møte

Styret i Sulitjelma Nærmiljøutvalg trekker seg

Et enstemmig styre i Sulitjelma Nærmiljøutvalg har varslet kommunen om at de legger ned sine verv. Årsaken skal være at gjennom mange år har nærmiljøutvalgets henvendelser til kommunen ikke blitt besvart og... Les mer »
politi

Politiaksjon i Fauske for å stoppe bil i høy fart

En bilfører på 18 år ble pågrepet på E6 i Fauske etter å ha blitt stanset av politiet ved bruk av spikermatte. Politiaksjonen skjedde natt til onsdag i 3-4 tiden. Vitner observerte... Les mer »
gruvedrift

Nye Sulitjelma Gruver søker om tillatelse om gruvedrift i Fauske

Nye Sulitjelma Gruver AS (NSG) søker om tillatelse til utslipp fra produksjon av inntil 30.000 tonn kobber- og sinkkonsentrat pr. år fra underjordisk gruvedrift, opplyser Fauske kommune. Frist for tilbakemelding er 1.... Les mer »
bodø havn

Røviktunnelen i Fauske nattestenges

Røviktunnelen på riksvei 80 i Fauske nattestenges på grunn av vedlikeholdsarbeid, opplyser Statens vegvesen. Datoene for stengingen er 24. og 25. mai fra klokken 22.00 til klokken 06.00. Utrykningskjøretøy vil kunne passere,... Les mer »
sykkel

Utlysning av midler til sommerskole i Fauske kommune

Fauske kommune har mottatt kr 903 000,- til drift av sommerskole sommeren 2021. I den forbindelse inviterer kommunen til samarbeid med idrettslag, foreninger, bedrifter, videregående skole, og Nord universitet/pedagogstudenter som kan ta ansvar... Les mer »
kontor

Inviterer næringslivet til møte om framtidens Fauske kommune

Fauske kommune lager for tiden ny kommuneplan. Næringslivet i Fauske kommune inviteres til møte for å diskutere mål og strategier for framtidens Fauske, opplyser Fauske kommune. Fauske kommune, Fauna KF og Fauske... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
smittevern

Et nytt smittetilfelle i Fauske

Siste døgn er det påvist et nytt smittetilfelle i Fauske, ifølge kommunen. Personen var allerede definert som nærkontakt og dermed i karantene, og nå altså i isolasjon. Totalt er det to personer... Les mer »
politi

Jordskred i Fauske: En tatt i skredet

Politiet melder om et jordskred som har gått over veien på E6 ved Kistrand i Fauske torsdag i 8-tiden. En bil er tatt av skredet. Nødetatene har rykket ut til stedet. En... Les mer »
Jusshjelpa i Nord-Norge

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Fauske

Jusshjelpa i Nord-Norge skal ha saksinntak i Fauske for å tilby befolkningen gratis juridisk bistand. Jusstudentene Andreas Lossius og Sigrid Flo Bødal kommer til Fauske mandag 22. februar 2021. Her skal de... Les mer »