virus

Coronaviruset: To nye smittet i Bodø

To nye personer er smittet i Bodø, opplyser helsesjef Stian Wik Rasmussen i kommunen i en pressemelding. Til sammen er det nå 27 smittetilfeller i Bodø, ifølge NRK. For antall smittede, døde... Les mer »
tak brann

Brann i Bodø sentrum: Vitner avhørt

Politiet i Bodø rapporterer om en brann i Nordahl Griegs vei i Bodø sentrum natt til søndag. Brannen skal ha startet i andre etasje. Første etasje ble raskt evakuert, men det var... Les mer »
politiet

Slått med rørtang i Bodø: En person til sykehuset

Politiet fikk Men mlding om en grov voldssak på en privatadresse i Bodø natt til fredag der en rørtang var brukt som slagvåpen. En mann i 40-årene ble pågrepet. Den skadde ble... Les mer »
ida

Koronakrisen: Fire nye smittet av viruset i Bodø

Bodø kommune holdt tidligere i dag en pressekonferanse om koronakrisen i Bodø. Der ble det bekreftet at det nå er fire nye tilfeller av smittede av det dødelige koronaviruset i Bodø. For... Les mer »
politi

Arrestert for vold mot samboer i Tverlandet

Politiet rapporterer at en mann i slutten av 30-årene er pågrepet i Tverlandet i Bodø onsdag morgen etter å ha utsatt sin samboer for vold. Fornærmede har ikke skader som må tilses... Les mer »
sykehus doktor

Koronakrisen: Tre nye smittede i Bodø

Det er kommet tre nye positive prøvesvar på koronavirus (COVID-19) i Bodø, og det er nå 13 personer i Bodø som altså har påvist smitte, opplyser Bodø kommune. Dette ifølge smittevernoverlege Kai... Les mer »
virus

VIDEO: Barnas spørretime om coronaviruset fra Stormen i Bodø

Bodø kommune arrangerte mandag 30. mars en spørretime der barn kunne stille spørsmål til kompetente personer om coronaviruset, smittefare og lignende. For live statistikk over coronavirus smittede, døde og helberedede personer fra... Les mer »
ambulansebil

Død mann funnet i havet i Bodø

Politiet tror at personen som mandag ble funnet død i vannet i Bodø i dag, er samme person som forsvant for 14 dager siden, opplyser VG. Det var dykkere som ved 11-tiden... Les mer »
bilbrann

Bilbrann i Bodø – En person arrestert

Politiet fikk søndag melding om brann i en bil som står langs veien opp mot Linken. Brannvesen og politi rykket ut til stedet. Bilen var helt utbrent. Politiet har pågrepet en person... Les mer »
hytte vinter ferie

Koronaflytting kan gi skattesmell

Rekordmange melder flytting til hyttene sine, melder skatteetaten. Tax & Legal vil advare mot å melde flytting uten videre. Formuende risikerer å betale mer formuesskatt, og flytting kan utløse skatt på gevinst... Les mer »