circle-k

Circle K-stasjoner i Nordland har samlet inn 1,5 millioner kroner: Nå blir det Rosa sløyfe-jubileum

I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Nordland for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 1,5 millioner kroner til kreftsaken.  – Jeg er utrolig stolt av... Les mer »
Jusshjelpa i Nord-Norge

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø!

Den 6. og 7. oktober kommer Jusshjelpa i Nord-Norge på saksinntakstur til Bodø og Fauske! Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til å være på Fauske kommunes administrasjonsbygg den 6. oktober klokken 16-18, og... Les mer »
service mottak

Fauske begrenser åpningstiden i Servicetorget

Servicetorget i Fauske har nå fast åpningstid kl. 10.00 – 14.00. Dette skal fungere som en prøveordning fram til nyttår, opplyser Fauske kommune. – Vi oppfordrer alle til å finne informasjon på hjemmesiden... Les mer »
politi

Kvinne utsatt for overgrep i Fauske sentrum – Politiet etterlyser vitner

Overgrepet antas å ha skjedd i tidsrommet lørdag kl. 20.00 til midnatt natt til søndag i Fauske sentrum, opplyser politiet i Nordland. Politiet er spesielt interessert i observasjoner av ei kvinne i... Les mer »
møte

Styret i Sulitjelma Nærmiljøutvalg trekker seg

Et enstemmig styre i Sulitjelma Nærmiljøutvalg har varslet kommunen om at de legger ned sine verv. Årsaken skal være at gjennom mange år har nærmiljøutvalgets henvendelser til kommunen ikke blitt besvart og... Les mer »
politi

Politiaksjon i Fauske for å stoppe bil i høy fart

En bilfører på 18 år ble pågrepet på E6 i Fauske etter å ha blitt stanset av politiet ved bruk av spikermatte. Politiaksjonen skjedde natt til onsdag i 3-4 tiden. Vitner observerte... Les mer »
gruvedrift

Nye Sulitjelma Gruver søker om tillatelse om gruvedrift i Fauske

Nye Sulitjelma Gruver AS (NSG) søker om tillatelse til utslipp fra produksjon av inntil 30.000 tonn kobber- og sinkkonsentrat pr. år fra underjordisk gruvedrift, opplyser Fauske kommune. Frist for tilbakemelding er 1.... Les mer »
tunell

Røviktunnelen i Fauske nattestenges

Røviktunnelen på riksvei 80 i Fauske nattestenges på grunn av vedlikeholdsarbeid, opplyser Statens vegvesen. Datoene for stengingen er 24. og 25. mai fra klokken 22.00 til klokken 06.00. Utrykningskjøretøy vil kunne passere,... Les mer »
sykkel

Utlysning av midler til sommerskole i Fauske kommune

Fauske kommune har mottatt kr 903 000,- til drift av sommerskole sommeren 2021. I den forbindelse inviterer kommunen til samarbeid med idrettslag, foreninger, bedrifter, videregående skole, og Nord universitet/pedagogstudenter som kan ta ansvar... Les mer »
kontor

Inviterer næringslivet til møte om framtidens Fauske kommune

Fauske kommune lager for tiden ny kommuneplan. Næringslivet i Fauske kommune inviteres til møte for å diskutere mål og strategier for framtidens Fauske, opplyser Fauske kommune. Fauske kommune, Fauna KF og Fauske... Les mer »