glimt

Historisk: Utsolgt for sesongkort på Aspmyra!

Torsdag morgen måtte FK Bodø/Glimt se seg nødt til å stenge salget av sesongkort for sesongen 2023 grunnet sprengt kapasitet. Det er første gang i historien Glimt står i en slik situasjon,... Les mer »
aspmyra stadion

VIDEO: Nikita Haikin tilbake i Bodø/Glimt

Bodøposten.no publiserte igår nyheten om at Nikita Haikin muligens var på vei tilbake til Glimt. Flere medier meldte om ryktene, og nå har Glimt bekreftet overgangen. – Det føles som jeg er... Les mer »
glimt champions league

Rykter: Nikita Haikin til Glimt

Tirsdag ettermiddag landet målvakten på Bodø lufthavn. Ifølge Nettavisen, TV 2 og Avisa Nordland er han der for å signere en kontrakt med eliteserieklubben Bodø/Glimt, ifølge NRK. Nikita Haikin hadde stor sportslig... Les mer »
glimt

Målfest på Aspmyra: Glimt slo ut Viking i cupen

Det ble 8 mål på Aspmyra lørdag da Bodø/Glimt slo ut Viking i cupen, det ble 5-3 for Glimt som dermed er videre i semifinalen. Bodø/Glimt fikk besøk av Viking i kvartfinalen... Les mer »
gunnar andreassen

Glimt enkelt videre i cupen mot Ranheim

Bodø/Glimt besøkte Ranheim i Trondheim søndag kveld for sesongstart og oppgjør i NM i fotball. Etter 35 minutter setter Glimt den første scoringen, det er Amahl Pellegrino som header inn 0-1. Etter... Les mer »
glimt

Glimt tapte borte mot Lech Poznan: Ute av Serieligaen

Bodø/Glimt spilte uavgjort 0-0 mot polske Lech Poznan i første runde i Serieligaen på Apsmyra. Glimt var avhengige av seier for å gå videre, og det var også Lech Poznan. Etter at... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Hugo Vetlesen forlenger med Glimt til 2025

Søndag kveld kunne Bodø/Glimt og Hugo Vetlesen slippe en skikkelig gladnyhet. Årets spiller i Eliteserien 2022 er med frem til 2025. Den opprinnelige kontrakten strakk seg ut 2023-sesongen, og Vetlesen kunne i... Les mer »
champions league

Glimt kan gi ekstra Champions League-plass til Norge

Eliteserien klatrer opp til 15.-plass på Det europeiske fotballforbundets (UEFA) offisielle ligaranking, det kan føre til en ekstra Champions League-plass, ifølge Eurosport. Europasuksessen til Molde og Bodø/Glimt de siste årene har vært... Les mer »
aspmyra glimt

Europa Conference League: Uavgjort mellom Glimt og Lech Poznan

Bodø/Glimt startet årets sesong med et viktig oppgjør i Europa Conference League på Aspmyra torsdag kveld. Rundt 7.000 supportere møtte opp. Bodø/Glimt styrte det meste av kampen, men gjestene fra Polen var... Les mer »
fotball

Glimt henter inn 16-årig keeper fra Rana FK

Fristen for å registrere spillere for årets sesong og Serieligaen går ut idag 2. februar ved midnatt, men nå har Bodø/Glimt hentet inn en ny målkeeper før fristen, melder NRK. I stallen... Les mer »