NM-gull til Vickhoff Lie og Sellæg

Norges Skiforbund

Bærum Skiklubs Kajsa Vickhoff Lie og Simen Sellæg fra Ready kjørte inn til hvert sitt NM-gull i utfor i Hafjell alpinsenter.

– Det var et solid løp og jeg er greit fornøyd. Jeg måtte gi gass for å vinne, og det er moro med NM-gull, sier Vickhoff Lie.
Hun gledet seg over fighten med Marte Monsen (Aron Sportsklubb). 

– Marte kjørte veldig bra i dag, og har kjempepotensial i fart. Hun trenger bare mer trening fremover, og det er så moro at vi får opp flere jenter, sier Vickhoff Lie.

Gullvinneren fra Bærums Skiklub lot seg imponere ekstra stort over bronsevinneren, 16 år gamle Eva Unhjem Johansen fra Asker Skiklubb. Hun kjørte inn til NM-bronse i sitt første FIS-utforrenn.

Les også:  David Beckham blir grill-ambassadør

– Det er utrolig sterkt av Eva som ga skikkelig gass, sier hun.

Ragnhild Mowinckel var på plass i målområdet for å blant annet dele ut premier, samt prøve å rekruttere nye jenter til fart. Hun lot seg spesielt imponere over det 16 år gamle alpintalentet fra Asker Skiklubb. 

Simen Sellæg imponerte stort med gull i mennenes klasse. Sellæg vant foran foran Jonas Buer (Hakadal IL) og Fredrik Møller (Oppdal Alpin).

Les også:  Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

– I dag er jeg veldig fornøyd med kjøringa. Jeg var ekstra nervøs ettersom jeg visste at jeg hadde farten inne for å kjempe om topplasseringer. Målet var medalje, men forventningen var ikke å vinne. Selv om jeg har prioritet på storslalåm, har fartsdelen kommet seg gradvis denne sesongen. Dette gir inspirasjon, sier Sellæg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.