tak brann

Boligbrann på Mørkved: Beboer evakuert

Politiet rapporterer atn ødetatene rykket ut til Mørkved i Bodø natt til søndag i 1-tiden etter melding om en brann i en bolig. Beboeren skal ha kommet seg ut av huset, opplyser... Les mer »
fotball

VIDEO: Glimt vant over CSKA Sofia på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av bulgarske CSKA Sofia torsdag kveld i nordnorsk vintervær. Gradestokken viste 8 kuldegrader ved kampstart i UEFA Europa Conference League-kampen. Glimt startet som favoritter etter en overbevisende seier over AS... Les mer »
sinful

Årets frekkeste julekommune: Bodø elsker den erotiske julekalenderen

Julen byr tradisjonelt på mye moro, gaver og deilige godsaker, men rekordmange nordmenn kan også se frem til en litt frekkere desember, avslører den erotiske nettbutikken. Vi nærmer oss 1. desember, og... Les mer »
rune p

Rune P stiller ut 25 tegninger på Piccadilly Pub i Bodø

Den kjente kunstneren Rune P (Rune Pettersen) stiller ut et utvalg av tegninger i Bodø kommende helg. Det er 4 år siden forrige utstilling. Rune P stiller ut 25 tegninger på Piccadilly... Les mer »
nfk

Stormen samiske senter i Bodø lanserer New Amigos på lulesamisk!

Fylkesrådet bevilger 200 000 kroner til ferdigstilling og produksjon av Stormen samiske senter i Bodø sitt prosjekt brettspillet New Amigos på lulesamisk. – Det er viktig å tilrettelegge for utvikling av ulike læringsverktøy... Les mer »
skøyter

Nå åpner skøyteløkka på kvartal 99 i Bodø

Skøyteløkka på kvartal 99 var et populært innslag i sin første sesong i fjor, og nå er man klare til ny sesong. Lørdag 27. november er isen klar til bruk for liten... Les mer »
coca-cola

Juletraileren kommer til Bodø

Den populære juletraileren legger snart ut på turné, for å lyse opp byer og tettsteder over hele Norge. I år kommer turen til Bodø. Mange har et nært forhold til Coca-Cola sin... Les mer »
glimt

VIDEO: Snøkaos på Aspmyra da Glimt vant over Lillestrøm

Bodø/Glimt tok imot Lillestrøm på Aspmyra søndag kveld. Glimt hadde ballen mest i begynnelsen av kampen og presset gjestene, etter en stund satte Sondre Fet inn 1-0 for Glimt. Kort tid etter... Les mer »
kanal10

VIDEO: Kanal 10 på besøk i Bodø

Den norske TV-kanalen Kanal 10 Norge var nylig på besøk i Bodø. Anledningen var episode 8 av programserien «Møtepunkt» der programlederne Gunn og Harald Riis reiser rundt om i Norge. I denne... Les mer »
cv mal

Her er dyreste og billigste studentbolig i Bodø

Mange studenter sliter med å finne finne seg boliger i fylkeshovedstaden i Nordland, og prisene på husleie varierer mye i Bodø og områdene rundt. Ifølge Khrono.no er dette billigste og dyreste studentboliger... Les mer »