ifor

Dette bør du gjøre med tilhengeren før vinteren

Bremser som har frosset, dårlige dekk og lys som ikke fungerer. Dette er bare noe av det du må passe på i månedene fremover. Her er noen av rådene fra tilhengereksperten. Høsten... Les mer »
naf

Advarsel fra NAF: Høstmørket er her – Husk refleks!

Torsdag denne uken er det refleksens dag. – Dagen er en viktig påminnelse om hvor viktig refleksen er nå når både kveldene og morgenene byr på mørklagte veier, sier Nils Sødal, senior... Les mer »
nfk

I gang med Ryggedalstunnelen

Maskiner og utstyr er på plass, og fra mandag 18. oktober 2021 starter arbeidene inne i Ryggedalstunnelen på fylkesveg 820 i Bø kommune, det blir kolonnetider fra mandag 18. oktober 2021 klokka... Les mer »
bil ratt speedometer

Vil ha ekstra midler til rassikring av fylkesvegene

Nasjonal Rassikringsgruppe er glad for at ny regjeringsplattform er tydelig på at det nå skal utarbeides en gjennomføringsplan for skredsikring på riks- og fylkesveger, sammen med fylkeskommunene. Det er også et stort... Les mer »
vinter vei

NAF reagerer på statsbudsjettet: – Dyrere å bruke og kjøpe bil

Økte avgifter på elbil, dyrere bensin og dyrere ladbare hybrider i statsbudsjettet. – Disse avgiftsøkningene må Ap og Sp reversere, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Ingen bilister slipper unna i regjeringens... Les mer »
veier

Høstferie og snø – Få på vinterdekkene!

Mens store deler av Øst- og Sørlandet avslutter høstferien i helgen, starter den for mange andre. Det er ventet stor trafikk i dag og i helgen, og skal du til fjells bør... Les mer »
elg

Flest viltpåkjørsler om høsten: – En stor bekymring for folk i Distrikts-Norge

62 prosent i de mest spredtbygde strøkene oppgir at de er bekymret for viltpåkjørsler, viser en landsomfattende undersøkelse Kantar har utført for NAF. – Bedre vedlikehold og rydding av sideterreng er viktige... Les mer »
nfk

Ny trafikkomlegging i Mælen i Bodø

Arbeidene med det nye krysset i Mælen pågår for fullt, og i løpet av uka er det klart for en ny omlegging. Man stenger Nordstrandveien inn mot Burøyveien og det blir omkjøring via... Les mer »
veiarbeid

Fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien

Bodø kommune melder at de nå fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien ved Bypakke Bodø. – Den største forandringen gjøres i krysset mellom Hunstadringen og Hunstadveien. Her vil høydeforskjellene reduseres gjennom at... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Staten trenger ikke bompenger!

Det er et trist faktum at det nyvalgte Stortinget elsker bompenger, selv om enkelte partier i valgkampen prøvde å innbille velgerne noe helt annet. Av Vidar Kleppe, Demokratene Et av de verste... Les mer »