Wash World

Ny abonnementsbasert bilvask åpner i Bodø

Nå har den danske bilvasktjenesten Wash World etablert seg nord for polarsirkelen med ny og miljøvennlig vaskehall. Bilvasken i Bodø er selskapets nordligst beliggende.  25. mars åpner Wash World, som har 200... Les mer »
barnehage

Lekeplasser i Bodø blir oppgradert

Byteknikk i Bodø er for tiden godt i gang med oppgradering av Isbjørnveien lekeplass på Mørkved. Her blir det montert nytt lekestativ med både sklie og klatremuligheter, opplyser Bodø kommune. Hittil i... Les mer »
politiet nrk

Savnet mann i Bodø: Politiet ber om tips

Det pågår nå en leteaksjon i forbindelse med at Stein Arve Solem-Solstad (42 år) fra Bodø er savnet fra sitt hjem på Mørkved, opplyser flere medier. Politiet mistenker ikke at det skal... Les mer »
veiarbeid

Dropsone ved Mørkvedlia idrettsanlegg

Bypakke Bodø har nå etablert ny droppsone på parkeringsarealet til Mørkvedlia Idrettspark, for å gjøre det tryggere for alle som ferdes i området, opplyser Bodø kommune. Arbeidene som er gjort er å... Les mer »
jobbintervju

Flere skoler i Bodø rammes av streik

Mandag går flere enn 1300 nye lærere i 14 kommuner ut i streik. Utdanningsforbundet forbereder seg på en langvarig konflikt, men sier de yngste elevene skal skjermes, ifølge NRK. I Nordland er det... Les mer »
tak brann

Boligbrann på Mørkved: Beboer evakuert

Politiet rapporterer atn ødetatene rykket ut til Mørkved i Bodø natt til søndag i 1-tiden etter melding om en brann i en bolig. Beboeren skal ha kommet seg ut av huset, opplyser... Les mer »
politiet

Voldshendelse på Mørkved

Politiet rykket litt før kl 0200 ut til en adresse på Mørkved etter melding om en voldshendelse på en privat adresse. Den ene parten hadde mindre skader. Partene er avhørt og sak... Les mer »
politi

Dramatisk pågripelse av voldsmann på Mørkved

Tirsdag formiddag fikk politiet melding om en beruset mann som ha utøvd vold mot andre personer og begynt å rasere en leilighet på en privat adresse på Mørkved. Personen hadde selv blitt... Les mer »
politi

Knivdrama i butikk på Mørkved

Politiet i Bodø fikk en melding om at en person hadde dratt frem kniv inne i butikk på Mørkved i 21-tiden onsdag kveld. Politiet raskt på stedet, bevæpnet. Personen var da ikke... Les mer »
politi

Slagsmål på Mørkved – En person skadet

Politiet rapporterer om et slagsmål mellom to personer på Mørkved i Bodø lørdag morgen, i 7-tiden. Politiet har vært på åstedet. En person ble fraktet til legevakt for sjekk av en mulig... Les mer »