allente

Nesten annenhver nordmann planlegger å se på sommerens fotball-EM

Nordmenn er klare for å benke seg foran tv-en når EM begynner denne helgen. I en undersøkelse gjennomført av Demoskop på oppdrag fra tv-leverandøren Allente, sier 40 prosent av de spurte at... Les mer »
nrk

Disse skal kjempe i «Familiens ære» på NRK

Seks par foreldre og barn er i gang med å spille inn en ny sesong av «Familiens ære» for NRK. Her er deltakerne. Torsdag startet innspillingen av sesong 2 av «Familiens ære».  ble... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway – Mer enn bare et sykkelritt

Sykkelrittet Arctic Race of Norway inngår samarbeid med Idretten Skaper Sjanser. – Vi syns det er utrolig flott å få være en arena for mennesker som trener seg ut av rusavhengighet, sier... Les mer »
tv2

TV 2 Play sender fotball-EM i 4K

Lørdag 12. juni kl. 21.00 sparkes EM i gang på TV 2 med kampen mellom Belgia og Russland. TV 2 sender i løpet av mesterskapet hele 25 kamper, og alle vil bli sendt i 4K-oppløsning... Les mer »
racingbil

Vellykket start for Extreme E

Det nye elektriske bilsportmesterskapet Extreme E har arrangert sine to første løp, og fått oppmerksomhet for sitt nytenkende konsept verden over.  Alt startet med et løp i ørkenen i Saudi Arabia den... Les mer »
sport

Stor påmelding til TINE Fotballskole: Forventer så mye som 65 000 deltakere

For mange norske barn har det siste året vært preget av avstand, hjemmeskole og mindre felles aktivitet enn normalt. Når vi nå nærmer oss høysesong for TINE Fotballskole, slår det også ut... Les mer »
glimt supporter

Bodø/Glimt tapte borte mot Odd

Bodø/Glimt tapte bortekampen mot Odds Ballklubb i Skien. Sander Svendsen satte inn kampens eneste mål tidlig i første omgang, ifølge NRK. Bodø/Glimt presset på resten av fotballkampen, men greide ikke å sette... Les mer »
Norges Triatlonforbund

Vetle Thorn og Sebastian Wernersen med hver sin seier i triatlon europacup

De unge, talentfulle utøverne Vetle Thorn fra Bergen og Sebastian Wernersen fra Tønsberg gikk begge øverst på pallen i e-cup i Olsztyn, Polen. Wernersen (f. 2002) vant junior-klassen tidligere i dag, mens... Les mer »
norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund oppretter påtalenemnd

Idrettsstyret har fremmet et forslag for å styrke rettssikkerheten i norsk idrett, og støttet forslaget fra Oslo idrettskrets om at også enkeltpersoner kan anmelde saker til en uavhengig påtalenemnd i tillegg til... Les mer »
Norges Fotballforbund

Her er Norges tropp mot Sverige og Nederland

Norge skal møte Sverige 10. juni og Nederland 15. juni. Se hvilke spillere landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut. Tidligere i uken meldte vi at uttaket av troppen til kampene mot Sverige... Les mer »