Foto: IDF

LESERINNLEGG: Norge øker støtten til opplæring av terrorister

I nyhetene leser vi at skolebøker som utgis av FN-organisasjonen UNRWA for undervisning av palestinsk-arabiske barn, fremdeles oppfordrer dem til å gjøre det til en hobby å drepe israelere. Av: dr. Michal Rachel Suissa,... Les mer »
tv2

Solbrække skal ikke ta Bhatti-avgjørelser

Nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække skal ikke ta redaktøravgjørelser i saker knyttet til Arfan Bhatti. Dette er klart etter at hun selv ba om det. De siste dagene har det blitt... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

LESERINNLEGG: Unnfallenhet fra Støre og Gharahkhani

To personer er drept, ti ble alvorlig skadd. De ble skutt mens de var ute og hygget seg en sommernatt i hovedstaden. Gjerningsmannen ropte «Allahu Akbar», «Gud er stor» mens han skjøt... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Ingen islamister i våre gater!

Norge, det er utilgivelig og helt meningsløst at 2 mennesker ble brutalt drept og 19 ble såret av den ekstreme islamisten fra Iran, Zaniar Matapour, som har tilknytning til et ekstremt islamistisk... Les mer »
Foto: IDF

LESERINNLEGG: Kronerulling for Absurdistan

I skyggen av krigen i Ukraina har giverlandskomitéen for de palestinske selvstyremyndighetene holdt møte i Brussel hvor et av formålene var å finne løsninger på de voksende økonomiske problemene som de palestinske selvstyremyndighetene står overfor.... Les mer »
israel ap

LESERINNLEGG: Norge sponser jødehat i palestinske skolebøker

I november 2019 tok daværende representant for Arbeiderpartiet, Anniken Huitfeldt, opp et spørsmål til utenriksministerenom forekomsten av antisemittisk, voldsfremmende og hatefull tekst i palestinske skolebøker og lurte på «… når utenriksministeren ble kjent med innholdet... Les mer »
vidar kleppe

LEGERINNLEGG: Statsminister Støre setter ikke Norge først

Det er en stor skandale, men ikke en overraskelse at den tafatte regjeringen til: Røde Støre, nå gleder seg og ønsker de dødelige terroristene i Taliban som også har myrdet ti nordmenn,... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Anerkjenner vi krigsforbrytelser?

I et spørsmål i Stortinget til samferdselsministeren i desember lot SVs representant Fagerås til å mene at Norge står i fare for å anerkjenne medvirkning til krigsforbrytelser. Av dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot... Les mer »
Foto: Stortinget

LESERINNLEGG: Finnes det politikere som tør?

Høstens valg ga landet en ny regjering, men fikk vi en ny politikk? Beveger landet seg nå i en annen retning? Den offentlige debatten i sosiale og andre medier tyder snarere på at velgerne er... Les mer »
bibel jul

LESERINNLEGG: Ingen norsk julefred over Midtøsten

Med henvisning til en uttalelse fra FNs spesialkoordinator for fredsprosessen i Midtøsten, nordmannen Tor Wennesland, slo avisen Jerusalem Post den 19. desember fast at: «Det er moralsk frastøtende å anklage ofrene på grunn av deres... Les mer »