youtube

Video: – Fauske kommune er redd sin egen barneverntjeneste

Influenseren Hans Anton Kristiansen fra Fauske har gjort seg bemerket med virale videoer på TikTok og YouTube. Etter å ha vært med på et bystyremøte i Fauske hevder han nå at politikerne... Les mer »
Hans Anton Kristiansen

Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

Influenseren Hans Anton Kristiansen fra Fauske har blitt et nettfenomen med millioner av visninger på TikTok. Nå får advokaten Snorre Ottemo Nordby fra Bodø gjennomgå i en ny YouTube-video. Advokat Snorre Ottemo... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast: Hans fra Fauske går viralt på nett

Hans Anton Kristiansen fra Fauske lager videoer for TikTok og YouTube, enkelte av videoene har fått titusenvis av visninger, bare de siste 60 dagene har han fått 1,2 millioner visninger! Journalist og... Les mer »
pressenytt

Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.  I løpet av ett år har folk kjøpt... Les mer »
nfk

Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

Fylkesråd for næring Bjørn Larsen ber Direktoratet for mineralforvaltning om å prioritere saksbehandlingen for uttak av dolomitt ved Ljøsenhammeren i Bodø. Det er SMA Mineral AS som søker om konsesjon for å... Les mer »
petsa

Fauske-politikere vil ha ny vgs-struktur

Hvert fjerde år bestemmer fylkestinget hvilke videregående skoler som skal tilby hvilke utdanningsprogram. Siv Anita Johnsen Brekke (H) og Kassandra Petsa (FrP) fra Fauske vi ha forandringer. Det skal snart utarbeides et... Les mer »
vegvesenet

Riksveg 80 til Bodø holdes stengt

Riksveg 80 til Bodø holdes stengt også det neste døgnet på grunn av skredfare. Riksveg 94 til Hammerfest er åpen etter stenging. Helt siden søndag har værforholdene skapt utfordringer for vegtrafikken i... Les mer »
statens vegvesen

Nå begynner sprengningsarbeidet på rv. 80 mellom Bodø og Fauske

Consto er ferdig med første del skredsikringsarbeidet mellom Sandvika–Sagelva, og er nå klar for å gå i gang med sprengningsarbeid i Ytterkleiva. Siden starten av oktober har det foregått anleggsarbeid langs rv.... Les mer »
nfk

Millionbeløp til Sjunkhatten folkehøgskole i Fauske

Fylkesrådet bevilger 4,5 millioner kroner til Fauna KF for å fullføre prosjektutviklingen for Sjunkhatten folkehøgskole. – Fylkesrådet ønsker med denne bevilgningen å hjelpe Sjunkhatten over forprosjektfasen slik at det er mulig å... Les mer »
lasse GRÖNLI

Lasse (31) fra Fauske gjør suksess med eget klokkemerke

Lasse Furuhovde Grønli fra Fauske jobber egentlig med fiskeoppdrett til daglig, men under corona-tiden kjedet han seg. Men til forskjell fra de fleste andre brukte han tiden til å gjøre noe helt... Les mer »