Gjermund ny daglig leder på Mo

nordvik

Gjermund Holtet blir ny daglig leder og salgssjef for Toyota forhandleren Nordvik i Selforsveien i Mo i Rana.

Han har erfaring fra salg og servicemarked, og har blant annet jobbet med bedriftsmarkedet med IT-og kommunikasjonsløsninger, samt IT-sikkerhet på offentlige anbud. Denne uken overtok han sjefsrollen hos Toyota i Mo i Rana: 

– Jeg er stolt over å få muligheten til å representere solide merkevarer med lang tradisjon i byen vår, og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på en ny arbeidshverdag. Nordvik og Toyota har vært en del av Mo i Rana i lang tid, og er for meg et symbol på kvalitet og gode kundeopplevelser. Dette skal vi bygge videre på i tiden som kommer, sier Gjermund.

Les også:  46,5 kilometer ny asfalt på Helgeland

I den nye rollen får han ansvaret for Toyota virksomheten til Nordvik i Mo i Rana som har 11 medarbeidere. Bilforhandleren er lokalisert i Selforsveien 14 og har salg med nye- og brukte biler, samt verksted for service og vedlikehold.

Gjermund har samboer og to barn, og har bodd i Mo i Rana hele livet. Han stortrives i byen og ser lyst på fremtiden:

– Vi har mange hjørnestensbedrifter her på Mo, og det satses tungt både på industri og utvikling. Det er veldig mye spennende som skjer i regionen vår for tiden, og jeg ser virkelig frem til å følge utviklingen i årene som kommer, sier han.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Administrerende direktør i Nordvik AS, Christian Nordvik er glad for å ha Gjermund med på laget:

-Gjermund er en trygg kandidat som kommer til å passe godt inn sammen med gjengen I Mo i Rana. Han har bred erfaring innen for salg og servicemarked, og ser frem til å skape gode opplevelser, avslutter han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.