norwegian

Norwegian med sterk trafikkvekst i juli

Norwegian hadde mer enn 2,2 millioner passasjerer i juli, det høyeste tallet siden før pandemien. Regulariteten var på 99,7 prosent, mens fyllingsgraden var på nær 95 prosent, den høyeste Norwegian har hatt... Les mer »
ferge

LESERINNLEGG: Reservasjon på ferger i Nordland må reduseres

Reservasjoner på statlige ferger i Nordland den siste tiden har ført til at godsbiler blir stående igjen, mens turistene blir prioritert. Av: Beate Bø Nilsen, gruppeleder for Høyres fylkestingsgruppe i Nordland. Det... Les mer »
bil ratt speedometer

Distrikts-Norge: Veistandarden står til stryk

Over halvparten av bilistene i Distrikts-Norge mener at veiene de bruker til daglig er dårlig vedlikeholdt. – Folk ser daglig bevis på at vedlikehold har vært prioritert ned av politikerne. De vil... Les mer »
hurtigruten

Fulle Hurtigruteskip i sommer: Skal vise fram norskekysten til 75 000 gjester

Hurtigruten Norge gleder seg over fulle skip i sommer, og håper det vil hjelpe reiselivet langs kysten med å hente seg inn etter pandemien. I 2022 vil Hurtigruten Norges skip frakte 10... Les mer »
nfk

Historisk dag for Bodø: Nord-Norges første selvkjørende buss!

En historisk dag for Bodø! Verdens nordligste selvkjørende bussrute åpnes for passasjerer 28. juni. Bussene skal testes i ett klima som aldri før har vært testet tidligere og kjører i en svært... Les mer »
sas eurobonus fly

SAS innfører forebyggende tiltak i tilfelle pilotstreik

SAS har mottatt et streikevarsel fra pilotenes fagforeninger i Danmark, Norge og Sverige. Mekling pågår, men hvis det ikke oppnås enighet mellom partene innen 29. Juni 2022, vil piloternes fagforeninger streike. SAS... Les mer »
statens vegvesen

Bøtelegger ulovlig parkering på Bodø ferjekai

Stadig flere biler parkerer på Bodø ferjekai, uten at de skal være med ferja, melder Statens vegvesen. – Det har stått flere trailere feil vei i reservefeltet helt opp til avgang klokken... Les mer »
nfk

Viderefører Melbu – Fiskebøl som i dag

Torghatten Nord vant anbudet for Melbu – Fiskebøl, og skal drive sambandet videre fram til 31. januar 2026. Fylkesråd for transport og infrastruktur, Monika Sande, er fornøyd med at man nå har... Les mer »
fellesforbundet

Avverget streik for flyarbeiderne

Fellesforbundet avverget streik på overtid og sikrer lønnsløft for flyarbeiderne. 3,5 timer på overtid kom Fellesforbundet og NHO Luftfart natt til tirsdag til enighet i meklingen på Flyoverenskomsten.  Dermed blir det ikke streik... Les mer »
nfk

Elferge inn på sambandet Tjøtta – Forvik

Boreal har satt inn den nye elferjen MF Stokkafjord på sambandet Tjøtta – Forvik. Tjøtta ligger i Alstahaug og Forvik ligger i Vevelstad i Nordland. «Stokkafjord» er en plug-in hybridferge, designet av... Les mer »