Stor nettbutikk test: E-wheels.no vant

e-wheels

Det finnes mange bra elsykkel nettbutikker i Norge, men hvem er best av nettbutikkene? Etter flere tester ble nettbutikken E-wheels.no kåret til vinner i fersk test.

Nettbutikk testen ble gjennomført av alle norske elsykkel nettbutikker av nettbutikk webdesigneren Gunnar Andreassen. Her er resultatene:

  1. E-wheels.no – Testens vinner med 50 modeller med flere valg, størst utvalg av nettbutikkene i kategorien lav pris. Gratis frakt og åpent kjøp i 60 dager et stort pluss, det samme med flere leveringsalternativ. Klart best.
  2. Bikeshop.no – Størst utvalg i testen, men rakk ikke helt opp til testvinner når det gjaldt prisnivå. Nettbutikken hadde dårlig med  leveringsalternativ, men Bikeshop.no har et stort pluss med gratis frakt og Klarna-betaling.
  3. Bikster.no – Bra utvalg og bra prisnivå, også rimelige modeller. Men utvalget var mindre og prisene høyere enn toppsjiktet i testen. Nettbutikken hadde veldig bra sorteringsfunskjoner som gjorde det lett å finne passende modeller.
  4. Sykkelbutikken.no – Nettbutikken har bra utvalg, men høyt prisnivå og er ikke i nærheten av toppsjiktet når det gjelder rimelige modeller. Flere elsykler i nettbutikken var ikke tilgjengelige noe som drar ned helhetsinntrykket.
  5. Evosykler.no – Stort utvalg, flott nettbutikk med mange funksjoner. Dessverre er prisnivået på Evosykler.no alt for høyt i forhold til konkurrentene, og i tillegg var ikke frakt gratis. Nettbutikken var stilig, men med slike priser når man ikke høyt opp.
Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

Det var en lang liste med flere elsykkel nettbutikker i testen, men dette er altså de 5 beste, og vinneren ble altså E-wheels.no.

– Å liste opp absolutt alle nettbutikkene som ble testet og rangere samtlige ble for omfattende, så jeg har kun sortert de 5 beste elsykkel nettbutikkene. Merk at det stort sett var jevnt og i noen tilfeller lite som skilte helhetsinntrykket av nettbutikkene som ble testet, sier Gunnar Andreassen.

Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

Se hele elsykkel nettbutikk testen av E-wheels.no og andre her.

Testresultatene er gjengitt med tillatelse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.