Ny abonnementsbasert bilvask åpner i Bodø

Wash World

Nå har den danske bilvasktjenesten Wash World etablert seg nord for polarsirkelen med ny og miljøvennlig vaskehall. Bilvasken i Bodø er selskapets nordligst beliggende. 

25. mars åpner Wash World, som har 200 vaskehaller i Norden og Tyskland, ny vaskehall i Bodø. Med mange intelligente teknologiske løsninger gir den nybygde vaskehallen rimelig bilvask, som minimerer forbruket av nytt vann.

– Wash World sin nye vaskehall i Bodø har den nordligste lokasjonen vi har etablert oss i. Vi ønsker å gi befolkningen og besøkende tilgang til rimelig og miljøvennlig bilvask selv i tøffe nordnorske værforhold. Bodø ligger 2000 kilometer fra vår vaskehall ved Hamburg, som er vår sørligste lokasjon. Dette viser at vi har sterk tro på vårt konsept, og at vi kan tilpasse konseptet vårt til mange ulike typer klima, sier norgessjefen i Wash World, Michael Rask.

Les også:  Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

Vaskehallen ligger i Sætlandshaugen 32, 8020 Bodø – ved innkjørselen til nye Mørkved Handelspark. Den åpnes 25. mars.

Innovative teknologiske løsninger hjelper Wash World med å oppnå sin ambisjon om å tilby markedets rimeligste og miljøvennlige bilvask. Blant annet er anlegget bygget med et biologisk renseanlegg som filtrerer, renser og gjenbruker det meste av vannet som brukes i vasken. Det senker forbruket av nytt vann til så lite som seks liter per vask.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

– Dette tilsvarer rundt en tidel av en typisk privat bilvask med vannslange. Vaskehallene er helautomatiske, slik at strøm og varme skrus ned til et minimum når de ikke er i bruk. Dette reduserer energiforbruket, sier Rask. 

Norgessjefen forteller også om abonnementsløsningen på vaskehallene. Dette lar bilister vaske bilen når og så ofte de vil – døgnet rundt. Har du tegnet abonnement, vil et system som automatisk gjenkjenner bilens registreringsskilt la medlemmer kjøre rett inn i vaskehallen og starte en vask helt uten å forlate bilen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.