Foto: Finnrind

Befolkningstilvekst i Salten

Det har i en tid vært en befolkningsnedgang i Nordland, over en lang periode har flere personer flyttet fra Nordland hver eneste dag. Men ikke i Salten. I 2019 var det bare Salten som... Les mer »
politi

16-åring skadet etter utforkjøring i Valnesfjord

En 16 år gammel gutt er sendt til Nordlandssykehuset for sjekk etter en utforkjøring på riksvei 80 i Valnesfjord i Fauske kommune i 5.30-tiden onsdag morgen. Gutten var fører av bilen og... Les mer »
circle k

Seks Nordland-stasjoner satser på pakkehenting

En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. Seks stasjoner i Nordland er med på avtalen. Innbyggere i Nordland... Les mer »
politiet

Død mann funnet i hytte på Fauske

Søndag ble politiet ble varslet om funn av et lik, av en hytteeier i et område med både brukte og ubebodde hytter på Fauske, opplyste NRK tirsdag. I hytta ble det funnet... Les mer »
leker barn

Coronaviruset: En ansatt i barnehage i Fauske smittet

Torsdag fikk Fauske kommune bekreftet at en ansatt i en barnehage i kommunen var smittet av coronavirus, opplyser Fauske kommune. Det har siden foregått smitteoppsporing via smittesporingsteamet, og alle som kan være... Les mer »
coronaviruset

Coronaviruset: En person smittet i Fauske

Én person bosatt i Fauske kommune har testet positivt på coronavirus. Smitten er knyttet til reise utenfor Norden, opplyser Fauske kommune. Personen det gjelder har tatt alle forhåndsregler, og nærkontakter er identifisert.... Les mer »
sykehus doktor

Over 100 personer testet for koronaviruset i Fauske

Fauske kommune opplyser idag fredag at det er gjennomført over 100 tester på personer i Fauske for koronavirus smitte. Så langt er ingen personer registrert smittet. Det er tatt 102 to tester,... Les mer »
hund

Ekstraordinær båndtvang i deler av Nordland

Etter nøye vurdering har fylkesmannen innført båndtvang i deler av Nordland med virkning fra torsdag 19. mars 2020, opplyser Gildeskål kommune. Formålet med påbudet er dyrevelferd. Hensikten er å beskytte drektige simler,... Les mer »
sykehus doktor

Besøksforbud på Valnesfjord Helsesportssenter

På oppfordring fra Helsedirektoratet angående coronaviruset innføres det besøksforbud på Valnesfjord Helsesportssenter. Dette gjelder hele institusjonen. All ekstern utleie stoppes til andre beskjeder blir gitt, opplyser Valnesfjord Helsesportssenter. Les mer »
idrett butikk

G-Max i Bodø legges ned

Konkursen i Gresvig konsernet får konsekvenser for Bodø. 34 butikker i Gresvik-konsernet legges ned, og opptil 500 personer mister jobben, opplyser Nettavisen. I Bodø legges G-Max ned, opplyser Avisa Nordland. G-Sport på... Les mer »