Glimt med uavgjort borte mot Vålerenga

glimt

Leder av Eliteserien Bodø/Glimt besøkte Vålerenga lørdag kveld som hadde 4. plassen. Det var Vålerenga som startet best med en kalddusj etter bare 1 minutt. Vilhjálmsson satte inn 1-0 for Vålerenga.

Dommeren kom i fokus etter at begge lag mente de burde hatt straffe. Etter 35 minutter satte Hauge inn 1-1 for Glimt. Og rett før pause satte Junker inn 1-2 for Glimt.

Begge lagene spilte bra i andre omgang, og hadde flere sjanser, men det var Vålerenga som avgjorde kampen etter 75 minutter. Det var mange bytter i sluttminuttene, men stillingen var den samme når dommeren blåste av kampen 5 minutter på overtid.