nordvik

VIDEO: Nordvik åpner ny bilforhandler i Bodø Storsenter

Våren 2021 åpner Nordvik Gruppen ny bilforhandler for M Nordvik AS i Bodø Storsenter. De nye lokalene på 2500 m2 skal inneholde bilutstilling og salg for bilmerkene Citroën, DS Automobiles, KIA, Mercedes-Benz,... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke ved Bratten i Bodø – To personer skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke ved Bratten i Bodø natt til søndag i 22-tiden. Ett kjøretøy var involvert ulykken. Nødetatene rykket ut til stedet. Det skal ha vært krevende føre på veien.... Les mer »
ratt subaru

Stadig flere sjåfører trenger bilberging

Bruken av veihjelp og bilberging øker i Norge, viser forsikringstall. I fjor var det 208 428 veihjelp- og bilbergingsoppdrag dekket over forsikringen, viser tall fra bransjeorganisasjonen Finans Norge. Det er en økning... Les mer »
vinter trafikk

Fire dødsulykker i trafikken med fem drepte i mars

Fem ble drept på norske veier i mars, mot syv samme måned i fjor. Alle dødsulykkene i april var møteulykker. Så langt i år har 14 mistet livet mot 24 personer ved... Les mer »
fartsgrense

Sølvfarget Saab stjålet i Bodø

Politiet rapporterer at det har blitt stjålet en sølvfarget Saab 9-3 med registreringsnummer DK 55069 natt til tirsdag i Bodø. Politiet ønsker at publikum tar kontakt dersom man ser denne bilen. Ring... Les mer »
bildekk

Bruk påsken til å få på sommerdekkene

Påskeferien er en god anledning til å legge om til sommerdekk. – Fristen for å ta av piggdekk er utsatt til 1. mai i hele landet på grunn av korona, men det... Les mer »
statens vegvesen

Gratis kontroll av russebiler og russebusser

Statens vegvesen tilbyr gratis kontroll av russebiler og russebusser. Kjøretøy som blir godkjent i kontrollen får oblat i vinduet. Da slipper de større tekniske kontroller langs veiene i mai. – Vi er... Les mer »
gjensidige

Påsken er høytid for steinsprutskader i Nordland – 30 skader daglig

Er du bileier, er det en stor sjanse for at du har opplevd dette. Trolig vil flere hundre bileiere i Nordland ende opp med en «rose» i frontruten de neste ukene. – Når... Les mer »
politiet

Trafikkulykke i Mosjøen: En person skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke mellom personbil og brøytebil på Vefsenvegen i Mosjøen mandag i 8-tiden. En person ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet. Personen ble fraktet til lokalt sykehus... Les mer »
vinter

Nasjonal transportplan 2022 – 2033 for Nordland

Regjeringen la 19. mars fram Nasjonal transportplan 2022 – 2033. Der er det lagt til grunn 1 200 milliarder kroner til å drifte, vedlikeholde og utvikle et effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem.... Les mer »