Podcast: Hans fra Fauske går viralt på nett

gunnar andreassen

Hans Anton Kristiansen fra Fauske lager videoer for TikTok og YouTube, enkelte av videoene har fått titusenvis av visninger, bare de siste 60 dagene har han fått 1,2 millioner visninger!

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen intervjuer influenseren Hans Anton Kristiansen i en fersk podcast episode. Emner under podcasten er TikTok, YouTube, narsissisme, barnevern og media.

– Jeg er en helt vanlig mann, som har et brennende ønske om å informere om narsissisme, forteller Hans Anton Kristiansen.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

Og det er tydeligvis ikke bare Hans Anton som er interessert i narsissisme og barnevern, hundretusenvis fra hele landet i alle aldersgrupper liker også å se videoene.

– Det er alltid interessant å snakke med folk som gjør seg bemerket, og Hans har blitt en ekte nettkjendis som tar opp viktige emner på en informativ og underholdene måte, sier Gunnar Andreassen.

– Dessverre var det en teknisk feil med podcast mikrofon-utstyret denne gangen, så lyden ble ikke optimal, forteller Andreassen.

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

Se podcast episoden her:

Podcasten er også tilgjengelig på Facebook, Rumble og Bitchute.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.