rema 1000

Fra butikkhyllene til håndballbanen – Har samlet inn 5 millioner

Har du lagt merke til at Sander Sagosen smiler til deg i brødhylla hos REMA 1000? Både engasjementet og grovbrødet er med å sikre like muligheter for alle på håndballbanen. I januar... Les mer »
fotball

Glimt henter inn 16-årig keeper fra Rana FK

Fristen for å registrere spillere for årets sesong og Serieligaen går ut idag 2. februar ved midnatt, men nå har Bodø/Glimt hentet inn en ny målkeeper før fristen, melder NRK. I stallen... Les mer »
glimt

Glimt skal ha solgt Joel Mvuka for 70 millioner

Joel Mvuka i ferd med å bli Bodø/Glimts neste storsalg, Glimt skal nemlig ha akseptert et kjempebud på angrepsspilleren, ifølge TV 2. Det skal være den franske klubben Lorient som skal kjøpe... Les mer »
Norges Fotballforbund

Gullballen 2022 til Haaland og Reiten

Årets beste mannlige og kvinnelige fotballspiller i Norge 2022 er kåret. Gullballen deles ut av Norges Fotballforbund hvert år, der årets beste kvinnelige og mannlige fotballspiller mottar prisen. I 2022 gikk prisen... Les mer »
nrk

Slik blir VM-vinteren på NRK

Det blir fest i vinterlige omgivelser når NRK skal sende både VM i skiskyting og VM på ski i februar og mars. NRK har satt sammen et stjernelag som jobber med vintersport... Les mer »
gunnar andreassen

Glimt kan møte Rosenborg i cupen

Kvart- og semifinalene for NM menn 2022 ble trukket torsdag. Der ble det klart at Glimt kan møte Rosenborg i kvartfinalen, melder TV2.  Men Bodø/Glimt må først slå Ranheim i fjerde runde. 4.... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt signerte taltent-spiller fra Ajax

Bodø/Glimt signerte tirsdag ettermiddag danske Jeppe Kjær fra den nederlandske storklubben Ajax. Han har fullført den medisinske sjekken og er nå med spillergruppen på treningsopphold i Spania. Han har signert en kontrakt... Les mer »
Norges Skiskytterforbund

Disse er klare for VM i skiskyting i Tyskland

Norges tropp til skiskytter-VM i tyske Oberhof er klart. Etter helgens sterke prestasjoner i Ruhpolding er laget som representerer Norge i skiskytter-VM klart. Landslagssjef Per Arne Botnan ser frem til mesterskapet som... Les mer »
håndball

Starter arbeid mot spiseforstyrrelser og kroppspress i idretten

Norges idrettsforbund har begynt arbeidet med en handlingsplan for en tryggere idrett, og for å forebygge kroppsmisnøye og spiseforstyrrelser. Idrettsforbundet har satt ned en arbeidsgruppe og utformet mandat for gruppens arbeid. Kultur-... Les mer »
glimt

Treningskamp: Glimt slo Junkeren 8-0

Bodø/Glimt starter sesongen tidlig dette året og hadde første treningskamp torsdag kveld på Aspmyra mot Junkeren fra Bodø med mange tilskuere på Aspmyra. Etter bare 10 minutter stanget Brede Moe ballen i... Les mer »