sodastream

David Hasselhoff og SodaStream markerer Earth Day 2022

For å markere Earth Day 2022, fredag 22. april 2022, styrker SodaStream ytterligere sin forpliktelse til å redusere bruken av engangsplast og bruker David Hasselhoff som sin brand ambassador. SodaStream forblir tro... Les mer »
tryg

Mot ny vannskade-rekord: 18681 vannskader i Nordland

Norge går mot vannskader for mer enn 3,5 milliarder kroner i år. – Det vil være ny rekord, og er trolig en direkte følge av et våtere og villere klima, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver... Les mer »
nfk

500 000 til bedre vannmiljø i Glomfjord

Fylkesrådet gir 500 000 kroner til å bedre miljøforholdene i Lille Glomvatn i Meløy kommune. Tilskuddet kommer fra Nordland fylkeskommune, som samtidig inngår en samarbeidsavtale med Meløy kommune, Glomfjord Grendelag og Glomfjord industripark... Les mer »
drikkevann

Ønsker fokus på vann og avløp i Nordland

Fylkesrådet er bekymret for det store etterslepet på kommunal infrastruktur innen både vann og avløp. Nå vil de ta tak i denne problemstillingen gjennom Program Bedre Vann 2022 – 2025. Vannforsyning og... Les mer »
drikkevann

Vannforsyningsprosjekter på Straumøya og ved Saltstraumen nærmer seg oppstart

Innbyggerne i Seines på Straumaøya og Gillesvåg/Koddvåg ved Salstraumen får snart ny vannforsyning, opplyser Bodø kommune. Prosjektet Vannforsyning Seines har gjennomført konkurranse hvor 8 tilbydere leverte. Pris varierer fra 31 mill. til... Les mer »
drikkevann

Vannkrise i Rana kommune

Nylig ble det sendt ut varsel på SMS om at drikkevannet på Skansen og Langmohei må kokes grunnet funn av bakterier, ifølge Ranaposten. I tillegg til tidligere varslet Skansen og Langmoheia, gjelder... Les mer »
vann

Breivik vannverk – Ny kilde og vannbehandlingsanlegg i Bodø

I disse dager tar Bodø kommune i bruk ny kilde og vannbehandlingsanlegg ved Breivik vannverk, kilden består av grunnvannsbrønn i fjell. – I vannbehandlingsanlegget blir vannet UV-desinfisert før det sendes til forbrukerne, sier Leder... Les mer »
hjemmespa

Slik reduserer du vannforbruket ditt

Ferske tall fra SodaStream viser at et stort flertall synes de har en holdbar livsstil. Til tross for dette konsumerer annenhver nordmann vann på flaske, og bare én av ti nøler på... Les mer »
hkstrategies

Denne baderomstabben kan koste deg dyrt

En fersk undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av Grohe, viser at to av fem nordmenn ikke kjenner til våtromsnormen og byggteknisk forskrift (TEK) for bygging av våtrom. Ved vannskader eller andre... Les mer »
vannbrønn

Vannkrise i Beiarn: Tilbyr dusjing på skole

Bodøposten.no publiserte nylig nyheten om at det er vannkrise i Beiarn. Årsaken til problemet er en usedvanlig tørr vinter, med minimalt med nedbør fra Vestland i sør til Troms i nord. – Ikke... Les mer »