glimt

Marius Høibråten klar for Glimt

Onsdag 27. mai ble det klart at Marius Høibråten har signert kontrakt med FK Bodø/Glimt. Kontrakten strekker seg ut 2023, og Høibråten blir i tre og et halvt år, opplyser fotballklubben. –... Les mer »
logo apsmyra

Glimt spiller i to av Eliteseriens tre første runder

De tre første rundene i Eliteserien ble offentliggjort direkte i Eurosports egen terminlistesending i går kveld. F.K. Bodø/Glimt spiller i de to første rundene. Øvrige serierunder vil bli klare i etterkant av... Les mer »
fotball

Coronakrisen: Glimt-spillerne tar lønnskutt

Gjennom påsken har det blitt diskutert hvordan FK Bodø/Glimt skal arbeide i tiden fremover. Coronasituasjonen er svært utfordrende, og klubben har stått mellom å gå i permitteringer eller å finne alternative løsninger. Nå... Les mer »
glimt

Sabastian Tounekti har signert for Glimt

Mandag formiddag ble det klart at Sabastian Tounekti blir Glimt-spiller. Han har signert en treårskontrakt, opplyser Bodø/Glimt. – Det føles veldig bra. Glimt er en stor klubb og det er veldig gøy... Les mer »
fotballbane

RBK vant 3-1 over Glimt

Det var duket for treningskamp mellom Rosenborg og Bodø/Glimt i Trondheim torsdag kveld. Det endte med tap for de gule. Glimt startet med Nikita Haikin, Morten Konradsen, Brede Moe, Marius Lode, Fredrik... Les mer »
fotball

Treningskamp: Glimt knuste Strømsgodset 5-0

Fredag kveld var det treningskamp mellom F.K. Bodø/Glimt og Strømsgodset i LSK-hallen. Og Glimt viser gode takter før sesongstart. Glimt startet med Nikita Haikin, Morten Konradsen, Isak Helstad Amundsen, Marius Lode, Fredrik... Les mer »
fotball

Åtte Bodø-klubber enig om historisk fotballavtale

Den 15. januar undertegnet åtte Bodø-klubber den historiske avtalen. Intensjonen og målsettingen med avtalen er å skape økt aktivitet og et best mulig tilbud til de aktive gjennom godt samarbeid og felles... Les mer »
glimt

Aleksander Foosnæs signerte for Glimt

Onsdag ble det klart at Aleksander Foosnæs har signert en toårskontrakt, og blir i klubben ut 2021. Han kommer fra Ranheim, opplyser Bodø/Glimt. – Som venstreback kan hurtigheten brukes både offensivt og... Les mer »
glimt

Fredrik André Bjørkan forlenger med Glimt

31. januar ble det klart at Fredrik André Bjørkan har forlenget kontrakten og blir i klubben ut 2021, opplyser Bodø/Glimt. – Det føles kjempebra å signere min tredje kontrakt med Glimt og jeg gleder meg... Les mer »
fotball

Vegard Leikvoll Moberg forlater Glimt

Etter en fantastisk sesong med Bodø/Glimt, som tok en andreplass i Eliteserien, har Vegard Leikvoll Moberg nå bestemt seg for at han er ferdig på Aspmyra. – Jeg snakket med dem (Glimt)... Les mer »