Bauer Media

Juleradioen i gang – Tre måneder før julaften

Mens bladene på trærne er i ferd med å skifte farge, er årets første juleradio i gang med sine sendinger. – Ikke en dag for tidlig! sier programleder og juleentusiast Erin Skarstein.... Les mer »
nrk

Klar for ny runde med Maskorama på NRK

Du har kanskje allerede sett snurten av dem på NRK? Åtte nye, spennende masker er klare for å møte publikum, men hvem de skjuler får du ikke vite riktig ennå. Som alt... Les mer »
tv2

Egor Filipenko ute av «Skal vi danse: all stars» med skade

Katrine Moholts dansepartner, Egor Filipenko, må gi seg i «Skal vi danse: all stars» på grunn av nakkeprolaps. – Dette var det siste jeg ville, men nå gikk det dessverre ikke lenger,... Les mer »
kino

LESERINNLEGG: Krigsseilerne er Norgeshistoriens største helter

Den nye storfilmen Krigsseilerne, setter forhåpentligvis i disse dager et nytt og viktig historisk fokus på norske krigsseilere sin heltemodige innsats under 2. verdenskrig. Av: Vidar Kleppe, Bystyre – og fylkestingsrepresentant for... Les mer »
banditt

Small Boy slipper debut-EPen «Wail»

Small Boy er et indieband fra Oslo, stiftet nøyaktig fire minutter før det første utbruddet av covid-19. Musikken er inspirert av The Smiths, Deerhunter, Radiohead og Jay Som. Tekstuniverset kretser rundt hjertesorg,... Les mer »
banditt

Bikelane slipper låta «Bird’s-eye view»

Bikelane er et Oslo-basert band som spiller stilren gitarrock med assosiasjoner til 90- og 00-tallets ikoniske indierock. Medlemmene er fra tidligere involvert i forskjellige bandprosjekter, blant andre Me and the Julios, Selmer... Les mer »
crazy ass

MUSIKK: Crazy Ass slipper club-låta «Huba Liba»

Etter å ha gitt ut kun to låter har Crazy Ass allerede blitt en kjent artist for mange. Hans debutsingel «Vil Du Bli Min Ex» har allerede blitt streamet mer enn 250... Les mer »
sheep

VIDEO: Outer Limit Lotus ute med låta «The Beach»

Endelig er det duket for ny musikk fra Outer Limit Lotus! Fire år etter fantastiske «Lotus Eaters», som for alvor satte bandet på alle musikkjenneres kart. «The Beach» er første låt ut fra albumet «Dazzling Darkness» som slippes... Les mer »
hes

Morten Abel med jubileumskonsert i Oslo Spektrum

I år feirer Norges ukronede popkonge, Morten Abel, et jubileum han selv ikke synes det er vits å mase så mye om. Men et lite tilbakeblikk unner han heldigvis seg selv og... Les mer »
lyskultur

Nidaros Domkirke vant Nordisk Lyspris

Tirsdag den 6. september går inn som en gledens dag for Norsk belysning. Som om ikke vinner av Norsk Lyspris 2021 i kategorien “Beste innendørsprosjekt” og lysdesignprisen Award of Excellence var nok,... Les mer »