ofte i Norge. I de fleste tilfeller er E.coli... Les mer »
posten

Slutt på DNBs banktjenester på Posten i Bodø fra 1. juli

DNBs avtale med Posten om banktjenester i Postens ekspedisjonsnett avvikles 1. juli 2020. Det betyr at postkontoret i Bodø blir uten banktjenester. Fra den datoen vil det ikke lenger være mulig å... Les mer »
møte

Snart klar for Rekrutteringskonferansen 2020 i Bodø

Rekrutteringskonferansen 2020 arrangeres på Scandic Havet i Bodø 27. februar. Arrangørene har hentet inn flere av landets beste foredragsholdere med ulik erfaring innenfor rekruttering og HR. Rekrutteringskonferansen 2020 tar opp viktige og... Les mer »
f-16

Militær flyplass i Bodø blir forskningsprosjekt

I Bodø jobber forskere med å finne ut hvordan 230.000 tonn med løsmasser kan flyttes og gjenbrukes til ny bydel med ny flyplass. Prosjektet heter Cityloops og er EU-finansiert med 105 millioner... Les mer »