MUSIKK: Julie Henrikke ute med låta «Jessenløkka»

hes

Julie Henrikke sin andre singel «Jessenløkka» fra kommende debutplate er ute nå.

Låta har fått tittelen «Jessenløkka» og Ifølge artisten er dette en låt som:«setter ord på det å ikke finne de riktige ordene. Den ble til første gang Henrik Lillehaug og jeg prøvde å skrive sammen, men teksten tok meg et år å skrive ferdig. Det var ganske plagsomt mens det foregikk, men passer ganske perfekt når jeg tenker på det nå.»

Julie Henrikke er et friskt pust i norsk visepop! Hun mottok Norsk Viseforums artiststipend for 2022 og gikk straks i studio med produsenten Henrik Lillehaug. Sammen har de skapt et tidløst og helstøpt sound inspirert av artister som Christian Lee Hutson, Clairo og Lana Del Rey.

Arrangementene er lekne og nydelig fremført av Julies sårbare, ærlige vokal. Tekstene er av et kaliber det er lenge siden vi har hørt her til lands – finurlige og til tider vittige, og de setter ord på både hverdagslige øyeblikk og store følelser.

Der den kritikerroste første singelen «Tulipanene i Sorgenfri» er lettbent, varm og ærlig, viser «Jessenløkka» en mere drivende, råere side av artisten. Med Julie Henrikkes nære og uanstrengte vokal på toppen, blir denne låten sommerens perfekte soundtrack!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.