pernod

Norgespremiere: Nå får du Absolut Espresso Martini i Bodø!

Espresso Martini går sin seiersgang verden over, og er ifølge Drinks International den fjerde mestselgende cocktailen globalt. Nå lanserer Absolut sin egen versjon på Vinmonopolet i Bodø – ferdig mikset på praktisk... Les mer »
godfisk

Ole Sirnes lærer unge å lage fisk på Tiktok

Da Ole Sirnes (24) som tenåring fikk servert en panert rødspette på en dansk strandrestaurant, fikk han smaken på fisk. I dag er han utdannet kokk og er blitt et fenomen på... Les mer »
bonnier

Nett-kjendis slipper boken «Helles kjøkken»

Hun er tobarnsmor, jobber som lærer og er ifølge seg selv «helt vanlig». Likevel har Helle Ørbeck opparbeidet seg 150 000 følgere i sosiale medier. Nå kommer oppskriftene endelig i bokform. Med... Les mer »
ga

Mener det er bare to kjønn: Utestengt fra mesterskap

Tiktokerne Sebastian Brevik og Henrik Viken skulle delta i Norgesmesterskapet i stein, saks og papir i Oslo torsdag 3. august. Deltakelsen ble imidlertid av det korte slaget. – Plutselig kommer en person... Les mer »
bodø kommune

Bodø kommune: Nei til TikTok og Telegram

Bodø kommune innfører nye tiltak angående bruk av applikasjoner som installeres på tjenestetelefoner. Dette gjelder først og fremst TikTok og Telegram. For tjenesteenheten skal det ikke installeres applikasjoner som ikke er godkjent... Les mer »
crazy ass

Crazy Ass på turne i nord!

Etter å ha passert til sammen over en halv million avspillinger på hans tidligere utgivelser «Vil Du Bli Min EX», «Bli Me I Min Princess» og «Huba Liba», kan Crazy Ass se... Les mer »
musikk live

Alessandra til Eurovision 2023 med «Queen of Kings»!

Alessandra Mele stakk av med seieren i årets Melodi Grand Prix-finale! Alessandra avsluttet med en bemerkelsesverdig seier lørdag kveld, og skal nå representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Liverpool i mai med... Les mer »
some mobil

2 av 5 kan bli utestengt fra kontoen sin

Nesten halvparten av oss har ikke sikker nok pålogging på sosiale medier eller e-post. – Da er du ekstremt sårbar for ID-tyveri. Det sier Tron Ingebrigtsen, IT-sikkerhetssjef i Frende Forsikring. Frendeundersøkelsen utført... Les mer »
fyrverkeri

Nyttårsaften i Telenors nett: I denne appen eksploderte trafikken

Telenors kunder sendte over 12 millioner tekstmeldinger på nyttårsaften. Snapchat dominerte årets siste dag for syvende året på rad, på det meste var trafikken 14 ganger så høy som normalen.  SMS-tjenesten kunne... Les mer »
crazy ass

Amerikansk film-stjerne observert i Norge?

Reality-kjendisen og musikkartisten Crazy Ass gikk nylig en tur på Aker Brygge i Oslo. Idet han satt seg ned på en benk kom de i prat med et vennepar fra Florida. Crazy... Les mer »