vegvesenet

VIDEO: Gjennomslag i løsmassetunnelen på Helgeland

Bare ett halvt år forsinket kunne entreprenør og utbygger feire gjennomslag i Bergåstunnelen. 70 meter løsmasser stoppet ikke tunnelspesialisten fra Andøy. I fjor ble LNS AS den første entreprenøren som har drevet... Les mer »
Foto: APPLE CORPS LTD.

MUSIKK: Den siste Beatles-låten «Now And Then» ute nå!

The Beatles har sluppet «Now And Then»; the last Beatles song, en låt som har vært under utvikling i fire tiår. Låten er skrevet og sunget av John Lennon, en kassett med opptaket... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Ny ordfører i Bodø

Journalist Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani snakker om valget, inhabilitets-skandaler og verdensrekord i EMD-dommer for barnevernet i en ny podcast. Først snakker duoen fra Bodø om kommune- og fylkesvalget 2023. – Det... Les mer »
Hans Anton Kristiansen

Barnevern-skandale i Fauske: – Tilliten til barnevernet er borte

Kritikken mot barnevernet hagler også i Fauske, flere påstår at det som skjer mot barn og familier er lovbrudd og saken omtales i lokalt media, nå konstaterer en lokal barnevern-kritiker at tilliten... Les mer »
rune fardal

VIDEO: Barnevern-skandale går viralt på nett men media tier

En av de største snakkisene i Norge de siste årene er alle de forskjellige barnevern-skandalene omtalt i media og de utallige dommene mot barnevernet i Norge i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD). Det... Les mer »
hes

VIDEO: Saksa ute med låta «Lifecoach»

Det unge raphåpet Saksa snublet nylig inn i norsk musikkliv med sin aller første låt på norsk, som raskt ble plukket opp av Urørt på P3, og ikke minst på Tiktok, der... Les mer »
Metronomicon

VIDEO: Ellis ute med låta «Där Björkarna Susa»

Ellis er Ellen Sofie Mosebekk fra Oslo, for tiden bosatt i Belgia. I 2019 ga hun ut sitt debutalbum «Hverdag & Fest» med hennes versjoner av soul- og reggaeklassikere og med selvskrevne... Les mer »
handeland

Lego lanserer et helt nytt univers basert på barnas drømmer og kreativitet

Mandag 15. mai i år lanserer Lego årets største satsning med et helt nytt univers kalt Lego DREAMZzz. Lego DREAMZzz er det første temaet fra Lego som er inspirert av måten barn... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Høye strømpriser og bensinpriser får gjennomgå

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har besøk av standup-komiker Martin Soulimani i studio når nyhetsbildet skal kommenteres. Og det er mye å ta tak i, rekordhøye strømpriser, høye drivstoffpriser og høye matpriser... Les mer »
musikk live

Alessandra til Eurovision 2023 med «Queen of Kings»!

Alessandra Mele stakk av med seieren i årets Melodi Grand Prix-finale! Alessandra avsluttet med en bemerkelsesverdig seier lørdag kveld, og skal nå representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Liverpool i mai med... Les mer »