fotball

FotballtrøyeFredag – Bli med i kampen mot barnekreft!

Barn har mye de skal oppleve, derfor inviterer Barnekreftforeningen nå hele fotball-Norge til å bli med på laget i kampen mot barnekreft, med FotballtrøyeFredag fredag 3. desember. Konseptet er enkelt: Ta på... Les mer »
glimt supporter

VIDEO: Uavgjort mellom RBK og Glimt på Lerkendal

Rosenborg tok imot serieleder Bodø/Glimt på hjemmebanen Lerkendal søndag kveld. RBK trengte en seier for å være med i medaljekampen og Glimt ønsket seier for å sikre gullplassen. Glimt spilte bra i... Les mer »
ntb

Simen Bolkan Nordli kåret til årets spiller i OBOS-ligaen

Aalesund-spiller Simen Bolkan Nordli topper NTBs spillerbørs ved sesongslutt. Han kåres dermed til “årets spiller” i OBOS-ligaen av NTB og OBOS. – Dette er en veldig fortjent utmerkelse. I en sesong der... Les mer »
nrk

Slik blir sportsvinteren på NRK 2021 og 2022

NRK Sport gir seerne de største og viktigste sportsøyeblikkene på TV, radio og nett også denne vinteren. Sesongen starter med VM i sjakk allerede denne helgen. Deretter renner det på med høydepunkter:... Les mer »
manchester-united

Strømmetjenesten Strim utvider med Champions Leauge og LaLiga

Strømmetjenesten Strim har blitt enige med TV 2 om å inkludere Champions League og LaLiga i Strim sine sportspakker. Innholdet vil være på plass i Strim til den viktige Champions League-kampen mellom... Les mer »
glimt

Glimt anmelder supporter for rasisme

I etterkant av eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm på Aspmyra på søndag har hjemmelaget fått informasjon om at det har vært en hendelse der en av bortelagets supportere har kommet med rasistiske... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Her er den nye OL-drakten til skøytelandslaget

Til verdenscupen på hjemmebane i Stavanger stiller de norske løperne i nye drakter. Den blå fargen som har vært med siden OL i 2018 er byttet ut med rødt, hvitt og blått.... Les mer »
tv2

TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering

11. til 14. november avgjøres det om Norges kvinnelandslag i ishockey sikres en plass i OL i Beijing. Kampene sendes på TV 2 Sport 2 og TV 2 Play. – Vi gleder oss... Les mer »
Norges Fotballforbund

Norges tropp til kampene mot Albania og Armenia

Maren Mjelde er i landslagstroppen for første gang siden kneskaden i vinter, mens Marie Dølvik Markussen også er ny siden forrige samling. Norge avsluttet forrige samling med en solid opptur og 4-0-seier... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Kneproblemer stopper Bjørn Magnussen i World Cup-åpningen

Skøyteløperen Bjørn Magnussen velger å stå over World Cup nr 1 i Polen helgen 12.-14. nov på grunn av et trøblete kne. Etter en veldig god helg under Norgescupen på Hamar 30.-31.... Les mer »