lastebil

LESERINNLEGG: Regjeringen ofrer transport- og anleggsbransjen

Transport- og anleggsnæringen har allerede fått høyere bensinpriser, strømpriser, råvarepriser, renteutgifter og skatter. Nå vil regjeringen ta fra entreprenørene jobbene også. Av: Frank Sve, samferdselspolitisk talsmann i Fremskrittspartiet. Jeg får stadig tilbakemeldinger... Les mer »
kystverket

Kystverket stenger farleia gjennom Molldøra i Lofoten

På grunn av anleggsarbeid for å utbedre farleia gjennom Molldøra i Nordland, vil farleia være stengt fra 1. oktober. Anleggsarbeidet i Kystverkprosjektet utdyping av Molldøra og Småskallan starter i begynnelsen av oktober... Les mer »
statens vegvesen

Selfors bru på E6 i Rana blir enveiskjørt i en måned

På grunn av vedlikeholdsarbeid på Selfors bru i Mo i Rana, må trafikken sørover på E6 kjøre gjennom Selfors og via Nesnavegen de neste ukene, opplyser Ranaposten. Arbeidet på brua starter mandag... Les mer »
nofir

Nofir i Bodø: Digitalisering og GPS-tracking skal bidra til mer gjenvinning

Nofir i Bodø har fått på plass en egen portal for sporing av materialer. Nye teknologiske løsninger er viktig for bærekraftsarbeidet, hvor kravene bare vil bli større de kommende årene, mener selskapet.... Les mer »
KAJ Holding

LESERINNLEGG: Salten som logistikk-knutepunkt må ha nytt engasjement

Det er snart 10 år siden godsbåten Tege ble nedlagt, og med den transportkorridoren mellom Østlandet og Nord-Norge basert på sjø- og banetransport – hvor Salten var selve navet i korridoren. Av:... Les mer »
Trafikksikkerhetsforeningen

Riktig montert rekkverk redder liv i trafikken

Sikkerhetsbarrieren rekkverk er et viktig trafikksikkerhetsprodukt som vil redde liv langs veiene våre, når de er montert og vedlikehold riktig. I dybdeanalyser av dødsulykker i vegtrafikken 2019 ble feil og mangler ved... Les mer »
norwegian

Norwegian med sterk trafikkvekst i juli

Norwegian hadde mer enn 2,2 millioner passasjerer i juli, det høyeste tallet siden før pandemien. Regulariteten var på 99,7 prosent, mens fyllingsgraden var på nær 95 prosent, den høyeste Norwegian har hatt... Les mer »
nordvik

Her er Bodøs mest solgte varebil

Ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at Mercedes-Benz Vito er Bodøs mest solgte varebil første halvår. – Vi er kjempefornøyd, sier salgsansvarlig for nyttekjøretøy Karl Magnus «Kalle» Moen fra M Nordvik. ... Les mer »
ferge

LESERINNLEGG: Reservasjon på ferger i Nordland må reduseres

Reservasjoner på statlige ferger i Nordland den siste tiden har ført til at godsbiler blir stående igjen, mens turistene blir prioritert. Av: Beate Bø Nilsen, gruppeleder for Høyres fylkestingsgruppe i Nordland. Det... Les mer »
nfk

Tverlandet: Arbeid på Naurstadveien

Fra mandag 4. juli er det vegarbeid på fv. 7496 Naurstadveien. Dette vil vare i om lag tre uker, og er et forarbeid til asfaltering på et senere tidspunkt. Trafikken vil gå... Les mer »