naf

Påskeferie: NAF advarer mot løse gjenstander i bilen

Et lite nettbrett eller andre små gjenstander kan bli livsfarlige prosjektiler om de ligger løst. NAF anbefaler påskebilistene å sikre lasten – og om å være spesielt oppmerksom på de små harde... Les mer »
bil ratt speedometer

Nå skal Tolletaten også kunne teste bilister for ruskjøring

– Det er i dag urovekkende mange bilister som kjører i rus på norske veier. Disse utgjør en stor risiko både for seg selv og for sine medtrafikanter. Vi ønsker å styrke... Les mer »
bil ratt speedometer

LESERINNLEGG: Trygg skolevei med FrP

FrP ønsker en kraftig vekst innen trafikktrygging for sikker skolevei. De fleste skoleveiene finansieres av Fylker og kommuner. Budsjettene må styrkes på bekostning av penger til byråkrati og dårlige symboltiltak på klimaområdet.... Les mer »
vinter

Snøkaos i Bodø: – Arbeidet vil pågå denne og neste uke

Etter det store snøfallet i helga fortsetter Bodø kommune med ryddeaksjon av gater og fortau, opplyser kommunen. – Vi rydder i boligfelt på dagtid og i sentrumsgatene om natten. Det vil i... Les mer »
gjensidige

Snøværet: Mange trafikkuhell så langt

Det siste døgnet har Gjensidige registrert 185 skademeldinger. Tallet kommer trolig til å øke utover dagen. Snøen som laver ned over store deler av Norge gir trøbbel for mange bilister. – Over... Les mer »
nordvik

Nordvik Gruppen flytter inn i Bodø Storsenter

Fellesadministrasjonen til Nordvik Gruppen AS med eiere, ledere og fagstøtte flytter inn i nye lokaler i Bodø Storsenter første halvdel av 2023. I dag holder Nordvik Gruppen til i «Nordvik-bygget» i Stormyrveien... Les mer »
bildekk

Jobber sammen for å løse dekkbransjens bærekraftutfordringer

Dekkprodusenten Continental har ambisiøse bærekraftmål, men vet også at noen utfordringer kun kan løses i fellesskap. Derfor går Continental nå inn i styret i fellesprosjektet Tyre Industry Project, hvor dekkindustrien jobber for... Les mer »
tryg

Uvær i fjellet: Slik kjører du kolonnekjøring

Fredag ettermiddag var flere fjelloverganger stengt som følge av dårlig vær, og det vil fortsette lørdag. Samtidig er det lange køer og kolonnekjøring mange steder. – Er man uvant med kolonnekjøring er det sjelden... Les mer »
Statens vegvesen

Fire vil drifte og vedlikeholde riksvegene i Ofoten

Fire entreprenører ønsker å holde riksvegene i Ofoten trygge og framkommelige fram til 2028. Statens vegvesen stiller krav til miljø og klimautslipp. Kontrakten med Statens vegvesen omfatter 314 kilometer veg, hvor 23... Les mer »
nordvik

Lexus Bodø utvider i Nordland

I 2020 åpnet Nordvik et nytt og moderne showrom for Lexus i Bodø. Nå utvider de tilbudet og tilbyr salg via Toyota forhandlerne sine fra Namsos til Harstad. Samarbeidet markeres med kundekveld... Les mer »