vinter vei

Statens vegvesen: – Ta ansvar for traileren din!

Antall stenginger på norske veier hvor trailere er involvert økte med 36% i år, sammenlignet med i fjor. – Ta ansvar for traileren din, oppfordrer Statens vegvesen. I perioden 1. januar til... Les mer »
jernbane vinter

Ny undersøkelse: Togpassasjerene er mindre fornøyd

Jernbanedirektoratets undersøkelse av kundetilfredshet viser en nedgang fra fjerde kvartal i fjor til første kvartal i år. – Resultatene reflekterer utfordringene med punktlighet de siste månedene, og understreker behovet for et mer... Les mer »
bil ratt speedometer

LESERINNLEGG: Trygg skolevei med FrP

FrP ønsker en kraftig vekst innen trafikktrygging for sikker skolevei. De fleste skoleveiene finansieres av Fylker og kommuner. Budsjettene må styrkes på bekostning av penger til byråkrati og dårlige symboltiltak på klimaområdet.... Les mer »
nfk

Omlegging av fergeruta Igerøy – Horn

Det blir endringer fra mandag 13. mars på grunn av ombygging av kaia på Igerøy, melder Nordland fylkeskommune. På Igerøy skal det bygges ny kai, og den gamle skal rives. Som følge... Les mer »
vy

Vy 2022: Passasjervekst gir et positivt resultat

– Etter to pandemi-år med betydelig inntektsbortfall og store tap, har endelig passasjerene kommet tilbake til tog og buss, sier konsernsjef i Vy, Gro Bakstad. – Passasjervekt, egne kostnadstiltak og reforhandlede togavtaler... Les mer »
nfk

Endrer på Dønna- og Herøy-sambandene

Fra onsdag 1. mars blir det endringer på ferjesambandene til Dønna og Herøy. – Vi har fått gode innspill, og gjør endringene i tett samarbeid med kommunene, sier fylkesråd for transport og... Les mer »
Statens vegvesen

Fire vil drifte og vedlikeholde riksvegene i Ofoten

Fire entreprenører ønsker å holde riksvegene i Ofoten trygge og framkommelige fram til 2028. Statens vegvesen stiller krav til miljø og klimautslipp. Kontrakten med Statens vegvesen omfatter 314 kilometer veg, hvor 23... Les mer »
nfk

Fjerner bommene ved Kjølhågen

Nå blir det rødlysene som varsler om stengt veg. På hver side av fv. 82 Kjølhågen i Andøy står det bommer, varsellys og informasjonstavle som informerer når den vindutsatte strekningen er stengt.... Les mer »
fart bil laserkontroll

Nytt sørpeskred stenger hovedveien inn til Bodø

Det har gått et nytt sørpeskred på den skredutsatte veistrekninga ved Kistrand på rv. 80 søndag morgen. Veien er stengt i påvente av at det skal gå et større skred, melder NRK.... Les mer »
statens vegvesen

Bodø får sikret innfartsåre

Statens vegvesen skal utbedre den ulykkesbelastede strekningen på rv. 80 inn til Bodø. Vegvesenet starter rassikringsarbeidet i høst. Den skredutsatte og ulykkesbelastede strekningen Sandvika-Sagelva på rv. 80 mellom Bodø og Fauske skal... Les mer »