nrk

NRK Super vinner Samfunnssikkerhetsprisen 2022

NRK Super-redaksjonen Supernytt mottar pris for sitt bidrag til forståelse og engasjement i en tid med internasjonal uro. Det er tiende gang Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap deler ut denne prisen. Her... Les mer »
indianer

Marion Ravn slipper albumet «Ti Ville Hester»

«Jeg er så lei av å sitte og se på fire vegger», synger Marion Ravn på åpningssporet til «Ti ville hester» som slippes 10 februar, og setter standarden for albumet umiddelbart. På «Danse» referer... Les mer »
musikk live

Alessandra til Eurovision 2023 med «Queen of Kings»!

Alessandra Mele stakk av med seieren i årets Melodi Grand Prix-finale! Alessandra avsluttet med en bemerkelsesverdig seier lørdag kveld, og skal nå representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Liverpool i mai med... Les mer »
Dagrunn Grønbech

Kvinnepioner Berit Ås har i en alder av 94 år utgitt diktbok

Foregangskvinnen, fredsforkjemperen og politikeren Berit Ås fra Asker har skrevet dikt siden hun lærte å skrive. Selv om hun som kvinneforsker er mest kjent for de fem hersketeknikkene som kan benyttes for... Les mer »
playground

The National slipper albumet «First Two Pages of Frankenstein»

Albumet er preget av stemningsfulle melodier og fengslende historier, og med gjesteopptredener fra ingen ringere enn Taylor Swift, Phoebe Bridgers og Sufjan Stevens. Singelen «Tropic Morning News» gir en forsmak på hva vi har... Les mer »
tv2

Simon Nitsche leder Gullfisken 2022

Lørdag 4. februar leder Simon Nitsche den direktesendte festaftenen for reklamebransjen – «Gullfisken». Reklamebyråene bak de 12 sølvfiskene kjemper om den gjeve prisen, når fjorårets beste reklamefilm skal kåres. Juryen har kåret... Les mer »
tv2

Espen Eckbo til TV 2

Espen Eckbo melder overgang til TV 2, for å bli en viktig del av kanalens humorsatsing. En av Norges desidert største komikere blir en viktig brikke i TV 2 sin satsing på... Les mer »
scandic live nation

Her er de nominerte til Musikkforleggerprisen 2023

I slutten av mars deles Musikkforleggerprisen ut for niende gang. Prisen hedrer opphavspersoner i norsk musikkbransje, og her konkurrerer Highasakite, Maja S.K. Ratkje, Synne Vo, Broiler og Dutty Dior om priser, side... Les mer »
playground

MUSIKK: Yaeji ute med låta «For Granted»

Produsent, DJ og artist Yaeji har med sine sjangeroverskridende klubb-produksjoner blitt et globalt ikon og er nå ute med låta «For Granted». Det som begynte med mikser for det lokale undergrunnskollektivet Discwoman og... Les mer »
jarle skavhellen

Jarle Skavhellen slipper låta «Dancing in the Haze»

Jarle Skavhellen sparker i gang året med å slippe første låt fra sitt nye musikalske prosjekt. Låten, som har fått tittelen «Dancing in the Haze» var, ifølge artisten selv, ment å låte... Les mer »