passasjer

Streik avverget: Partene enige i årets lønnsoppgjør

Streiken er avverget etter at YS og NHO kom til enighet ved 15.00-tiden søndag ettermiddag, etter mer enn 15 timers mekling på overtid. – Vi er fornøyd med at NHO kom oss... Les mer »
statens vegvesen

Gratis kontroll av russebiler og russebusser

Statens vegvesen tilbyr gratis kontroll av russebiler og russebusser. Kjøretøy som blir godkjent i kontrollen får oblat i vinduet. Da slipper de større tekniske kontroller langs veiene i mai. – Vi er... Les mer »
natt sentrum

Trafikkulykke i Ofoten: To trailere kolliderte

Politiet rapporterer om en elding om en trafikkulykke i Vassli i Ofoten i 19-tiden onsdag, der en trailer har kollidert med en annen trailer. Det var ikke meldt om personskader, men utrykningsenheter... Les mer »
vinter trafikk

Skuffende lite til veivedlikehold og fortsatt for mye i bompenger

– Signalet om mer til veivedlikehold er positivt, men dessverre monner ikke de konkrete planene når etterslepet er så stort. Mange vil fortsatt kjøre på nedslitte veier de neste 12 årene. Samtidig... Les mer »
Kystrederiene

Forsiktig optimisme for nærskipsfarten

Regjeringen la fredag frem forslag til nasjonal transportplan for perioden 2022-2033. I planen settes det til sammen av rundt 33 mrd. kroner for å legge til rette for konkurransedyktig, effektiv, sikker og... Les mer »
vinter

Nasjonal transportplan 2022 – 2033 for Nordland

Regjeringen la 19. mars fram Nasjonal transportplan 2022 – 2033. Der er det lagt til grunn 1 200 milliarder kroner til å drifte, vedlikeholde og utvikle et effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem.... Les mer »
Yrkestrafikkforbundet

YTF forventer at vedlikehold av vei prioriteres i Nasjonal Transportplan

I sine innspill til Nasjonal transportplan har Yrkestrafikkforbundet tydeliggjort behovet for utbedring av veinettet, som er essensielt for å trygge arbeidshverdagen til yrkessjåførene. Forbundsleder Jim Klungnes frykter liv kan gå tapt dersom... Les mer »
Statens vegvesen

Ferja over Tysfjorden blir døgnåpen nullutslippsferje

Ferja over Tysfjorden blir døgnåpen når de nye nullutslippsferjene settes i drift neste år. Dermed blir det mulig å kjøre utslippsfritt fra Lindenes til Nordkapp. Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland har signert kontrakt... Les mer »
ferge

LESERINNLEGG: Skuffet over at ikke fergeprisene ble halvert nå

FrP fikk ikke støtte fra de andre partiene i å bevilge 1,5 milliarder kroner for å halvere fergeprisene i år. Dette kunne Ap og Sp sørget for at fikk flertall, men det... Les mer »
pr-operatørene

Nytelse til de tusen hjem: Hjemleveringsboom på Valentines

Porterbuddy har opplevd eksplosiv vekst det siste året og Valentines-helgen ble intet unntak. Det ser ut til at sexleketøy var blant det som fristet voksne nordmenn mest under årets hjerters dag. I... Les mer »