ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke i Sørfold: Syv personer skadet

Politiet rapporterer om en frontkollisjon mellom to personbiler på E6 ved Middagsfjelltunnelen i Sørfold. Ambulanse kom raskt til stedet og luftambulansen rykket også ut. Veien ble også stengt, opplyser politiet. Ulykken skjedde... Les mer »
naf

NAF-tips til trygg skolevei: Tren på å gå til skolen

Om kort tid starter skoleåret, og mange barn skal ta fatt på ny skolevei for første gang. – Å gå eller sykle til skolen kan både være sosialt og god avkobling for... Les mer »
politibil

Trafikkulykke på Sortland – En til sykehus

Politiet fikk melding om en trafikkulykke langs Blåheiveien (FV 7682) på Sortland i 12-tiden natt til torsdag. En bilfører skal ha kjørt ut av veien. Bilfører skal ha vært lettere skadd, og... Les mer »
facebook

Feriebildene av barna dine kan bli misbrukt

Tenk deg om før du deler familiebilder i ferien. Barnas bilder og identitet kan bli misbrukt på nettet. Ifølge UNICEF deler foreldre i snitt 1165 bilder av barnet sitt på sosiale medier... Les mer »
frp

Per-Willy Amundsen ber justisministeren ta grep for å sikre veiene i nord

Økt trafikk av biler, biler med campingvogner og bobiler i Nordland har økt enormt i sommer, det har ført tim mange farlige situasjoner i trafikken. Nå vil Per-Willy Amundsen (Frp) ha mer... Les mer »
fart bil laserkontroll

Mange unge har kappkjørt mot GPSen

GPS er et nyttig verktøy for å finne frem, men ikke la den trigge konkurranseinstinktet ditt.  To av fem unge under 30 år innrømmer nemlig å ha kappkjørt mot GPSen. For å... Les mer »
trygg trafikk

Ny undersøkelse: Dette irriterer oss mest i trafikken

Det er mye irritasjon på norske veier viser en undersøkelse fra Trygg Trafikk. Mest er det knyttet til bilister og syklister. – Irritasjon og dårlig samarbeid øker sjansen for ulykker, sier Christoffer... Les mer »
fartsgrense

Tomme bilbatterier skaper trøbbel på sommerveiene

Det er ikke slik mange tror, at starttrøbbel på bilen på grunn av bilbatteriet er et vinterfenomen. – Vi har nok å gjøre med å få liv i strømløse startbatterier om sommeren.... Les mer »
tryg forsikring

Bilferie i Norge: Ta bilder av ferieskadene

Et rekordantall norske feriebilister er på veiene i hjemlandet i år, og det er daglig tilløp til lange kødannelser mange steder. Skulle du komme ut for en trafikkulykke uten personskade kan det... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Mosjøen: To personer til sykehus

Politiet rapporterer at en bil har kjørt av veien på FV 78 ved Søfting i Mosjøen, natt til lørdag i 4-tiden. Det var 2 personer i bilen. Begge involverte ble kjørt til... Les mer »