Har solgt 75 000 rundstykker langs Nordlands veier

Circle K

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Nordland-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 75 000 av dem i Nordland.

Av alle Circle K-stasjonene i Nordland er det Circle K Mo i Rana som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene i Narvik, Bodø og Evenes.

Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine.

– Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

Jespersen tror dyrtid er en del av hemmeligheten bak rundstykkesuksessen.

– Vi merker at pengene ikke sitter så løst som før hos mange av kundene, men et rundstykke til 29 kroner har de fleste råd til å unne seg. Siden mai i fjor har vi bygget opp satsingen vår sten for sten – eller rundstykke for rundstykke – og nå kan vi trygt si at vi har en salgsvinner, sier han.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Foreløpig selges rundstykket i fire varianter: ost og skinke eller egg og bacon i fint eller flerkornet brød. Jespersen avslører at det snart kommer flere varianter, men lover at kvaliteten blir den samme.

– Sammen med bakeleverandøren vår Baxt har vi utviklet et rundstykke av høy kvalitet som holder seg ferskt lenge. Pålegget holder også godt norsk nivå, med blant annet Tine Smaksrik Ost og kokt skinke fra Jæder. Vi kan ikke ta snarveier bare fordi produktet ligger i lavprissegmentet, sier han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.