glimt

Superlag: Ålesund tapte 1-6 mot Glimt

Bodø/Glimt besøkte Ålesund som serieleder i Eliteserien med fem strake seiere i bagasjen. Kampen startet 18.00 søndag med Bodø/Glimt i gult og Aalesund i orange. Philip Zinckernagel scoret 0-1 for Glimt etter... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP vil åpne breddefotballen

Regjeringspartiene har bestemt at breddefortballen forblir stengt i alle fall til august. Det forstår vi i FrP lite av. Av Silje Hjemdal, FrPs fraksjonsleder i Familie- og kulturkomiteen. På fredag kom den... Les mer »
glimt

Glimt med festfotball: 5-0 hjemme mot Brann

Bodø/Glimt seiler i medvind for tiden, etter fire strake seiere i Eliteserien var det duket for å ta imot Brann på Aspmyra i Bodø søndag kveld. Kampen var i realiteten over allerede... Les mer »
Foto: Omaken Sports

Omaken sports i verdenstoppen etter første runde i «Gamer-EM»

Etter to av fire runder i den europeiske finalen i en av de desidert største turneringene i spillet PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, ligger norske Omaken sports på 7. plass. Grunnlegger og Youtuber Joachim «NoobworK»... Les mer »
fotball kunstgress

Kunstgressbaner får strengere miljøkrav

Miljødirektoratet har hatt en ny forskrift på høring med flere krav til idrettsbaner for å få ned utslippene av gummigranulat fra kunstgressbaner. Nå er den endelige anbefalingen til ny forskrift klar og... Les mer »
glimt

Lukter gull: Glimt vant 0-4 borte mot Odd

Glimt møtte Odd på bortebane onsdag kveld med fire strake seiere i bagasjen. Og når dommeren blåste flyta var det fem seiere i Eliteserien på rad for Bodø/Glimt. Philip Zinckernagel scoret etter... Les mer »
aspmyra

Glimt vant 2-1 over Sarpsborg 08 på Aspmyra

Glimt seiler i medvind for tiden, etter en overbevisende sier over RBK på bortebane var det søndag kveld klart for å ta imot Sarpsborg 08 på Aspmyra stadion i Bodø. Glimt tok... Les mer »
glimt

Glimt vant 2-3 mot RBK på Lerkendal

Glimt gjestet Rosenborg på Lerkendal og kampen startet bra for Glimt. Bodø/Glimt får straffe og Philip Zinckernagel sender Glimt i ledelsen. Etter pausen grisetakler Birger Meling i RBK Jens Petter Hauge i... Les mer »
fotball kunstgress

Full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten fra 1. august

Fra 1. august tillates konkurranser, cuper, stevner og seriespill for barne- og ungdomsidretten i Norge. Tillatelsen omfatter utøvere i aldersgruppen til og med 19 år, og vil også inkludere kontaktidretter. Det vil... Les mer »
aspmyra

Superlag: Glimt vant 6-1 over Haugesund

Bodø/Glimt spilte hjemme på Aspmyra mot FK Haugesund søndag kveld under fantastiske værforhold Sandvik, Desler, Tiedemann, Pallesen Knudsen, Pedersen, Sande, Krygård, Leite, Sandberg, Källman og Velde startet for Haugesund. Kasper Junker (3),... Les mer »