fotballbane

Superlag: Glimt med storseier mot Haugesund

Haugesund fikk besøk av Bodø/Glimt søndag kveld i Eliteserien. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Sery Larsen, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Sørli, Espejord og Pellegrino. Etter 10 minutter slår Pellegrino inn til... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt vant mot Rana i cupen

Bodø/Glimt besøkte Mo i Rana for det første oppgjøret i årets cup, mot Rana FK torsdag kveld. Fotballkampen startet jevnt og med gode målsjanser for begge lagene. Til slutt er det Victor... Les mer »
fotball kunstgress

VIDEO: Uavgjort mellom Glimt og TIL på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Tromsø på Aspmyra mandag kveld i det som ofte kalles «Slaget on Nord-Norge». Lagene gikk ut på Apsmyra til en utsolgt stadion i oppgjøret i Eliteserien. Tromsø førte... Les mer »
aspmyra

Uavgjort for Glimt mot Lillestrøm på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot Lillestrøm søndag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Sery Larsen, Fet, Hagen, Vetlesen, Sørli, Nordås og Pellegrino. Det var over 5000 tilskuere... Les mer »
glimt fotball

VIDEO: Glimt tapte mot Molde i cupfinalen

Det var duket for et topp-oppgjør i cupfinalen på Ullevaal stadion i Oslo søndag mellom Bodø/Glimt og Molde. Kampen startet kl. 16.00 i med nesten helt fulle tribuner, flotte værforhold og topp... Les mer »
Foto: Anne-Sophie Saldana

Her er programmet for cupfinalehelgen i Oslo

Bodø/Glimt er klare for cupfinalen 2021 og fotballkampen mellom Glimt og Molde går av stabelen søndag 1. mai 2022 på Ullevaal stadion. Glimt.no har nå offentliggjort programmet: Lørdag 30. april: Klokken 13.00: LIVE... Les mer »
aspmyra

Inviterte frivillige i Glimt til cupfinalen

Mange av de frivillige i FK Bodø/Glimt fikk seg en positiv overraskelse fra Norsk Tipping, melder Glimt.no. Norsk Tipping og Bodø/Glimt går sammen om å gi de inviterte frivillige en ekstra belønning... Les mer »
fotball

Glimt tapte mot Viking i Stavanger

Bodø/Glimt var på besøk hos Viking i Stavanger søndag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Det var ikke mange dagene siden lagene møtte hverandre sist, da i Norgescupen. I cupen vant Glimt... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt vant mot Viking og er i cupfinalen

Bodø/Glimt fikk besøk av Viking på Aspmyra torsdag kveld for semifinale i cupen. Det ble straffe til Viking etter bare noen minutter i første omgang. Haikin feller Tripic som er alene gjennom.... Les mer »
Foto: Wikipedia/Bodø kommune

VIDEO: Glimt utklasset Vålerenga på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Vålerenga på Aspmyra mandag kveld i et oppgjør i Eliteserien. VIF startet best med et trykk på Glimt, men Glimt fikk fort kontroll på gjestene og det ble... Les mer »