kontor

Inviterer næringslivet til møte om framtidens Fauske kommune

Fauske kommune lager for tiden ny kommuneplan. Næringslivet i Fauske kommune inviteres til møte for å diskutere mål og strategier for framtidens Fauske, opplyser Fauske kommune. Fauske kommune, Fauna KF og Fauske... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
smittevern

Et nytt smittetilfelle i Fauske

Siste døgn er det påvist et nytt smittetilfelle i Fauske, ifølge kommunen. Personen var allerede definert som nærkontakt og dermed i karantene, og nå altså i isolasjon. Totalt er det to personer... Les mer »
politi

Jordskred i Fauske: En tatt i skredet

Politiet melder om et jordskred som har gått over veien på E6 ved Kistrand i Fauske torsdag i 8-tiden. En bil er tatt av skredet. Nødetatene har rykket ut til stedet. En... Les mer »
Jusshjelpa i Nord-Norge

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Fauske

Jusshjelpa i Nord-Norge skal ha saksinntak i Fauske for å tilby befolkningen gratis juridisk bistand. Jusstudentene Andreas Lossius og Sigrid Flo Bødal kommer til Fauske mandag 22. februar 2021. Her skal de... Les mer »
kalkulator

Fauske kommune i millardgjeld: Måtte oppheve ulovlig budsjett

Fauske kommune har 1,5 milliarder i gjeld og planla å gå med nesten 70 millioner i underskudd i år. Nå har statsforvalteren opphevet det ulovlige budsjettet, opplyser NRK. – Det er vanskelig... Les mer »
stearinlys

Savnet 19-åring i Fauske funnet død

Nikolas Hafstad Hugås (19) ble mandag funnet død. Han ble meldt savnet da han ikke kom hjem fra en fest i helga, opplyser NRK. – Nå er leteaksjonen avsluttet etter at det... Les mer »
if

Fauske på topp i klima blant Norges mellomstore kommuner

Presset økonomi til tross, Fauske er best på klimatilpasningsarbeid blant de mellomstore kommunene i landet. Mener tett og godt samarbeid er nøkkelen. En stor rapport som If og CICERO Senter for klimaforskning... Les mer »
Jusshjelpa i Nord-Norge

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø og Fauske

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer på saksinntakstur til Bodø og Fauske for å tilby befolkningen gratis juridisk bistand.  Jusstudentene Rebekka Nordli Markhus og Andreas Winnem Lossius setter kursen mot Bodø og Fauske mandag... Les mer »
covid 19 virus

Tre nye koronatilfeller i Fauske

Fauske har fått tre nye tilfeller av korona, opplyser kommunen i en pressemelding. Seks personer av de 185 som ble testa ved Elkem Salten har nå testet positivt, ifølge NRK. Tre av... Les mer »