Statens vegvesen

Hydrogenferja mellom Bodø og Lofoten lyses ut

Statens vegvesen lytter til ferjenæringen når fremdriftsplanen for anskaffelse av hydrogenferja mellom Bodø og Lofoten lyses ut. Det blir fortsatt 85 prosent hydrogen, men det blir mer tid til forberedelser og mindre... Les mer »
brann

Brann på Østbø i Bodø

Politiet rapporterer om en brann inne på Østbø i Bodø natt til fredag i 22-tiden. Det var uklart hva som brant, slukkearbeidet ble startet på brannstedet. Brannen førte til at det lå... Les mer »
fartsgrense

Kvinnelig bilfører tatt for råkjøring i Bodø

Utrykningspolitiet i Bodø rapporterer at de har midlertidig beslaglagt førerkortet til kvinnelig fører i begynnelse av 30-årene natt til torsdag i 23-tiden. Den kvinnelige bilføreren skal ha kjørt i en hastighet av... Les mer »
politi

Bilbrann i Bodø

Politiet rapporterer om en bilbrann i trefeltsveien ved Grønnåsen tirsdag kveld i 17-tiden. Politi og brannvesen kom til stedet og gjennomførte trafikkdirigering. Politiet opplyser at det ikke skal være snakk om åpne... Les mer »
hygiene

Mistanke om koronavirus: Bodø postkontor stengt

Postkontoret i Bodø er stengt etter mistanke om korona og vaskes nå ned, opplyser NRK. Postombæringen skal ikke være rammet. Det er ikke opplyst om når postkontoret i Bodø sentrum skal gjenåpnes. Les mer »
politiet

Mistet førerkort etter uaktsom kjøring ved Valle i Bodø

Politiet rapporterer om et trafikkuhell uten personskade på RV 80 ved Valle i Bodø. Trafikkuhellet skjedde i 1-tiden natt til søndag. Et kjøretøy skal ha kjørt på et annet bakfra i forbindelse... Les mer »
saltstraumen

VIDEO: BBC i Bodø for ny storslått naturdokumentar «A Perfect Planet»

BBC har nylig lansert traileren til den nye storsatsningen, A Perfect Planet, med sir David Attenborough i fortellerstemmen. Serien har premiere på BBC Earth 4. februar kl. 22.00, og består av fem... Les mer »
covid 19 virus

Skoleelever i Bodø i karantene

Elever ved en av klassene på 7. trinn ved Hunstad barneskole i Bodø er nå satt i karantene etter at en elev har testet positivt på covid-19. I tillegg er tre voksne... Les mer »
Nordvik Toyota Bodø

Tom og Karl-Einar solgte flest nye personbiler i Bodø i 2020

En bredde av populære bilmodeller sikret nok et solid år for teamet hos Nordvik Toyota Bodø. Toyota ble også det mest solgte bilmerket i Bodø i 2020. Ingen andre bilmerker har flere... Les mer »
flyplass

Bodø kommune innfører munnbindkrav på Bodø lufthavn

Bodø kommune innfører krav om munnbind på Bodø lufthavn. Det opplyste Ida Pinnerød under dagens pressekonferanse, ifølge NRK. Smittevernoverlege i Bodø, Kai Brynjar Hagen, forklarte at det nå er påbudt å ha... Les mer »