Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

Hans Anton Kristiansen

Influenseren Hans Anton Kristiansen fra Fauske har blitt et nettfenomen med millioner av visninger på TikTok. Nå får advokaten Snorre Ottemo Nordby fra Bodø gjennomgå i en ny YouTube-video.

Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Angell Advokatfirma i Bodø representerer barnevernet i Fauske i en betent barnevernssak. Influenseren Hans Anton Kristiansen var tilstede under et møte mellom barnevernet og foreldrene, og kommer nå med ramsalt kritikk av advokaten.

Les også:  Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

– Så kan barnevernet bare påstå noe uten å bevise det, og det blir tatt for god fisk? Hvor ble det av rettssikkerheten? Hvor ble det av personlige konsekvensene til den ansatte som det gjelder? Han sier det selv, at det er straffbart å lyve i retten. Men er det andre lover som gjelder for barnevernet? Da flyr hele Grunnloven ut av vinduet og døren til anarkiet står på gløtt. Alt for å redde seg selv og sitt ego, sier Hans Anton.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Se videoen om Snorre Ottemo Nordby her.

Hans Anton stiller til og med dette spørsmålet til advokaten: «Snorre Ottemo Nordby, er barnevernet hevet over Grunnloven»?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.