stearinlys

Savnet 19-åring i Fauske funnet død

Nikolas Hafstad Hugås (19) ble mandag funnet død. Han ble meldt savnet da han ikke kom hjem fra en fest i helga, opplyser NRK. – Nå er leteaksjonen avsluttet etter at det... Les mer »
if

Fauske på topp i klima blant Norges mellomstore kommuner

Presset økonomi til tross, Fauske er best på klimatilpasningsarbeid blant de mellomstore kommunene i landet. Mener tett og godt samarbeid er nøkkelen. En stor rapport som If og CICERO Senter for klimaforskning... Les mer »
Jusshjelpa i Nord-Norge

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø og Fauske

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer på saksinntakstur til Bodø og Fauske for å tilby befolkningen gratis juridisk bistand.  Jusstudentene Rebekka Nordli Markhus og Andreas Winnem Lossius setter kursen mot Bodø og Fauske mandag... Les mer »
covid 19 virus

Tre nye koronatilfeller i Fauske

Fauske har fått tre nye tilfeller av korona, opplyser kommunen i en pressemelding. Seks personer av de 185 som ble testa ved Elkem Salten har nå testet positivt, ifølge NRK. Tre av... Les mer »
circle k

Nordland-stasjoner håper på ny Rosa sløyfe-rekord

Over hele Nordland står Circle K-stasjonene klare til å gjennomføre årets Rosa sløyfe-aksjon. I fjor samlet lokale stasjoner inn 234 000 kroner. Oktober – for noen er denne måneden grå, kald og... Les mer »
sykehus doktor

1764 koronatester i Fauske: Ingen døde

Det er tatt 1764 tester for koronasmitte per 17.09. i Fauske. Totalt 13 personer er nå bekreftet smittet og isolerte i Fauske kommune. 33 personer er i karantene, men ingen er meldt døde under pandemien,... Les mer »
scooter bodø

Kjørte moped uten førerkort og hjelm i Fauske

Politiet har etter tips fra publikum stanset en mann i 40-årene på moped i Fauske onsdag i 11-tiden, opplyser Nordland politidistrikt. Mannen hadde ikke gyldig førerkort, dessuten kjørte han mopeden uten å... Les mer »
politiet

Mann død etter voldsepisode på Fauske

En mann i 30-årene døde søndag etter å ha blitt stukket med skrujern på Coop Mega-butikken på Fauske Fauske den 13. juli. Mannen er nå siktet for grov kroppsskade med døden til... Les mer »
ambulansebil

En person til sykehus etter alvorlig vold i Fauske

Politiet rapporterer at det har vært en alvorlog voldshendelse inne på Coop Mega Fauske mandag kveld. En mann i 20-årene skal ha utøvd vold mot to personer. En mann i 30-årene er... Les mer »
politi

Person i Mannegruppa Ottar arrestert i Fauske

En mann ble fredag pågrepet av politiet på Fauske for å ha varslet naboer om at de har personer domfelt for overgrep boende i nærheten, opplyser Document. – Mistanken går konkret på... Les mer »