politiet

Voldshendelse på Mørkved

Politiet rykket litt før kl 0200 ut til en adresse på Mørkved etter melding om en voldshendelse på en privat adresse. Den ene parten hadde mindre skader. Partene er avhørt og sak... Les mer »
politi

Dramatisk pågripelse av voldsmann på Mørkved

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om en beruset mann som ha utøvd vold mot andre personer og begynt å rasere en leilighet på en privat adresse på Mørkved. Personen hadde selv blitt... Les mer »
politi

Knivdrama i butikk på Mørkved

Politiet i Bodø fikk en melding om at en person hadde dratt frem kniv inne i butikk på Mørkved i 21-tiden onsdag kveld. Politiet raskt på stedet, bevæpnet. Personen var da ikke... Les mer »
politi

Slagsmål på Mørkved – En person skadet

Politiet rapporterer om et slagsmål mellom to personer på Mørkved i Bodø lørdag morgen, i 7-tiden. Politiet har vært på åstedet. En person ble fraktet til legevakt for sjekk av en mulig... Les mer »
politibil

Slagsmål med kniv på Mørkved: To personer skadet

Politiet har rykket ut etter melding om et slagsmål med kniv på en privat adresse på Mørkved i Bodø natt til julaften i 2-tiden. Tre personer skal være involvert, to personer skal... Les mer »
politibil

Kastet ut av utested i Mørkved – Slåss og ble arrestert

En person ble kastet ut av et utested i Mørkved natt til søndag. Personen ble dermed vanskelig og skal ha slått til en vakt. Dette medførte ett kutt over øye til vaken.... Les mer »
politi

Tre biler i trafikkuhell på Bertnes

Tre biler skal være involvert i et trafikkuhell på Bertnes i Mørkved i 16-tiden onsdag, opplyser politiet. Det skal ikke være noen personskader, men det er store kødannelser. Politiet anbefaler nå omkjøring... Les mer »
brann hus

Brann på Mørkved – Flere sendt til sykehus

Politiet rapporterer om en brann i et rekkehus på Mørkved i Bodø natt til tirsdag. Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå og en person... Les mer »
kom heim

Utsolgt ekstrakonsert med Min Trio på Kom Heim i Mørkved

Kafeen og konsertscenen Kom Heim på Mørkved åpnet dørene i november i 2017. Serveringsstedet har blitt populært og tiltrukket seg både gjester og musikere. 31. august er det bodøbandet Min Trio som... Les mer »
politi

Voldshendelse på Mørkved: En arrestert og en til sykehus

Politiet i Bodø rapporterer onsdag morgen at en mann i 40-årene er pågrepet etter en voldshendelse på Mørkved. Fornærmede er kjørt til sykehuset i Bodø med skader i en finger og kutt... Les mer »