klassisk musikk

Grammy-nominasjon til Stavanger Symfoniorkester

Gisle Kverndokks Symphonic Dances med Stavanger Symfoniorkester er nominert i kategorien «Best Immersive Audio Album» i prestisjetunge Grammy Awards. – En fantastisk nyhet og anerkjennelse for et strålende prosjekt! Vi er svært... Les mer »
tv2

Disse skal konkurrere i «Norske talenter» semifinale fredag

Fredag 22. november er det klart for den fjerde semifinalen i den tiende sesongen av «Norske talenter». Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske... Les mer »
grappa

David Hansen og Oslo Circles slipper debutalbumet «One Charming Night»

«One Charming Night» er ute på Simax Classics 22. november. Dette markeres også med konsert i Operaen 26. november. Kontratenor-stjernen David Hansen og barokk-ensemblet Oslo Circles tar oss med inn i Henry Purcells vidunderlige... Les mer »
tv2

900.000 så på TV 2 da Aleksander ble kåret til «Skal vi danse»-vinner

Over 900.000 seere så sluttminuttene av «Skal vi danse»-finalen da Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya ble kåret til vinnere. Dermed knuste seertallene fjorårets finale. I snitt fulgte 696.000 hele finalen på TV... Les mer »
universal

MUSIKK: Julelåta «Brosjan Jesus» sluppet av TIX

Etter suksessen med «Håper Nissen Har Råd» i fjor, slipper TIX i dag årets julelåt, og «Brosjan Jesus» er i god TIX-stil en julelåt litt utenom det vanlige. I løpet av 2019... Les mer »
hes

VIDEO: Grimes slipper låta «So Heavy I Fell Through The Earth»

Chief Ethereal Officer Grimes følger opp låta «Violence» fra september med singelen «So Heavy I Fell Through The Earth» som er ute i dag. I dag annonserer også Grimes at sitt lenge etterlengtede femte studioalbum, «Miss Antrophocene», slippes 21. februar... Les mer »
Soulbase

MUSIKK: Fela ute med singelen «Mellom Blokkene»

Etter 75 forestillinger med det prisbelønte stykket «Blokk Til Blokk» for fulle hus på Det Norske Teatret, er Fela tilbake med ny musikk. Nico D-gjestede «Mellom Blokkene» er den første låta fra... Les mer »
Nikki Oniyome

Nikki Oniyome slipper albumet «ai 愛»

Nikki Oniyome ga nylig ut den langsomme disco-slageren «save me«, og deres kjernelyttere dekket tårene med glitter og satte den på repeat. Det kommende albumet består imidlertid mer av stemningsfulle og sørgmodige rytmer,... Les mer »
hes

Anna Of The North lanserer second hand merch-kolleksjon

I anledning slippet av sitt andre album og en større Europa-turné, lanserer Anna Of The North en håndplukket merch-kolleksjon av second hand- og second chance-funn fra gjenbruksappen Tise. Anna har selv kuratert... Les mer »
playground

VIDEO: Moses Sumney slipper låta «Virile»

Moses Sunmey er tilbake og annonserer slipp av dobbeltalbum til neste år. Via Jagjaguwar slipper han «græ» del 1 digitalt i februar 2020, og del 2 samt hele albumet på fysisk format 15. mai. Det nye... Les mer »