tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Er folket demokratiets motpart i Israel?

Nedrakkingen av den jødiske staten Israel har nådd nye høyder de siste ukene etter at landets velgere med åpne øyne stemte inn et flertall av representanter i nasjonalforsamlingen Knesset fra partier på den... Les mer »
fn

LESERINNLEGG: Et mareritt er over

I to år har den norske FN-delegasjonen hatt ansvar for å fremme Norges interesser i Sikkerhetsrådet som er FN-organisasjonens «politbyrå.»    Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme. Oppdraget har vært... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Endringen av Norges Midtøsten-politikk

I mer enn 40 år har Norge i FN med sin stemme deltatt i en politisk kampanje som helt fra begynnelsen tok sikte på å påføre den jødiske staten Israel et politisk banesår.... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Norsk bistand til islamsk terror

I mer enn et år har norske myndigheter vært informert om at bistandsmidler som er bevilget til frivillige organisasjoner for humanitære formål videreformidles til personer som er tilknyttet terrororganisasjoner. Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Norge som fredsnasjon en bløff

På Regjeringens hjemmeside leser vi om Norge som formidler av fred og forsoning i verden. «Norge har vært engasjert i en rekke fredsprosesser gjennom flere tiår. Konfliktløsning og bidrag til forsoning er en sentral... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Vestens politikk en farlig usikkerhetsfaktor i Midtøsten

I mer enn 70 år har Israel kunnet støtte seg på vestlige lands relativt stabile politiske, økonomiske og militære stilling i en urolig og konfliktfylt verden. Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Når sannheten blir for tung å bære

I Dagsavisen kunne vi nylig lese at «CIA avviser Israels påståtte terrorbeviser.» Ifølge avisen avviser CIA i en hemmeligstemplet rapport Israels terroranklager mot seks palestinske arabiske organisasjoner, blant dem flere norskstøttede. Av: dr. Michal Rachel... Les mer »
Foto: Xavier Tricot

LESERINNLEGG: Ånden fra massakren i Munchen

Mens Israel forbereder markeringen av 50-årsminnet for massakren i München hvor palestinsk-arabiske terrorister drepte 11 medlemmer av den israelske delegasjonen til sommerolympiaden i 1972, feiret den tyske regjeringen sitt samarbeid med den palestinske lederen for... Les mer »
Foto: IDF

LESERINNLEGG: Norge øker støtten til opplæring av terrorister

I nyhetene leser vi at skolebøker som utgis av FN-organisasjonen UNRWA for undervisning av palestinsk-arabiske barn, fremdeles oppfordrer dem til å gjøre det til en hobby å drepe israelere. Av: dr. Michal Rachel Suissa,... Les mer »
tv2

Solbrække skal ikke ta Bhatti-avgjørelser

Nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække skal ikke ta redaktøravgjørelser i saker knyttet til Arfan Bhatti. Dette er klart etter at hun selv ba om det. De siste dagene har det blitt... Les mer »