brannmannskap

Brann i boligbygg i Bodø: En person savnet

Nødetatene rykket natt til søndag en ut til brann i et bygg med fire boenheter i Bodø. Da politiet ankom stedet klokken 02.22 var det allerede full overtenning i boligen, opplyser VG.... Les mer »
politi

Var full og sov i Glasshuset – Fikk overnatting hos politiet

Politiet kom i kontakt med en overstadig beruset person som sov i Glasshuset i Bodø natt til fredag. Personen ble kontrollert av ambulanse. Den fulle personen ble deretter innsatt i drukkenskapsarresten, opplyser... Les mer »
kulturdepartementet

Regjeringen garanterer for inntil 100 millioner til Bodø som kulturhovedstad

Det har vært debatt og konflikter rundt Bodø som Europeisk kulturhovedstad 2024. Men mandag besøkte kulturminister Abid Raja (V) og kom med statstøttegaranti til ordfører Ida Pinnerød (Ap), opplyser NRK. – Bodø... Les mer »
widerøe

Widerøe starter flere Bodø-ruter i sommer

I Norges mest omfattende undersøkelse om sommerens reiseplaner svarer 9 av 10 at de ønsker å reise i Norge på sommerferie. Nordlendingene ønsker deg sørover og øst- og vestlendingene til Helgeland og... Les mer »
flagg norge

Program for 17. mai-feiringen i Bodø

Her er programmet for feiringen av 17. mai i Bodø kommune 2020, inkludert Kjærringøy, Nordsia, Væran, Skjerstad og Misvær, Saltstraumen samt Tverlandet. I forbindelse med markeringen av årets nasjonaldag vil Bodø kommune... Les mer »
lyd høyttalere radio

Fest i russebuss i Bodø stoppet grunnet høy musikk

Politet rapporterer at de har avsluttet en fest i en russebuss i Bodø natt til lørdag i 1-tiden. Årsaken til at de avsluttet festen var høy musikk som forstyrret nabolaget, ifølge Nordland... Les mer »
Foto: color line

En ny person med coronavirus i Bodø: Advarer russen

Det er ingen nye smittetilfeller i Bodø torsdag. Men det det var ett nytt smittetilfelle av koronavirus i Bodø i går, og smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen advarer, opplyser Bodø kommune. – Lite... Les mer »
virus

Coronaviruset: En person i isolasjon i Bodø

Det er til sammen testet 1872 personer i Bodø for koronavirus, og med 34 positive prøver. 33 er friskmeldt, og én person er i isolasjon per tiden. Dette opplyste kommunikasjonssjef Tord Berthinussen... Les mer »
kalkulator

Kompensasjonsordningen: Skatteetaten undersøker flere saker

Skatteetaten er i full gang med å gjennomføre kontroller som kan avdekke svindelforsøk i kompensasjonsordningen for næringslivet. – Noen saker peker seg ut, men ingenting tyder så langt på at juks er... Les mer »
skip båt

Båtkortesje fra Løpshavn til Bodø 17. mai

Feiringen av nasjonaldagen blir ikke som vanlig i år grunnet coronasituasjonen. Det blir ikke 17. mai tog som vanlig, men det bir et lite plaster på såret: nemlig båtkortesje. Båtkortejsen starter fra... Les mer »