Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Gunnar Andreassen

Ingvild Kjerkol tok avskjed som helse- og omsorgsminister etter plagiat-skandalen på Nord universitetet. Nå harselerer standup-komikeren Martin Soulimani fra Bodø med avskjedstalen.

– Ingvild Kjerkol fratrer sin stilling som helseminister, det annonserte statsminister Jonas Gahr Støre under en pressekonferanse fredag.

– Min medstudent og jeg har levert en oppgave etter beste evne. Vi har ikke hatt til hensikt gå plagiere andres oppgaver. Men nemnda har behandlet oss akkurat som andre studenter, sånn som de skal gjøre. Og selv om det er vondt å ikke bli trodd, må vi forholde oss til at nemnda er av en annen oppfatning, sa Kjerkol.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Men standup komikeren Martin Soulimani fra Bodø er ikke nådig med Kjerkol. Under en podcast med journalist og podcaster Gunnar Andreassen går han løs på Kjerkol.

– Jeg lurte på om jeg skulle miste nattesøvnen etter den talen. Jeg lurte på om jeg skulle få dårlig samvittighet eller om jeg skulle bli frastøtt av hvor falskt dette er, begynner Martin.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Gunnar Andreassen mente han ble frastøtt før Martin fortsetter:

– Tror du ikke hun har plagiert den talen også? Hun har sikkert plagiert den, det får vi vite etterhvert, vitser Martin.

Se hele podcasten her:

Du finner denne podcast episoden på FacebookYouTubeRumble og Bitchute.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.