Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

Calidris

Svein Steinsviks historiske roman, «Ulv Sturlason, Legionær og Høvding» er her!

Boken tar leserne med på en reise gjennom den romerske hæren til høvdingesetet i Møre, der hovedpersonen Ulv Sturlason kjemper for å gjenopprette freden og makten etter å ha forlatt legionen.

«Ulv Sturlason, Legionær og Høvding» følger historien om Ulv Sturlason, sønn av høvdingen i Ravnstad, som etter flere år i den romerske hæren vender hjem til et land preget av indre strid og ytre trusler. Under erobringen av Britannia, skiller Ulv og hans medsoldater Awate og Albas seg fra hæren og reiser nordover mot Møre.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Ved hjemkomst til Ravnstad oppdager Ulv at høvdingene strides og en ytre fiende har tatt kontroll over Møre. Ulv må navigere i disse farlige farvannene og ta opp arven etter sin far, mens Romas umettelige behov for jern styrer maktbalansen i regionen. Med støtte fra sine venner etablerer Ulv seg som en leder i Møre og utvider sin innflytelse langt utover Ravnstad.

Svein Steinsvik har alltid hatt en lidenskap for historiefortelling og norsk historie. Inspirert av tanken om at Norge kanskje var samlet før vikingtiden, har Steinsvik skapt en gripende fortelling om en norsk legionær og hans kamp for makt og fred i et land påvirket av det mektige Romerriket.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.