MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet «Al Dente»

ugreitmusic

Anna Kajander har allerede befestet sin plass i den norske musikkbransjen med debutalbumet «Mandag» og låter som «Sabla fin» og «Omforlatelse». Nå er 2. albumet «Al Dente» der artisten viser en mer leken side av seg selv uten å miste sitt særegne sound.

Inspirert av den italienske gastronomiens konsept «Al Dente», tar dette albumet oss med på en musikalsk utforskning av øyeblikk som er på sitt mest levende, men også flyktige.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Som pastaen som kokes til perfeksjon og oppnår en unik tekstur og smak, utforsker «Al Dente» ideen om øyeblikk som ikke kan bevares eller gjenskapes; de må oppleves der og da.

Akkurat som al dente-pastaen har en begrenset varighet hvor den er på sitt mest smakfull, har også disse øyeblikkene en flyktig, men uforglemmelig kvalitet.

Til forskjell fra på Anna Kajander sitt debutalbum, «Mandag», har hun nå tatt mer styringen over helheten i musikken, og sammen med med-produsent Jonas Kroon har de skapt et univers som resonnerer både musikalsk og tekstlig, og som virkelig representerer alle sidene ved Annas musikalske uttrykk.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Her kan en trekke frem ytterpunkter som «Steil vind» og tittelsporet «Al Dente». Hvert spor er en levende refleksjon av de skjøre, ekte og rå øyeblikkene som definerer vår menneskelige erfaring.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.