service mottak

Fauske begrenser åpningstiden i Servicetorget

Servicetorget i Fauske har nå fast åpningstid kl. 10.00 – 14.00. Dette skal fungere som en prøveordning fram til nyttår, opplyser Fauske kommune. – Vi oppfordrer alle til å finne informasjon på hjemmesiden... Les mer »
aspmyra

VIDEO: Bodø/Glimt presenterer ny storstue

Bodø/Glimts tid på Aspmyra kan gå mot slutten. Nå sikter laget mot et nytt stadion som skal være delvis nedgravd i bakken, iflølge NRK. Klokken 14:30 fredag holdt FK Bodø/Glimt en pressekonferanse... Les mer »
bondegård

Kurs for unge bønder i Bodø

Nordland Bondelag inviterer nå til det årlige eierskiftekurset for unge bønder på Radisson blu hotell, Bodø 22. – 24. oktober 2021. De ønsker å tilby et kurs for unge bønder, som er en kombinasjon av nyttig... Les mer »
Felleskjøpet

Felleskjøpet i Bodø feirer 125 års jubileum

En semitrailer drapert i grønt kjører Norge på langs når Felleskjøpet feirer 125 år. Fredag 24. september kommer festen til Bodø. Samvirket eid av 44.000 bønder ruller i september ut den store... Les mer »
mills

Nå får du Mills Plantemajones i Bodø-butikkene

70 år etter at ikoniske Mills majones så dagens lys, kommer den grønne lillesøsteren ut i butikk. Den inneholder en spennende ingrediens! Denne uken lanseres Mills Plantemajones. Det er et grønt alternativ... Les mer »
nofir

Nofir i Bodø lager plastprodukter av maritimt søppel

Gode løsninger for fortøyningstau var lenge vanskelig å komme over. I dag er det gjenvinningsselskapet Nofir i Bodø sitt nest største innsamlede materiale, og kan omgjøres til mange ulike produkter Benker, stoler,... Les mer »
brann

Boligbrann i Bodø – Tre personer røykskadet

Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling i en bolig i Bodø i 15-tiden søndag. Brannvesenet fikk kontroll på brannen som var i en tomannbolig. Tre beboere på stedet har pustet inn røyk,... Les mer »
sykkehjelm

Åpner for sykling mot enveiskjøring i Bodø sentrum

For å gjøre det enklere og mer attraktivt å være syklist i sentrum har Bodø kommune nå tillatt sykling mot enveiskjøring i enkelte sentrumsgater. – Så langt er tiltaket gjennomført i Moloveien, Prinsens... Les mer »
andre jensen

Predikant Andre «Levi» Jensen på Bodø-turne – Jaget av politiet!

Bodøposten.no publiserte nylig nyheten om predikanten Andre «Levi» Jensen som stod utenfor Bodø Videregående Skole for å snakke med ungdommen om Bibelen og Jesus. Og ungdommen var tydeligvis interessert og flokket seg... Les mer »
ida pinnerød

Ordføreren åpnet den nye folkehelseveien i Bodø

Onsdag 15. september var det klart for offisiell åpning av den nye folkehelseveien opp til Rønvikfjellet og treningsparken, opplyser Bodø kommune. Ordfører Ida Pinnerød offisielt åpnet den nye folkehelseveien opp til Rønvikfjellet, samtidig... Les mer »