været bodø

Skogrydding langs offentlig veg og jernbane i Salten

Salten regionråd har bevilget 215 000 kr hver til Fauske og 9 andre kommuner i Salten for utsiktsrydding av skog langs offentlig veg og jernbane, opplyser Fauske kommune. Prosjektet gjennomføres av den enkelte... Les mer »
tak brann

Boligbrann i Sulitjelma

Søndag kveld kom meldingen om brann i en tomannsbolig i Sulitjelma i Fauske kommune. Ingen skal være omkommet, melder NRK. Det skal være fare for spredning av brannen. Brannmannskaper Sulitjelma og Fauske... Les mer »
politiet

Død person funnet i Fauske

Klokken 13 fredag fikk politiet melding om at en død person var funnet i fjæra ved Knurvika i Fauske kommune, opplyser NRK. Ifølge politiet gir undersøkelser av avdøde grunn til å tro... Les mer »
Circle K Norge

Nordlendinger har spist nesten 65 000 pizzaer langs veien

Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Nordland. Siden høsten 2020 har selskapet servert 64 513 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Evenes. – Folk flest... Les mer »
fart bil laserkontroll

Nytt sørpeskred stenger hovedveien inn til Bodø

Det har gått et nytt sørpeskred på den skredutsatte veistrekninga ved Kistrand på rv. 80 søndag morgen. Veien er stengt i påvente av at det skal gå et større skred, melder NRK.... Les mer »
statens vegvesen

Vegen mellom Bodø og Fauske kan bli stengt fra søndag morgen på grunn av skredfare

Riksveg 80 mellom Fauske og Bodø kan bli stengt på kort varsel dersom det oppstår fare for nye sørpeskred ved Kistrand i løpet av helga. Det har kommet mye snø det siste... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Syv personer i trafikkulykke mellom Bodø og Fauske

To biler skal være involvert i en trafikkulykke lørdag ettermiddag ved riksvei 80 Ytterkleiva på grensen mellom Bodø og Fauske, ifølge NRK. Det skal ha vært en front mot front-ulykke med sju... Les mer »
statens vegvesen

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske stengt

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske vil ikke åpne før tidligst torsdag ettermiddag. På grunn av dårlig vær har det ikke vært mulig å fly over skredområdet med helikopter eller drone onsdag.... Les mer »
nordvik

Går sammen om tungberging i Salten

Nord Salten Auto AS og Vifa bilberging AS går sammen om etableringen av Salten Tungberging AS på Fauske. De to bilbergingsselskapene som holder til i henholdsvis Hamarøy og Steigen, samt Bodø og... Les mer »
posten

I disse Pakkeboksene hentes det flest pakker i Nordland

Aldri før har så mange pakker blitt hentet ut i Postens automatiske Pakkebokser. Store endringer har skjedd på tre år og kundene er godt fornøyd. Her er Pakkeboksene som er blitt mest... Les mer »