Ny hytteperle fra Statskog

statskog

Nå kan alle leie Drevdalskoia som ligger rett ved fiskeelv, jaktterreng og eventyrlige turmuligheter. Hytta har lenge vært utleid på åremål.

Nå har Statskog valgt å gjøre hytta tilgjengelig for alle de som kjenner at det kribler i magen av å tenke på fantastiske naturopplevelser. Drevdalskoia ligger 15 meter unna elva Drevja, og turen til fjellet er kort.

– Dette er en perle av de sjeldne for de som er glade i jakt og fiske, og ikke minst for de som bare elsker å vandre i fjellet. Det er rolige fjellformasjoner i området, så det er bare å gi seg Trysil-naturen i vold. Om man heller vil stå alpint eller ha oppkjørte langrennsløyper, er heller ikke de mulighetene langt unna, sier Ivar Rustad i Statskog.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

Koia ligger øverst i Drevdalen i Trysil. Over tid er den blitt litt småsliten. Derfor er det gjennomført et oppussingsløft før den nå er lagt tilgjengelig for alle via friluftsportalen inatur.no.

Foto: Torkel Skoglund.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.