Lille Venn ute med låta «Just Like Me!!»

hes

Etter et heftig fjorår med spektakulære opptredener på Øya, bylarm og Trondheim Calling, samt USA-turné med alternativrock-sensasjonen Sir Chloe, vender Lille Venn nå tilbake med «Just Like Me!!».

«Just Like Me!!» er første singel fra den norsk-amerikanske artistens nye musikalske prosjekt. Låta drar lytteren rett inn i en fargesprakende pop-punk verden, fylt av rasende gitarer og en slagkraftig vokal med tekster om ungdomsangst og hjertesorg. 

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

I Lille Venns musikalske univers er alle velkommen. Hun tilbyr en midlertidig flukt fra hverdagen inn i et nostalgisk eventyrland, for alle som føler seg misforstått eller alene.

Med inspirasjon fra Paramore, Blink-182 og Taylor Swift, er musikken til Helene Brunæs, aka Lille Venn som en dagbok, full av personlige historier om frykt, håp og hjertesorg.

Lille Venn har på kort tid skaffet seg en hurtigvoksende og ung fanbase. Nå annonserer hun mer ny musikk, før hun inntar noen av landets største sommerfestivaler. Og Lille Venns reise har bare så vidt startet!

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.