reistadløpet

Arktisk galskap: 90-åring gikk Reistadløpet for 54. gang!

I år kunne ikke det ordinære Reistadløpet gjennomføres som planlagt lørdag 10. april pga Covid 19, og derfor ble det laget to alternative gjennomføringsmåter slik at deltakerne kunne få godkjent. – De to... Les mer »
knut arild hareide

Nå skal det bli lettere å drive med motorsport

Regjeringen la nylag fram forslag om endringer i vegtrafikkloven for Stortinget. Bakgrunnen er at det de senere årene har kommet ønsker om endringer for å bedre tilpasse regelverket til dagens behov. –... Les mer »
norges idrettsforbund

Slik er regjeringens gjenåpningsplan for idretten

Onsdag la statsminister Erna Solberg frem en gjenåpningsplan for Norge. Planen består av fire trinn og en oversikt over hvilke tiltak som lettes på i hvert trinn. Det første trinnet vil være... Les mer »
fotball

Kasper Junker klar for japansk fotball

Søndag kveld forlot toppscoreren Kasper Junker Glimts treningsleir etter å en konflikt med klubben. Nå er dramatikken rundt Kasper Junker over. Det danske fotballtalentet er solgt til Japanske Urawa Reds, ifølge NRK.... Les mer »
fotball kunstgress

Kasper Junker forlot Glimt-troppen i protest

Fjorårets toppscorer Kasper Junker ønsker å spille i en annen klubb, men Bodø/Glimt sier det er uaktuelt å selge ham nå. Kasper Junker reiste fra hotellet i protest der Bodø/Glimt holder leir... Les mer »
viaplay

Viktor Hovland mot verdenseliten i WGC Match Play på Viaplay og V sport golf

Onsdag til søndag er det klart for WGC-Dell Technologies Match Play på Viaplay og V sport golf. For første gang deltar norske Viktor Hovland. Viktor Hovland har for alvor satt golf-Norge på kartet... Les mer »
manchester-united

Viktige kamper for Haaland og Solskjær: Fotballhelg på Viaplay og V4

Gjør deg klar for en fantastisk fotballhelg på Viaplay og V4. Lørdag skal Erling Braut Haaland og Dortmund ut i en viktig Bundesliga-kamp, og lørdag og søndag spilles kvartfinalene i FA-cupen, der Ole... Les mer »
tv2

Norway Chess fortsetter på TV 2

TV 2 har sendt direkte fra turneringen med studio på spillestedet helt siden 2014, og nå forlenges avtalen mellom TV 2 og Norway Chess nok en gang. Dette er verdens sterkeste ti-mannsturnering.... Les mer »
nrk

Aksel Lund Svindal blir programleder for Mesternes mester på NRK

Aksel Lund Svindal overtar stafettpinnen når Dag Erik Pedersen nå takker av som programleder for Mesternes mester på NRK. Alpinlegenden ble nylig kåret til Mesternes mester 2021 etter en dramatisk finale. Nå skal han... Les mer »
langrenn vinter ski

Kobberløpet i Sulitjelma utsettes

Årets utgave av det tradisjonsrike Kobberløpet i Sulitjelma utsettes til 1. mai 2021, opplyser NRK Nordland. – Det er pandemisituasjonen som gjør det vanskelig for oss å arrangere rennet som planlagt 10.... Les mer »