Mads Solheim flytter hjem til Vesterålen som nyansatt hos Nettrakett

nettrakett

Nettrakett er et digitalt byrå som leverer synlighet og målbare resultater på nett i form av digital markedsføring, analyse, webutvikling og videoproduksjon for både det privat næringsliv og offentlig sektor.

Mads Solheim jobbet inntil nylig hos Thon Hotels i Oslo som Account Manager, men valgte å flytte tilbake til Vesterålen da han ble tilbudt stillingen i Nettrakett.

– Jeg fattet stor interesse i stillingen, da jeg etter mange år i salgsbransjen har lyst å bevege meg mer mot markedsføring, sier Mads.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

Studerer Markedsføringsledelse på deltid
Solheim tar en bachelorgrad i markedsføringsledelse ved BI ved siden av jobb. Her studerer han emner som markedskommunikasjon, forbrukeratferd, branding, organisasjonsatferd og ledelse.

Hos Nettrakett vil Mads jobbe sammen med noen av Norges mest erfarne innen feltet, og tilegne seg omfattende kunnskaper innen digital markedsføring både i teori og praksis.

– Mads har, tross sin relativt unge alder, lang erfaring med salg i ulike bransjer. Det ser vi på som en fordel både for Mads og bedriften når han nå beveger seg over til markedsføring, sier daglig leder i Nettrakett Line Suhr Johansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.