politiet

Hærverk på Løpsmark: Politiet vil ha tips

Det er meldt om skadeverk på vinduer på Løpsmark skole i Nordsia i Bodø, muligens i løpet av siste døgnet, opplyser politiet. Det er også utøvet skadeverk på busskur på Bratten. Politiet... Les mer »
brann

50 sauer brant inne i fjøs i Bodø

Et fjøs med omtrent 50 sauer brant ned på Kløkstad i Bodø kommune. Ingen av sauene kunne reddes ut, opplyser flere medier. Politiet i Nordland ble informert om brannen rett før klokka... Les mer »
virus

VIDEO: Bodø kommune orienterer om koronaepidemien

Bodø kommune har i den siste tiden holdt jevnlige pressekonferanser der man orienterer om helsesituasjonen og tiltak i kommunen. Ordfører Ida Pinnerød og kommuneoverlege Kai Brynjar Hagen som er ansvarlig for smittevern... Les mer »
politi

To tyver tatt på fersken i Bodø

Politiet rapporterer at to personer forsøkte å bryte seg inn i en container ved Jula på Mørkved i Bodø tirsdag morgen i 5-tiden. Tyvene prøvde å gjemme seg og stikke av da... Les mer »
politiet

Innbrudd på Samfunnet i Bodø

Det har i løpet av natten vært innbrudd på Samfunnet i Bodø, opplyser politiet søndag kveld. Det er ikke opplyst hva som er stjålet. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.... Les mer »
lege

Koronaviruset: 500 i karantene ved Nordlandssykehuset!

Nordland er det fylket i Norge med færrest koronasmittede. Men stadig flere sykehusansatte blir satt i karantene, nå er hele 500 satt i karantene ved Nordlandssykehuset i Bodø, opplyser NRK. – Vi... Les mer »
korps trompet tuba

Korpsene i Bodø avlyser

Bertnes Brass informerer Bodøposten.no om at korpsene i Bodø har avlyst all aktivitet grunnet koronaviruset. Dette følger nye retningslinger fra Norges Musikkorps Forbund (NMF). – For å kunne ta vårt samfunnsansvar, og... Les mer »
hus vinter

Hamarøy kommune innfører nye karanteneregler

Alle som ankommer Hamarøy kommune etter reiser utenfor Nord-Norge, ilegges hjemmekarantene i 14 dager etter ankomst, opplyser NRK. For personer som utvikler sykdom eller symptomer i karanteneperioden, gjelder myndighetens gjeldende regler for karantene... Les mer »
virus

VIDEO: Flere hundre har meldt seg til innsats i Bodø kommune

Under gårdagens pressekonferanse på Bodø rådhus orienterte ordfører Ida Pinnerød (Ap) om utviklingen av coronaviruset i Bodø kommune. Det er blant annet vedtatt at foreldre slipper betale for barnehage og SFO, den... Les mer »
pc

Korona-krisen: Medietilsynet utbetaler støtte tidligere enn planlagt

Medietilsynet framskynder støtteutbetalinger og betaler ut mer støtte på et tidligere tidspunkt enn vanlig som følge av Korona-krisen. – Vi har stor forståelse for at mange medier nå står i en krevende... Les mer »