Podcast fra Bodø skaper bølger: Finansierer Norge Hamas-terror?

gunnar andreassen

I en fersk podcast episode diskuterer journalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani fra Bodø terror-angrepet mot Israel, skattefinansiering av terror og mye mer, alt sammen med et humoristisk skråblikk.

Den underholdende podcasten inneholder også flere kontroversielle uttalelser:

– Saken startet med at Hamas, en islamsk terror-organisasjon invaderte Israel, og så svarte Israel med å forsvare seg mot terroristene, og så er vi der vi er nå, som får oss inn på neste emne, nemlig Støre, begynner Gunnar Andreassen.

Les også:  Bodømarka har nå perfekte skiløyper

– Det er jo en viktig sak, hvor er det disse terroristene kommer ifra, de skal jo ha lønn, ferietillegg, pensjon og sykepenger. Hvor er det de får våpen, penger og finansiering fra, spør Andreassen.

– Det vet vi ikke ennå, det må diskuteres og overveies, sier komikeren Martin Soulimani som parodierer stemmen til Jonas Gahr Støre.

– Det er akkurat det som er problemet, såvidt jeg har skjønt, og nå kan ikke jeg påstå jeg har fasiten, men jeg har fått med meg at noen hinter at oss norske skattebetalere er med på dette, sier Andreassen.

Les også:  En splitter ny redningsskøyte er kommet hjem til Bodø

Podcast-episoden har skapt litt bølger på internett og har blant annet blitt omtalt av nettavisen Pengenytt og en finans-blogg.

Se hele podcast episoden her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.