tv2

Vendela og Petter gifter seg på TV 2

Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) møttes for første gang i «Farmen kjendis» for seks år siden. Nå blir det TV-bryllup i den nye serien «Vendela + Petter gifter seg». Vendela... Les mer »
Kulturrådet

Bevilger nesten 20 millioner til Skeivt kulturår

31 prosjekter over hele landet får nå tilskudd til å markere Skeivt kulturår i 2022. – Med disse tildelingene vil Skeivt kulturår involvere enda flere stemmer og nå enda breiere ut til... Les mer »
universal

Subwoolfer i streamingtoppen verden over

Lørdag var det duket for årets finale i Eurovision hvor Norges bidrag, Subwoolfer, havnet på 10. plass. Gjennom helgen har Subwoolfer sin “Give That Wolf A Banana” gått som en farsott på... Les mer »
indianer

Kyiv kammerkor: Fra krigen i Ukraina til Olavsfest

Mens krigen raser i Ukraina, synger Kyiv kammerkor daglig i sin hjemby. I sommer er de support for Björk under Olavsfest. Krigen i Ukraina berører oss alle. De grusomme rapportene om bomber,... Les mer »
nrk

TIX deler ut de norske jurystemmene i ESC

Andreas Haukeland, bedre kjent som TIX, skal lese opp stemmene fra den norske juryen under den store finalen av Eurovision Song Contest lørdag kveld. – Det er et ærefullt oppdrag. Jeg er kanskje... Les mer »
Norges Fotballforbund

VIDEO: Alexandra Rotan ute med låta «Alt for Norge»

Alexandra Rotan står i front når mesterskapslåten «Alt for Norge» relanseres. Sangen fremføres av Alexandra Rotan, kjent fra Stjernekamp og KEiiNO, og er produsert av produsentduoen TRüH, som består av Tom Hugo... Les mer »
tv2

Slik blir 17. mai-feiringen på TV 2

Gjengen i «God 17. mai Norge» har et rikholdig program på nasjonaldagen. Tirsdag er landet vårt pyntet til fest og allerede fra kl 06.30 kan du starte feiringen med Nyhetskanalen og fra... Les mer »
nrk

Silje Nordnes med ny podkast på NRK om kjærlighetssorg

Hva skjer i kroppen og hodet når man har kjærlighetssorg? Hvorfor gjør det så fryktelig vondt? Det ønsker Silje Nordnes å finne ut av i podkasten «Kjærlighetssorg». – Kjærligheten har jeg alltid... Les mer »
hes

Hanne Mjøen slipper låta «Bad For My Health»

Hanne Mjøen er en bemerkelsesverdig stemme i strømmen av nye pop-navn. På fjorårets EP, «Emotional Fever», beviste hun igjen hvilken fantastisk låtskriver hun er, og publikumsreaksjonene lot ikke vente på seg. Kombinasjonen... Les mer »
sheep

Dark Times ute med samlealbumet «No Hope / The Early EPs»

I 2011 begynte det å ryktes om en drøy punketrio som brygget på noe helt rått i Oslo-undergrunnen. En hardtslående gjeng med et feministisk budskap med et støyete, skittent og imponerende fengende lydbilde. Trioen hadde en... Les mer »