Norges mest leste bok i ny utgave

naf

Elsket av bilturistene og den ultimate guiden til bilferie i Norge. Nå kommer NAF veibok i ny utgave. – Her finner du hele Norge, ferdig Googlet, sier Per Roger Lauritzen, redaktør av veiboka.

NAF veibok kommer i forbindelse med organisasjonens 100-års jubileum, i ny utgave i år. Veiboka er en av Norges største bokutgivelser gjennom tidene. 

– Vi opplever like stor etterspørsel etter veiboka nå som tidligere. Mange setter pris på en bok de kan ha i bilen, som fungerer uansett mobildekning og der innholdet er «ferdig googlet» og kvalitetssikret, sier Lauritzen. – I tillegg til veikartene finner du turforslag og høydepunkter fra hele landet, så det er enkelt å oppdage mer av landet vårt, sier han.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

NAF veibok er lagt opp slik at man enkelt kan følge de viktigste veiene gjennom alle landets kommuner. Boka inneholder turforslag og guide til severdigheter også utenfor hovedveiene, samt veikart over Norge, Sverige og Danmark.

Dette er den 32. utgaven av veiboka. Første utgave kom i 1928. Totalt har NAF gitt ut mer enn 10 millioner bøker, og veiboka er for mange fast inventar i bilen.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

– Vi sender ut et opplag på 450 000 bøker, og det er trygt å si at veiboka nok er en av Norges mest leste bøker gjennom tidene, sier Per Roger Lauritzen. Han har vært redaktør for de siste åtte utgivelsene.

 – Mye har endret seg i samfunnet, men folk har behov for oversikt, innsikt og hjelp på veien. Bilferie lar deg oppleve landet på en annen måte, med rom for avstikkere, omveier og snarveier til de gode opplevelsene. Der er veiboka fortsatt et viktig bidrag, sier han.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

Nytt av året er at veiboka får følge av en podcastserie som gir deg turtips for alle fylkene, med høydepunkter og fakta.

– I år kan vi også tilby noe nytt, en serie med podcaster som følge til veiboka. Her får du høydepunktene fra hvert enkelt fylke og tips til severdigheter slik at du kan få mest mulig ut av bilferien, sier Lauritzen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.