fartsgrense

Kvinnelig bilfører tatt for råkjøring i Bodø

Utrykningspolitiet i Bodø rapporterer at de har midlertidig beslaglagt førerkortet til kvinnelig fører i begynnelse av 30-årene natt til torsdag i 23-tiden. Den kvinnelige bilføreren skal ha kjørt i en hastighet av... Les mer »
politi

Bilbrann i Bodø

Politiet rapporterer om en bilbrann i trefeltsveien ved Grønnåsen tirsdag kveld i 17-tiden. Politi og brannvesen kom til stedet og gjennomførte trafikkdirigering. Politiet opplyser at det ikke skal være snakk om åpne... Les mer »
bil ratt speedometer

Fyllekjørte i Sørfold med ikke godkjent bil

Utrykningspolitiet stanset en bil i Sørfold nat til mandag, der føreren, en mann født i 1991, ikke var edru. Bevissikring ble foretatt. Det ble ikke førerkortbeslag grunnet lav promille. I tillegg var... Les mer »
up

Tatt for råkjøring – Hadde ikke førerkort og kjørte i ulovlig bil

Utrykningspolitiet stanset en bil i Vesterålen natt til mandag etter å ha mål kjøretøyet til 131 km/t i 80-sone. Fører, en mann født i 1995, hadde heller ikke gyldig førerkort. Politiet har... Les mer »
politiet

Mistet førerkort etter uaktsom kjøring ved Valle i Bodø

Politiet rapporterer om et trafikkuhell uten personskade på RV 80 ved Valle i Bodø. Trafikkuhellet skjedde i 1-tiden natt til søndag. Et kjøretøy skal ha kjørt på et annet bakfra i forbindelse... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke ved Åselibrua i Bodø

Politiet rapporterer at nødetatene rykket ut et trafikkuhell ved Åselibrua i Bodø i 11-tiden søndag. Det skal ha vært om sørpeføre og glatt vei på ulykkesstedet.. Ambulanse og brannvesenet ankom stedet. En... Les mer »
bil ratt speedometer

Nå vil det svi å bli tatt for ulovlig mobilbruk i bilen

Fra 1. januar 2021 skyter bøtene for ulovlig bruk av mobil i været. – Det er ikke verdt å risikere 5000 kroner i bot og prikker i førerkortet på toppen av at... Les mer »
fartsgrense

Rekordlavt antall dødsulykker i trafikken i 2020

95 personer mistet livet i trafikken i 2020. Det er 13 færre enn i fjor, og første gang siden tellingene startet at antallet omkomne i et kalenderår er under 100. Trygg Trafikk... Les mer »
vinter vei

Kjør trygt til skiløypa med skiene på taket

– Ikke la skistativene stå og samle støv i garasjen. Få dem på taket og ikke la skiene ligge løst inne i bilen, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF. Løse gjenstander... Les mer »
vinter trafikk

Nye vogntogkrav: NAF forventer færre farlige vogntog i vinter

Dette blir første vinter med strengere krav til vogntogene som kjører på norske vinterveier. – Flere kontroller og strengere krav til dekkene er en viktig innskjerping i regelverket, og vi håper det... Les mer »