jobbintervju

Flere skoler i Bodø rammes av streik

Mandag går flere enn 1300 nye lærere i 14 kommuner ut i streik. Utdanningsforbundet forbereder seg på en langvarig konflikt, men sier de yngste elevene skal skjermes, ifølge NRK. I Nordland er det... Les mer »
tak brann

Boligbrann på Mørkved: Beboer evakuert

Politiet rapporterer atn ødetatene rykket ut til Mørkved i Bodø natt til søndag i 1-tiden etter melding om en brann i en bolig. Beboeren skal ha kommet seg ut av huset, opplyser... Les mer »
politiet

Voldshendelse på Mørkved

Politiet rykket litt før kl 0200 ut til en adresse på Mørkved etter melding om en voldshendelse på en privat adresse. Den ene parten hadde mindre skader. Partene er avhørt og sak... Les mer »
politi

Dramatisk pågripelse av voldsmann på Mørkved

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om en beruset mann som ha utøvd vold mot andre personer og begynt å rasere en leilighet på en privat adresse på Mørkved. Personen hadde selv blitt... Les mer »
politi

Knivdrama i butikk på Mørkved

Politiet i Bodø fikk en melding om at en person hadde dratt frem kniv inne i butikk på Mørkved i 21-tiden onsdag kveld. Politiet raskt på stedet, bevæpnet. Personen var da ikke... Les mer »
politi

Slagsmål på Mørkved – En person skadet

Politiet rapporterer om et slagsmål mellom to personer på Mørkved i Bodø lørdag morgen, i 7-tiden. Politiet har vært på åstedet. En person ble fraktet til legevakt for sjekk av en mulig... Les mer »
politibil

Slagsmål med kniv på Mørkved: To personer skadet

Politiet har rykket ut etter melding om et slagsmål med kniv på en privat adresse på Mørkved i Bodø natt til julaften i 2-tiden. Tre personer skal være involvert, to personer skal... Les mer »
politibil

Kastet ut av utested i Mørkved – Slåss og ble arrestert

En person ble kastet ut av et utested i Mørkved natt til søndag. Personen ble dermed vanskelig og skal ha slått til en vakt. Dette medførte ett kutt over øye til vaken.... Les mer »
politi

Tre biler i trafikkuhell på Bertnes

Tre biler skal være involvert i et trafikkuhell på Bertnes i Mørkved i 16-tiden onsdag, opplyser politiet. Det skal ikke være noen personskader, men det er store kødannelser. Politiet anbefaler nå omkjøring... Les mer »
brann hus

Brann på Mørkved – Flere sendt til sykehus

Politiet rapporterer om en brann i et rekkehus på Mørkved i Bodø natt til tirsdag. Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå og en person... Les mer »