Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

tv2

Dag Otto Lauritzen og Marius Skjelbæk setter åtte kjendiser på prøve i ny konkurransereality på TV 2, Velodromen Kjendis.

I TV 2s nye realitykonkurranse «Velodromen Kjendis» blir åtte norske kjendiser satt skikkelig på prøve av programledere Dag Otto Lauritzen og Marius Skjelbæk i Asker sykkelvelodrom.

De åtte deltakerne deles inn i fire lag, som kjempe mot hverandre i flere øvelser – av varierende vanskelighetsgrad.

Mens enkelte av deltakerne har lang erfaring fra toppidretten og også fra sykkelsetet, er likevel møtet med den stupbratte velodromen i Asker fryktinngytende. Gjennom konkurransene må deltakerne utfordrere seg selv til det ytterste og i stor hastighet når de skal kjempe om heder og ære.  

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

– Mitt første møte med velodromen var intens. Da jeg så veggene så tenkte jeg «fuck, brytekarrieren henger i en tynn tråd nå». Men opplevelsen var nydelig, en dag jeg kommer til å huske resten av livet, forteller bryterstjernen Felix Baldauf. Han deltar i «Velodromen Kjendis» på lag med tidligere skiskytter Tiril Eckhoff. 

I tillegg deltar følgende kjendiser i konkurransen:

  • Lag rosa: Camilla Sagen og Oskar Westerlin
  • Lag hvit: Helle Nordby og Halvor Egner Granerud
  • Lag rød: Henrik Elvestad og Maren Lundby

God morgen Norge-programleder og Jakten på kjærligheten-aktuelle Camilla Sagen legger ikke skjul på at innspillingen var av det heftige slaget. 

– Da jeg kom gående gjennom tunnelen og inn i hallen, følte jeg meg som Russell Crowe i «Gladiatoren». Helt til jeg så den bratte veggen vi tilsynelatende skulle sykle på toppen av. Da følte jeg meg ikke som Crowe, men han som gjør i buksa mens han venter på å entre amfiet i Colosseum. Det var dritskummelt. Jeg har aldri sittet på en sykkel, som har vingla så mye av nerver, forteller Sagen.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Alle deltakerne er med i hver episode, før det til slutt kåres et vinnerlag etter siste øvelse. 

–  I Velodromen Kjendis får deltakerne en liten smak av livet til de profesjonelle syklistene, som virkelig gir alt i jakten på etappeseiere. Måten deltakerne trosset frykten og ga full gass i runde etter runde, er rett og slett beundringsverdig og imponerende. Seerne kan glede seg til stor underholdning og mye action i «Velodromen Kjendis», sier sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

«Velodromen Kjendis» består av syv episoder med premiere på TV 2 Play torsdag 27. juni. I tillegg vil serien bli vist underveis i TV 2s Tour de France-sendinger i sommer.

Tour de France starter 29. juni på TV 2. I år starter Tour de France med tre etapper i Italia, før vinneren skal kåres etter målgang av siste etappe i Nice 21. juli. Tour de France sendes på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.