trafikkulykke

To biler i trafikkulykke i Sandnessjøen

Politiet rapporterer om et trafikkuhell i Sandnessjøen sentrum. En bil har kjørt utenfor en betongkant og truffet en parkert bil. Trafikkulykken skjedde i 17-tiden tirsdag. Fører fremstår som uskadd, men kjøres til... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke ved Lofotsentret – En person skadet

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke ved Lofotsentret mandag i 9-tiden. Utrykningsenheter rykket ut til ulykkesstedet. Brannvesenet ankom ulykkesstedet. To biler skal ha kollidert i en rundkjøring. En person har personskader,... Les mer »
vinter trafikk

Fungerer refleksen?

Refleks er forbruksvare, spesielt på dyrene våre. Med en enkel test kan du finne ut om refleksen fremdeles gjør nytten sin. Dagene blir stadig mørkere og viktigheten av synlighet øker. Uavhengig om du... Les mer »
politi

Utenlandsk bilfører tatt for fyllekjøring i Bodø

Etter tips fra publikum stanset politiet en utenlandsk mannlig bilfører, mistenkt for promillekjøring natt til torsdag i 1.30-tiden. Bilfører blir anmeldt og førerkortet blir midlertidig beslaglagt, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politibil

Tatt for kjøring i påvirket tilstand i Bodø – Hadde ikke førerkort

Etter å ha mistet førerkortet tidligere i år, er en mann i begynnelsen av 30-årene for andre gang stoppet av politiet mistenkte for kjøring uten gyldig førerkort. I tillegg ble fører framstilt... Les mer »
Trafikksikkerhetsforeningen

Trafikkfarlige fylkesveier – Kun 100 mill i Statsbudsjettet 2021

På fylkesveiene er det i snitt ca. 80 prosent høyere risiko for å bli drept eller hardt skadet enn på riksveinettet i følge Statsbudsjettet for 2020. Regjeringen følger opp med kun 100... Les mer »
naf

Statsbudsjettet 2021: – Starten på en avgiftsbølge på bil

Med forslaget til statsbudsjett planlegger regjeringen å øke avgiftene på ladbare hybrider med 800 millioner kroner. I tillegg vil de øke klimaavgiften på nye biler 3,5 prosent, slik at selv de reneste... Les mer »
continental

Continental til topps i vinterdekktest

Continental VikingContact 7 gikk helt til topps i Motors test av piggfrie vinterdekk, mens Continental IceContact3 gikk helt til topps i Dagbladet sin test av piggdekk.  Det er alltid knyttet stor spenning... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke på Steigenveien – En person skadet

En enslig bil har kjørt av veien på Steigenveien (FV 835) ved Silneset klokken 6.30 tirsdag. Det skal ha vært en person i bilen. Bilføreren får tilsyn av helsepersonell og blir fraktet... Les mer »
Circle K Norge

Nå kan du få Peppes Pizza på Circle K-stasjoner i Bodø

Circle K, Peppes-Restaurants og Scandza annonserer i dag at de gjør hele Norges favorittrett enda mer tilgjengelig. Gjennom samarbeidet med Circle K øker antall utsalgssteder for Peppes Pizza fra 81 til over... Les mer »