nfk

Eurogym 2024 i Bodø får 1,7 millioner

Nordland fylkeskommune gir et tilskudd på 1 740 000,- til gjennomføring av Eurogym 2024. Pengene skal dekke honorar til lokale idrettslag for vakthold ved skoler, samt til å organisere alle frivillige. Det er... Les mer »
avtale enighet

129 nye foretak etablert i Bodø kommune i fjerde kvartal

Tripletex har gått gjennom de ferskeste tallene fra SSB, og sett nærmere på nye foretak og konkursåpninger på kommunenivå i andre kvartal i år. I fjorårets siste kvartal ble det etablert 129... Les mer »
NorgesGruppen

Nå blir kassene på KIWI i Bodø sukkerfrie

KIWI ønsker å legge til rette for sunne valg, uten å bruke pekefinger. Nå blir selve kassa sukkerfri, og Nasjonalforeningen for folkehelsen applauderer tiltaket. Sunnhet til folket har lenge vært KIWIs hjertesak.... Les mer »
stortinget

Besøker NATO-øvelsen Nordic Response i Bodø

Utenriks- og forsvarskomitéen besøker militærøvelsen Nordic Response i Bodø og Bardufoss 12. – 13. mars. − Det er nyttig for komiteen å lære mer om hvordan øvelsen foregår i praksis og ikke... Les mer »
nfk

Søker utbygger til Nordstrandveien i Bodø

Sykkelveg, fortau, bedre busstopp og bedre vei – nå skal Nordstrandveien få en stor oppgradering.  Nordland fylkeskommune har lyst ut oppdraget og regner med byggestart rundt sommeren. Prosjektet er en del av... Les mer »
standup.no

Standup-komiker Hans Morten Hansen kommer til Bodø

Stavangers store humorsønn, Hans Morten Hansen, har livnært seg som komiker i snart en mannsalder og er en av landets mest rutinerte og bejublede standupkomikere. Og 23 mars er han på Stormen... Les mer »
verisure

VIDEO: Rakett i søppelkasse førte til full fyr i butikken til Anders i Bodø

Natt til første nyttårsdag ble butikken til Anders Espolin Johnson i Bodø skadet i brann. Han mener at uten alarmsystemet fra Verisure kunne det gått enda verre. Klokken 01:28 natt til første... Les mer »
pressenytt

Bodø-utviklede heller får arkitekturutmerkelse

En fabrikk i Bodø har deltatt i utviklingen av en ny generasjon drenerende heller. Nå er de med og mottar Asak FLYT DOGA-merket for design og arkitektur.  – Asak FLYT tok form... Les mer »
nordvik

Nytt kontorhotell på Stormyra i Bodø

Nordvik-konsernet satser med nytt konsept på Stormyra i Bodø. Nordvik Eiendom leier ut cellekontorer med parkering, internett, kaffe og møterom inkludert. – Vi ser et økende behov for fleksibilitet i arbeidslivet, og... Les mer »
forbrukslån

Bodø: Helsestasjonen og skolehelsetjenesten på Helsenorge

Nå kommer også helsestasjon- og skolehelsetjenesten i Bodø kommune på Helsenorge, som er det offentlige nettstedet for informasjon om og tilgang til helsetjenester i Norge. Fra tirsdag 27 februar vil innbyggere i... Les mer »