statens vegvesen

Selfors bru på E6 i Rana blir enveiskjørt i en måned

På grunn av vedlikeholdsarbeid på Selfors bru i Mo i Rana, må trafikken sørover på E6 kjøre gjennom Selfors og via Nesnavegen de neste ukene, opplyser Ranaposten. Arbeidet på brua starter mandag... Les mer »
natt tog

Nå kommer snøen – Få på vinterdekkene

I dag kan det bli glatt når den første snøen kommer til de nordvestlige fjelltraktene i Sør-Norge. Tryg Forsikring ber bilister som skal i høyden om å få på vinterdekkene. – Skal du... Les mer »
nordvik

Kjøper naboeiendommen til Bodø Storsenter

Nordvik Eiendom har inngått avtale om kjøp av Stormyrveien Eiendom AS som inneholder Stormyrveien 4-6 i Bodø.  Høsten 2020 overtok Nordvik Eiendom Bodø Storsenter på Stormyra. Nå har de også kjøpt naboeiendommen som ligger... Les mer »
naf

Ikke vent med nødvendig vedlikehold av bilen din

Alt har blitt dyrere. Matprisene øker, strømprisen slår stadig nye rekorder, drivstoff er dyrere og renta går opp. NAF advarer likevel mot å droppe nødvendig vedlikehold av bilen for å spare penger.... Les mer »
ambulanse

Sommeren krevde 47 menneskeliv i trafikken – Størst økning i Nordland

I løpet av de tre sommermånedene har 47 personer mistet livet i trafikken, mot 29 personer i samme periode i fjor. Bare i august i år har 18 mennesker omkommet. De tre... Les mer »
statens vegvesen

Nye førerkort fra 1. september

– Alle som bestiller nytt førerkort vil fra 1. september i år få førerkort med ny design. Det nye førerkortdesignet gir økt sikkerhet mot forfalskning og er lettere å kontrollere. Kortet er produsert... Les mer »
bildekk

Dekksjekkdagen utvides

Torsdag 1. september er det klart for tidenes tredje Dekksjekkdag, hvor du har muligheten til å sjekke dekkene dine gratis hos en rekke dekkforhandlere over hele landet. Nå kan du sjekke dekkene... Les mer »
fremtind

Foreldre frykter uoppmerksomme bilister på skoleveien

Det foreldre frykter aller mest på skoleveien, er bilister som er uoppmerksomme og som kjører for fort. De som bor i en bygd er mer bekymret enn de som bor i storbyen.... Les mer »
bil ratt speedometer

Mange trafikkulykker i sommer: – Viktig med gode dekk

Det har vært en ulykkesommer på norske veier. – Årsakene til alle ulykkene er mange, og det er viktig at hver stein snus for å komme med tiltak som gjør at ulykkene... Les mer »
fartsgrense

Foreldre er verstinger med skjermbruk i bil

For 6 av 10 foreldre med skolebarn som har opplevd farlige situasjoner knyttet til berøringsskjermen har det ført til trafikkuhell. Det er betydelig mer enn for gjennomsnittsbilisten. – Et lite øyeblikks uoppmerksomhet kan være... Les mer »