Her er bøndene som skal jakte kjærligheten på TV 2

tv2

Med stødig hjelp fra Jan Thomas, skal Johannes, Camilla, Peder og Kåre finne kjærligheten på TV 2 i høst.

Gjennom 20 sesonger av «Jakten på kjærligheten» har hele 29 par funnet kjærligheten på TV, og 15 barn har kommet til verden. Nå er fire nye bønder klare til å gi seg ut på kjærlighetsjakten med stødig hjelp av programleder Jan Thomas.

Jan Thomas ledet sin første sesong av Jakten på kjærligheten under fjorårets sesong. En sesong fylt av dramatikk, flørting og til slutt den store kjærligheten for ett av parene. Nå er han igjen klar til å guide bøndene gjennom en høst fylt av romantiske følelser.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

– Mitt store mantra i livet er at «størst av alt er kjærligheten». Det tar jeg med meg inn i programlederrollen når jeg igjen skal møte fire flotte bønder og deres friere. Med så genuint fine mennesker som Johannes, Camilla, Peder og Kåre, ligger alt til rette for en spennende høst med mye kjærlighet på TV 2, forteller Jan Thomas.

Programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen, er glad for at Jan Thomas har takket ja til å lede en ny sesong av Jakten på kjærligheten.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

– I TV 2 er vi stolte av at «Jakten på kjærligheten» har sørget for at 29 par har funnet hverandre. Nå ser vi frem til en ny sesong med masse god underholdning og forhåpentligvis den store kjærligheten. Vi gleder oss til å følge Jan Thomas og de fire flotte bøndene utover høsten, sier Rønningen.

Peder Christopher Braastad (29), Brumunddal

Kåre Johan Eriksson (29), Meråker

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

Camilla Botilsrud Sagen (31), Kirkenær

Johannes Nærland (26), Jæren

Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» får premiere på TV 2 i høst.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.