warner

Led Zeppelins konsertfilm «Celebration Day» strømmes eksklusivt På YouTube!

I en begrenset periode fra førstkommende lørdag, 30. mai vil den anerkjente konsertfilmen fra bandets legendariske 2007-konsert være tilgjengelig i tre dager på den offisielle Led Zeppelin YouTube-kanalen. Led Zeppelin har inngått et... Les mer »
hes

VIDEO: Anna Of The North inntar hitlistene med «Dream Girl»

Tittelsporet fra Annas nyeste album “Dream Girl” klatrer i rekordfart på hitlister over hele verden i disse dager. Låten er nemlig lydsporet i Apples reklamefilm for iPad. Nå har Anna laget en... Les mer »
hes

VIDEO: Ane Brun ute med låta «Song for Thrill and Tom»

Ane Brun fortsetter å dele låter som perler på en snor. Nå slippes den fjerde i rekken, «Song for Thrill and Tom». Låten er hentet fra hennes åttende studioalbum, som ventes til... Les mer »
s1

VIDEO: Ruben vant spellemann i kategorien Årets Låt

Lørdag kveld viste NRK1 Spellemann-ukens høydepunkter samlet i en sending. Det gjensto også en spellemannpris som skulle deles ut og det var i kategorien Årets Låt. Nå er det klart at vinneren... Les mer »
coronaviruset

VIDEO: Helse Nord med ekstraordinært styremøte om coronaviruset

Styret i Helse Nord RHF holdt tirsdag ekstraordinært styremøte om corona-situasjonen. Møtet ble gjennomført på Skype. Saker som ble behandlet var blant annet strategi for økt behandlingskapasitet i Helse Nord og økonomiske... Les mer »
playground

VIDEO: Rolling Blackouts Coastal Fever ute med «She’s There»

Siden Melbourne-bandet Rolling Blackouts Coastal Fever slapp debutalbumet «Hope Downs» i 2018, har de stort sett vært på veien rundt omkring i verden. Når det andre albumet nå er på plass er... Les mer »
avis media

LESERINNLEGG: Falske nyheter også i Norge

Tyske medier innrømmer motvillig at gjerningsmannen i Hanau ikke var høyreekstrem. Etterforskerne ser ikke på rasisme som gjerningsmannens dominerende ideologi, men sier at hans paranoia og konspirasjonsteorier knyttet til etterretningstjenesten, var årsak... Les mer »
hes

VIDEO: Ane Brune ute med låta «Trust»

Nylig slapp Ane Brun låten «Trust» fra sitt kommende album. Nå er den rørende musikkvideoen her. – Å lage denne musikkvideoen har vært en av de fineste opplevelsene jeg har hatt i karrieren,... Les mer »
playground

VIDEO: Protomartyr ute med låta «Processed By The Boys»

Post-punkerne fra Detroit oppnådde stjernestatus med fantastiske «Relatives In Decent» i 2017, siden da har de opprettholdt en jevn strøm av spennende samarbeid med blant andre Preoccupations, Spray Paint og Kelley Deal... Les mer »
hes

VIDEO: Ane Brun slipper låta «Don’t Run and Hide»

Forrige uke slapp Ane Brun den nye låten «Don’t Run and Hide», første låt fra hennes nye album som ventes i september. Nå er musikkvideoen til låten her, regissert av den norske... Les mer »