ambulansebil

En person til sykehus etter alvorlig vold i Fauske

Politiet rapporterer at det har vært en alvorlog voldshendelse inne på Coop Mega Fauske mandag kveld. En mann i 20-årene skal ha utøvd vold mot to personer. En mann i 30-årene er... Les mer »
politi

Person i Mannegruppa Ottar arrestert i Fauske

En mann ble fredag pågrepet av politiet på Fauske for å ha varslet naboer om at de har personer domfelt for overgrep boende i nærheten, opplyser Document. – Mistanken går konkret på... Les mer »
politi

Førerløs båt i Fauske

Politiet har mottatt en melding om en førerløs båt som går i ring ute på sjøen i Fauske natt til mandag. Nødetatene har rykket ut til stedet der den føreløse båten befinner... Les mer »
kassandra fauske

Bomstasjonen i Valnesfjord i Fauske fjernes

Bomstasjonen i Valnesfjord i Fauske har vært en av bomstasjonene FrP har ønsket få revet, og fredag ble avgjørelsen tatt. – Hipp hurra for FrPs forhandlinger som førte frem i dag – nå... Les mer »
Foto: Finnrind

Befolkningstilvekst i Salten

Det har i en tid vært en befolkningsnedgang i Nordland, over en lang periode har flere personer flyttet fra Nordland hver eneste dag. Men ikke i Salten. I 2019 var det bare Salten som... Les mer »
politi

16-åring skadet etter utforkjøring i Valnesfjord

En 16 år gammel gutt er sendt til Nordlandssykehuset for sjekk etter en utforkjøring på riksvei 80 i Valnesfjord i Fauske kommune i 5.30-tiden onsdag morgen. Gutten var fører av bilen og... Les mer »
circle k

Seks Nordland-stasjoner satser på pakkehenting

En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved stasjoner over hele landet. Seks stasjoner i Nordland er med på avtalen. Innbyggere i Nordland... Les mer »
politiet

Død mann funnet i hytte på Fauske

Søndag ble politiet ble varslet om funn av et lik, av en hytteeier i et område med både brukte og ubebodde hytter på Fauske, opplyste NRK tirsdag. I hytta ble det funnet... Les mer »
leker barn

Coronaviruset: En ansatt i barnehage i Fauske smittet

Torsdag fikk Fauske kommune bekreftet at en ansatt i en barnehage i kommunen var smittet av coronavirus, opplyser Fauske kommune. Det har siden foregått smitteoppsporing via smittesporingsteamet, og alle som kan være... Les mer »
coronaviruset

Coronaviruset: En person smittet i Fauske

Én person bosatt i Fauske kommune har testet positivt på coronavirus. Smitten er knyttet til reise utenfor Norden, opplyser Fauske kommune. Personen det gjelder har tatt alle forhåndsregler, og nærkontakter er identifisert.... Les mer »