Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

hk

Bodø Bilutleie fyller 50 år. Daglig leder Gøran Imingen er andregenerasjons bilutleier og har et helt spesielt forhold til Hertz.

Bak jubilanten i Bodø står en flott gjeng ledet av Daglig leder Gøran Imingen – som nærmest har vokst opp sammen med Hertz, som hans far startet Hertz for 50 år siden, i det som etter hvert ble et solid familieforetak.

Gjennom årene har Bodø Bilutleie dyrket et sterkt engasjement for kvalitet og kundeservice, noe som har gjort dem til et foretrukket valg for både lokale innbyggere og besøkende til regionen. Nå hylles de av Hertz-sjefen i Norge.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

– Det er lett å la seg imponere over hva gjengen i Bodø har oppnådd de siste 50 årene. Tenk hvilken utvikling vi har vært igjennom siden de startet. Markedet og verden har endret seg fundamentalt. Det står det respekt av. Vi ser lyst på fremtiden i Nordland, og forventer å se Hertz i Bodø på toppen av mobilitetsmarkedet i minst 50 år til, sier Trygve Simonsen, administrerende direktør i Hertz. 

Over de siste femti årene har Bodø Bilutleie navigert gjennom mange endringer i bransjen. Daglig leder Gøran Imingen trekker frem at en stor del av deres vekst er knyttet til reiseliv og erstatningsbil. 

Les også:  16,5 kilometer ny asfalt i Salten

– Når uhellet først er ute, skal vi gi de mest smidige kundeopplevelsene knyttet til erstatningsbil. Dette er et voksende marked, og vi får stadig nye digitale løsninger som forbedrer kundeopplevelsen, forteller Imingen.

Digitalisering av kundereiser
Det er den raske utviklingen innenfor digitalisering som trekkes frem som den aller mest spennende endringen Bodø-selskapet har hatt siden oppstarten i 1974. 

– Med digitalisering og økt tilgang til data har vi modernisert tjenestene våre for å møte kundenes skiftende behov. Det har aldri vært et problem for oss å tilpasse seg. Det er snarere det som har gjort at de siste 50 årene har fløyet av gårde. Det har vært en eventyrlig reise og vi gleder oss til hva de neste 50 årene vil by på for Bodø Bilutleie, forteller Gøran Imingen. 

Les også:  Bevilger 118 millioner til Tolletaten: – Bra regjeringen er lydhøre

Bodø Bilutleie er en del av lisensnettverket til Hertz, som er en av verdens største bilutleieselskap. I Norge er Hertz markedsleder innenfor bilutleie og mobiltetsløsninger. Selskapet har som mål å endre nordmenns forhold til å eie, leie, dele og bruke bil.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.