gunnar andreassen

VIDEO: Standup-komikere fra Bodø går løs på strømregninger og politikere

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen pluss standup-komikerne Martin Soulimani og Bjørn Erik Bryhn fra Bodø snakker om nyhetsbildet i en fersk podcast. Elon Musk kjøper Twitter, høye strømpriser og feiloperering er sakene... Les mer »
nrk

Silje Nordnes med ny podkast på NRK om kjærlighetssorg

Hva skjer i kroppen og hodet når man har kjærlighetssorg? Hvorfor gjør det så fryktelig vondt? Det ønsker Silje Nordnes å finne ut av i podkasten «Kjærlighetssorg». – Kjærligheten har jeg alltid... Les mer »
gunnar andreassen podcast

Podcast fra Bodø gikk viralt: Nå kommer ny episode

Journalisten Gunnar Andreassen har fått med seg de kjente standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø og laget en podcast som har blitt veldig populær. Den siste episoden har blitt sett... Les mer »
Foto: Anne-Sophie Saldana

Her er programmet for cupfinalehelgen i Oslo

Bodø/Glimt er klare for cupfinalen 2021 og fotballkampen mellom Glimt og Molde går av stabelen søndag 1. mai 2022 på Ullevaal stadion. Glimt.no har nå offentliggjort programmet: Lørdag 30. april: Klokken 13.00: LIVE... Les mer »
egmont

Påskespenning fra virkeligheten med historiens største polarhelter

Ny podcast-satsning fra Villmarksliv! Påskekrim er flott, men det slår ikke drama fra virkeligheten, sier redaktør i Villmarksliv, Knut Brevik. Nå lanserer Story House Egmonts Villmarksliv 11 episoder med spenning av ypperste... Les mer »
spotify

Populær podcast fra Bodø lansert på Spotify

Nylig lanserte frilansjournalist Gunnar Andreassen fra Bodø en podcast, i podcasten går man gjennom hovedsakene i nyhetsbildet, og med seg har han kjente standup-komikere. I episode 3 av podcasten som nylig ble... Les mer »
gunnar andreassen podcast

VIDEO: Radio 3 Bodø bagatelliserer Glimt sin seier over Celtic

Frilansjournalisten Gunnar Andreassen og stand-up komikeren Martin Soulimani fikk god respons på første episode av sin podcast, og nå har en ny episode blitt publisert. I det nye showet tar duoen for... Les mer »
gunnar andreassen podcast

Ny podcast fra Bodø tok av – Nå kommer ny episode

Frilansjournalisten Gunnar Andreassen lanserte nylig en ny podcast sammen med stand-up komikeren Martin Soulimani. På bare noen dager har første episode av podcasten blitt sett og hørt flere tusen ganger på forskjellige... Les mer »
fengsel

VIDEO: Bodøværing i fengsel for forsikringssvindel

Journalist Gunnar Andreassen og stand-up komiker Martin Soulimani lanserte nylig en podcast. I den ferske podcasten er et av emnene at en person fra Bodø ble dømt til fengsel grunnet forikringssvindel. –... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Ny podcast fra Bodø lansert!

Podcasting er trenden for mange mediehus og personligheter, og det er det også for frilansjournalist Gunnar Andreassen og stand-up komiker Martin Soulimani fra Bodø. Nå har duoen lansert en fersk podcast på... Les mer »