tiktok iphone

Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

TikToks innsats for å motvirke og identifisere AI-generert innhold i appen fortsetter. I samarbeid med flere ledende aktører i bransjen tar de nå ytterligere skritt for å merke og legitimere innhold, samtidig... Les mer »
youtube

Video: – Fauske kommune er redd sin egen barneverntjeneste

Influenseren Hans Anton Kristiansen fra Fauske har gjort seg bemerket med virale videoer på TikTok og YouTube. Etter å ha vært med på et bystyremøte i Fauske hevder han nå at politikerne... Les mer »
Hans Anton Kristiansen

Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

Influenseren Hans Anton Kristiansen fra Fauske har blitt et nettfenomen med millioner av visninger på TikTok. Nå får advokaten Snorre Ottemo Nordby fra Bodø gjennomgå i en ny YouTube-video. Advokat Snorre Ottemo... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast: Hans fra Fauske går viralt på nett

Hans Anton Kristiansen fra Fauske lager videoer for TikTok og YouTube, enkelte av videoene har fått titusenvis av visninger, bare de siste 60 dagene har han fått 1,2 millioner visninger! Journalist og... Les mer »
shopping

Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Dialektene i Nord-Norge har lenge blitt sett ned på, noe som har ført til at mange har mistet tilhørigheten til sin flotte dialekt, landsdel og dens kultur. Nordnorsk nøste UB ønsker å... Les mer »
sex

Datingekspertens råd: Ikke dra på første date på valentinsdagen!

På valentinsdagen er det fullt av kjærestepar rundt omkring, mange restauranter er fullbookede og minigolfbanene kan være stappfulle. – Mitt råd til single er å finne en annen dato for første date.... Les mer »
pernod

Norgespremiere: Nå får du Absolut Espresso Martini i Bodø!

Espresso Martini går sin seiersgang verden over, og er ifølge Drinks International den fjerde mestselgende cocktailen globalt. Nå lanserer Absolut sin egen versjon på Vinmonopolet i Bodø – ferdig mikset på praktisk... Les mer »
godfisk

Ole Sirnes lærer unge å lage fisk på Tiktok

Da Ole Sirnes (24) som tenåring fikk servert en panert rødspette på en dansk strandrestaurant, fikk han smaken på fisk. I dag er han utdannet kokk og er blitt et fenomen på... Les mer »
bonnier

Nett-kjendis slipper boken «Helles kjøkken»

Hun er tobarnsmor, jobber som lærer og er ifølge seg selv «helt vanlig». Likevel har Helle Ørbeck opparbeidet seg 150 000 følgere i sosiale medier. Nå kommer oppskriftene endelig i bokform. Med... Les mer »
ga

Mener det er bare to kjønn: Utestengt fra mesterskap

Tiktokerne Sebastian Brevik og Henrik Viken skulle delta i Norgesmesterskapet i stein, saks og papir i Oslo torsdag 3. august. Deltakelsen ble imidlertid av det korte slaget. – Plutselig kommer en person... Les mer »