Roy-Johann fra Bodø er Årets talent 2024

rema 1000

Roy-Johann Eriksen Bjørsvik (22) fra REMA 1000 STORMYRA, er mottaker av utmerkelsen Årets Talent for 2024. Han er stemt frem av forelesere og deltakere ved REMA-skolens Talentprogram.

Hvert år utdannes mellom 30-40 medarbeidere gjennom REMA-skolens Talentprogram. Utdannelsen gjør deltakerne i stand til å kunne bli kjøpmenn og selvstendige næringsdrivende. Hvert studieår kårer studentene, foreleserne og lærerne på REMA-skolen Årets Talent. 

I begrunnelsene fra de andre deltakerne på talentprogrammet kommer det frem at Roy-Johann fra Bodø har hatt en sterk og solid utvikling, og blitt et forbilde for mange. Han har vært en utpreget lagspiller og viser å beherske kjøpmannsutdannelsen svært bra.   

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

REMA-skolen, har siden 1998 kåret Årets Talent blant flere hundre kjøpmannsspirer i REMA 1000. Skolen er et viktig element i kulturbyggingen og kunnskapsoverføringen fra de som gjør det godt i REMA 1000 i dag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.