up

Tatt i fartskontroll på Hunstad

Utrykningspolitiet rapporterer at en jente i slutten av tenårene ble tatt i en fartskontroll på Hunstad natt til søndag i 2-tiden. På grunn av hastighetsmålingen på 91 km/t i 60-sonen på RV80... Les mer »
politi

Mann i 20-årene tatt for tyveri i Bodø

En politipatrulje i Bodø pågrep en mann i 20 årene for vinningskriminalitet fredag morgen i 5-tiden, opplyser politiet. Mannen ble stoppet i sentrum med sykkel/sykkelvogn, politiet oppdaget at vognen inneholdt tyvgods. Mannen... Les mer »
politi

Full dame arrestert – Slo til dørvakt i Bodø

Politiet rapporterer at en beruset kvinne ble innbragt til arrestert etter å ha slått til en dørvakt på et utested i Bodø sentrum. Fornærmede ble ikke skadd men sak opprettes mot den... Les mer »
færd

Rapp Bomek i Bodø inngår rammeavtale med Byggmakker

Rapp Bomek signerte nylig en rammeavtale med Byggmakker Handel for salg av dører i alle deres varehus. Dette bekrefter selskapets posisjon i det norske bygg- og anleggsmarkedet. Rapp Bomek har fått tildelt... Les mer »
politi

Rykket ut til røyk fra togstasjonen i Bodø

Nødetatene rykket ut til togstasjonen i Bodø tirsdag morgen etter melding om røyk i en lokomotivstall. Men det var heldigvis ikke brann. Røyken skyldes varmeutvikling i en elektrisk komponent på et lokomotiv.... Les mer »
up

Trafikkulykke ved Soløyvannsveien i Bodø

Politiet melder at en enslig bil har kjørt av veien og langt ut i grøfta ved Soløyvannsveien i Bodø natt til søndag. Politiet tok hånd om to mannlige personer, begge født 99... Les mer »
nordvik

Grunnmuren ble bygd i 1973, nå står bygget ferdig

I 1973 bygde Elsa og Magnar Nordvik grunnmuren til dagens konstruksjon i det nye hovedanlegget for Toyota i Bodø. Flere av de historiske elementene i byggverket er beholdt som en del av... Les mer »
Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse med værkamera nummer 100 i Bodø

For å gi pilotene bedre grunnlag for å avgjøre hvor det er forsvarlig å fly, har Stiftelsen Norsk Luftambulanse siden 2013 plassert ut værkameraer på strategiske steder rundt om i hele landet.... Les mer »
Foto: Olavfin

Sjekket båttrafikken ved Kjerringøy: En fikk pålegg om redningsvest

Politiet rapporterer at de har sjekket båttrafikken og båtførere ved Kjerringøy utenfor Bodø onsdag kveld. 18 båtførere ble sjekket. Alt var ok, melder politiet, men en båtfører fikk muntlig pålegg om å... Les mer »
avinor

Avinor anbefaler utbyggingsalternativ for ny flyplass i Bodø

Avinor konkluderer med at alternativet anbefalt i skisseprosjektet er den løsningen som best oppfyller prosjektets og programmets mål. Tilrådningen er utarbeidet i nært samarbeid med Bodø kommune, og valg av utbyggingsalternativ støttes... Les mer »