circle k

Nordland-stasjoner håper på ny Rosa sløyfe-rekord

Over hele Nordland står Circle K-stasjonene klare til å gjennomføre årets Rosa sløyfe-aksjon. I fjor samlet lokale stasjoner inn 234 000 kroner. Oktober – for noen er denne måneden grå, kald og... Les mer »
sykehus doktor

1764 koronatester i Fauske: Ingen døde

Det er tatt 1764 tester for koronasmitte per 17.09. i Fauske. Totalt 13 personer er nå bekreftet smittet og isolerte i Fauske kommune. 33 personer er i karantene, men ingen er meldt døde under pandemien,... Les mer »
scooter bodø

Kjørte moped uten førerkort og hjelm i Fauske

Politiet har etter tips fra publikum stanset en mann i 40-årene på moped i Fauske onsdag i 11-tiden, opplyser Nordland politidistrikt. Mannen hadde ikke gyldig førerkort, dessuten kjørte han mopeden uten å... Les mer »
politiet

Mann død etter voldsepisode på Fauske

En mann i 30-årene døde søndag etter å ha blitt stukket med skrujern på Coop Mega-butikken på Fauske Fauske den 13. juli. Mannen er nå siktet for grov kroppsskade med døden til... Les mer »
ambulansebil

En person til sykehus etter alvorlig vold i Fauske

Politiet rapporterer at det har vært en alvorlog voldshendelse inne på Coop Mega Fauske mandag kveld. En mann i 20-årene skal ha utøvd vold mot to personer. En mann i 30-årene er... Les mer »
politi

Person i Mannegruppa Ottar arrestert i Fauske

En mann ble fredag pågrepet av politiet på Fauske for å ha varslet naboer om at de har personer domfelt for overgrep boende i nærheten, opplyser Document. – Mistanken går konkret på... Les mer »
politi

Førerløs båt i Fauske

Politiet har mottatt en melding om en førerløs båt som går i ring ute på sjøen i Fauske natt til mandag. Nødetatene har rykket ut til stedet der den føreløse båten befinner... Les mer »
kassandra fauske

Bomstasjonen i Valnesfjord i Fauske fjernes

Bomstasjonen i Valnesfjord i Fauske har vært en av bomstasjonene FrP har ønsket få revet, og fredag ble avgjørelsen tatt. – Hipp hurra for FrPs forhandlinger som førte frem i dag – nå... Les mer »
Foto: Finnrind

Befolkningstilvekst i Salten

Det har i en tid vært en befolkningsnedgang i Nordland, over en lang periode har flere personer flyttet fra Nordland hver eneste dag. Men ikke i Salten. I 2019 var det bare Salten som... Les mer »
politi

16-åring skadet etter utforkjøring i Valnesfjord

En 16 år gammel gutt er sendt til Nordlandssykehuset for sjekk etter en utforkjøring på riksvei 80 i Valnesfjord i Fauske kommune i 5.30-tiden onsdag morgen. Gutten var fører av bilen og... Les mer »