hes

Morten Abel slipper albumet «Bare prøv deg sjelefred»

På det nye albumet til Morten Abel som slippes 17. september, møter vi en nasjonal popkonge i storslag. Et ufrivillig friår fra turnélivet, ble den kreative gnisten som skulle til for å... Les mer »
hes

MUSIKK: Maj Britt Andersen ute med låta «Kjærlighet ved siste blikk»

Nå slippes låta «Kjærlighet ved siste blikk», som er første smakebit fra det kommende albumet til Maj Britt Andersen. Platen er et samarbeid mellom Andersen og KORK, med musikk av komponist Geir... Les mer »
hes

MUSIKK: Hellbillies nye album «Blå dag» ute nå

Det er alltid en merkedag når det kommer ny musikk fra Hellbillies, og de siste 30 årene har det blitt mange slike. Nå slipper Aslag og Lars Haavard Haugen og resten av bandet... Les mer »
warner

MUSIKK: Madrugada ute med låta «Nobody Loves You Like I Do»

Da de tre gjenlevende originalmedlemmene i Madrugada kom sammen for å feire 20-årsjubileet til debutalbumet «Industrial Silence» i 2019, førte det ikke bare til oppunder 100 konserter – inkludert et triumftog på... Les mer »
Foto: Egil Hofsli / Norsk kulturskoleråd

Slagverkeren Åsmund Moen (24) kåret til Årets musiker i Ungdommens musikkmesterskap 2020–2021

Finalehelga i Ungdommens musikkmesterskap 2020–2021 ble avsluttet på Norges musikkhøgskole i Oslo søndag ettermiddag– med premieutdeling og kåring av Årets musiker. Åsmund Moen (24), opprinnelig fra Nesodden, men nå bosatt i Oslo, ble Årets musiker og belønnet med 50 000 kroner samt... Les mer »
tv2

Sophie Elise Isachsen ny programleder i «God kveld Norge»

Sophie Elise skal sammen med Niklas Baarli lede den digitale satsingen av «God kveld Norge» på tv2.no og TV 2 Play. Hun tar over etter Marthe Bratberg som går ut i mammapermisjon.... Les mer »
universal

ABBA slipper albumet «Voyage»

ABBA, en av verdens mest suksessrike popgrupper noensinne, offentliggjør nå at de etter 40 år er tilbake med en revolusjonær konsertopplevelse. Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid vil opptre digitalt og live med et band på... Les mer »
handeland

VIDEO: Brad Pitt har hovedrollen i kaffe-reklame

De’Longhi er en av verdens ledende produsenter av hjemme-kaffemaskiner, og nå lanserer de sin første internasjonale kampanje regissert av Damien Chazelle med en helt spesiell hovedrolleinnehaver: Brad Pitt. – De’Longhi har opplevd... Les mer »
scandic live nation

Supergruppen Toto kommer til Norge på turné

Toto gjester Norge med sin «The Dogz of Oz World Tour» i 2022! Det legendariske bandet, bak hits som «Africa», «Hold the Line» og «Rosanna», tar turen til Trondheim, Oslo og Bergen... Les mer »
hes

MUSIKK: John Olav Nilsen & Nordsjøen ute med låta «Et hav av misnøye»

John Olav Nilsen har satt et solid fotavtrykk hos en generasjon musikkelskere her til lands med sin poetiske gatepop og stilsikre uttrykk. Først backet av Gjengen, som senere ble erstattet av Nordsjøen.... Les mer »