gunnar andreassen

VIDEO: Skuffende uavgjort mellom Glimt og Haugesund

Bodø/Glimt fikk besøk av FK Haugesund søndag kveld for en fotballkamp i Eliteserien. Glimt ligger i toppsjiktet mens Haugensund ligger i midten av tabellen, men Glimt har tapt eller spilt uavgjort flere... Les mer »
aspmyra stadion

VIDEO: Glimt vant mot Zürich på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av FC Zürich og flere hundre Zürich-supportere på et utsolgt Apsmyra stadion torsdag kveld. Dette var andre runde i Europaligaen. Glimt hadde to nylige tap i Eliteserien mot Molde... Les mer »
glimt

Slaget om Nord-Norge: Tromsø vant 3-2 mot Glimt

Bodø/Glimt besøkte Tromsø IL på et utsolgt Alfheim i Tromsø søndag kveld i det som kalles «Slaget om Nord-Norge». TIL hadde fire strake hjemmeseiere og Glimt en uavgjort borte mot PSV Eindhoven... Les mer »
gunnar andreassen

Kjetil Knutsen som trener for Brighton?

Managerrollen i Brighton står ledig, etter at Graham Potter signerte for Chelsea, nå spekulerer betting-selskap om Glimt-trener Kjetil Knutsen blir ny trener i den engelske klubben, ifølge Nettavisen. SkyBet holder Knutsen som... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt med uavgjort borte mot PSV Eindhoven

Bodø/Glimt besøkte PSV Eindhoven i Nederland torsdag kveld for første runde i gruppespillet i Europaligaen (Europe League). Den historiske kampen begynte jevnt og Glimt-keeper Haikin holder Glimt inne i kampen med gode... Les mer »
molde

VIDEO: Glimt tapte mot formsterke Molde

Det var duket for et toppoppgjør i kampen om gullet i Eliteserien på et utsolgt Aspmyra stadion da regjerende seriemester Bodø/Glimt tok imot cup-vinner og formsterke Molde på Aspmyra lørdag kveld. Glimt... Les mer »
aspmyra glimt

Marius Lode har signert for Bodø/Glimt

Midtstopperen Marius Lode spilte i Glimt fra 2017 til 2021 og ble solgt til tyske Schalke 04 ved nyttår. Nylig landet spilleren på Bodø lufthavn og blir Marius Lode snart se på... Les mer »
aspmyra glimt

Glimt-supportere raser etter billettkaos

Glimt-fansen raser på internett etter nok en runde med billettrøbbel. Forrige gang var det kaos når man skulle kjøpe Champion League-billetter på Aspmyra. Nå er det kaos igjen i Europa League. Bodø/Glimt... Les mer »
aspmyra stadion

Patrick Berg klar for Glimt

Avisa Nordland, VG og Nettavisen hevdet tidlig mandag at midtbanespilleren Patrick Berg (24) var på vei tilbake til Bodø/Glimt. Mandag kveld kom bekreftelse: Patrick Berg landet på Bodø lufthavn. – Det er... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt vant borte mot Jerv

Bodø/Glimt besøkte Jerv i Grimstad lørdag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Jerv er et av bunnlagene og Glimt et av topplagene, men Glimt var forventet slitne etter ekstraomganger borte mot Dinamo... Les mer »