gunnar andreassen

VIDEO: Skuffende uavgjort mellom Glimt og Haugesund

Bodø/Glimt fikk besøk av FK Haugesund søndag kveld for en fotballkamp i Eliteserien. Glimt ligger i toppsjiktet mens Haugensund ligger i midten av tabellen, men Glimt har tapt eller spilt uavgjort flere... Les mer »
aspmyra stadion

VIDEO: Glimt vant mot Zürich på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av FC Zürich og flere hundre Zürich-supportere på et utsolgt Apsmyra stadion torsdag kveld. Dette var andre runde i Europaligaen. Glimt hadde to nylige tap i Eliteserien mot Molde... Les mer »
glimt

Slaget om Nord-Norge: Tromsø vant 3-2 mot Glimt

Bodø/Glimt besøkte Tromsø IL på et utsolgt Alfheim i Tromsø søndag kveld i det som kalles «Slaget om Nord-Norge». TIL hadde fire strake hjemmeseiere og Glimt en uavgjort borte mot PSV Eindhoven... Les mer »
gunnar andreassen

Kjetil Knutsen som trener for Brighton?

Managerrollen i Brighton står ledig, etter at Graham Potter signerte for Chelsea, nå spekulerer betting-selskap om Glimt-trener Kjetil Knutsen blir ny trener i den engelske klubben, ifølge Nettavisen. SkyBet holder Knutsen som... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt med uavgjort borte mot PSV Eindhoven

Bodø/Glimt besøkte PSV Eindhoven i Nederland torsdag kveld for første runde i gruppespillet i Europaligaen (Europe League). Den historiske kampen begynte jevnt og Glimt-keeper Haikin holder Glimt inne i kampen med gode... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Verdenscupen på skøyter åpner i Stavanger

Den internasjonale skøytesesongen åpner i Stavanger med første verdenscup 11.-13. november. Verdenscupen på skøyter var tilbake i Stavanger i 2021 for første gang på flere år. Og på tross av noen covid-restriksjoner var... Les mer »
Matilde Garnes

Travle dager for CrossFit-stjernen Matilde Garnes fra Mosjøen

Trenginsformen og idretten CrossFit har fått et oppsving de siste årene, idretten domineres nå av kvinner og en av de beste for tiden er Matilde Øyen Garnes fra Mosjøen i Vefsn i... Les mer »
molde

VIDEO: Glimt tapte mot formsterke Molde

Det var duket for et toppoppgjør i kampen om gullet i Eliteserien på et utsolgt Aspmyra stadion da regjerende seriemester Bodø/Glimt tok imot cup-vinner og formsterke Molde på Aspmyra lørdag kveld. Glimt... Les mer »
Norges Cykleforbund

Uttak til Sykkel-VM landevei i Australia

Verdensmesterskapet på landevei blir arrangert i Wollongong i Australia 18.-25. september. Det blir i alt 21 syklister som representerer Norge under VM. – Vi anser oss for å ha medaljesjanser i noen av... Les mer »
Norges Seilforbund

Ungdomsligaen: Premiere for populær seilerliga for ungdom

Kommende helg møtes 14 lag i den aller første runden av Ungdomsligaen i seiling. Dette er en nyvinning innen seilsporten, og premieren finner sted i Ålesund. Lag fra hele landet er representert.... Les mer »