bisnode

Koronakrise: Rekordmange bedrifter tvangsavviklet

Selv om det i mars var en nedgang i konkurser på 13,5 prosent, øker antallet bedrifter som er tvangsavviklet av myndighetene med hele 121,6 prosent i forhold til mars i fjor, opplyser... Les mer »
snus

Eksplosiv vekst i snussalg på nett

Snussalget på nett i løpet av januar og februar har økt med ekstreme 246 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Nedstengningen av grensehandelen og strenge koronatiltak flere steder er trolig hovedårsaken... Les mer »
matbutikk

Bodø stenges ned: Bare matbutikker, apotek og Vinmonopolet får holde åpent

Fredag ettermiddag innførte Bodø kommune de strengeste tiltakene kommunen har hatt gjennom pandemien. Natt til lørdag stengtes byen helt ned. Bare matbutikker, apotek og Vinmonopolet får holde åpent, opplyser NRK. Årsaken skal... Les mer »
virke matpris

Matprisene nesten uendret de siste 12 månedene

Tall fra SSB viser at prisene på matvarer og alkoholfrie drikkevarer økte med 2% i februar 2021. De siste tolv månedene har matprisene derimot vært nær uendret, med en økning på kun... Les mer »
apotek 1

Nå får du Trumf-bonus hos Apotek 1

Landets største apotekkjede har inngått et samarbeid med fordelsprogrammet til Norges største dagligvarekonsern. Samarbeidet mellom Apotek 1 og NorgesGruppens Trumf kommer 2,2 millioner Trumf-medlemmer til gode. 428 lokale Apotek 1 over hele... Les mer »
munnbind

Salten-kommunene enige om felles smittevern-tiltak

Kommunene i Salten støtter Bodø kommunes forskrift om sterk regulering av antall gjester i private hus, skjenkestopp, stenging av idrettshaller og treningssentre, og kommunene vil fortløpende vurdere innføring av egne forskrifter. Dette... Les mer »
mills

Nytt laksepålegg fra Mills snart i Bodø-butikkene

Ved å lansere laksepålegg med pepper og vårløk & sitron gjør Mills det enkelt å få i seg mer fisk. To brødskiver med pålegget dekker dagsbehovet for omega 3. Det har også... Les mer »
posten

Post i butikk fyller 20 år 1. mars

For 20 år siden åpnet Posten de første 18 Post i butikk. Dette var Postens første svar på Internett og en ny digital tid. I 2020 hadde Post i butikk 35 millioner kundebesøk og leverte ut 29 millioner pakker. Åpningen... Les mer »
lerum

Ny Smudi-smak fra Lerum til Bodø-butikkene

Suksessen fra 2020 er basert på ideen om å ta ut den naturlig søtningen fra frukt og bær, og tilsette det til en ny ladning med frukt og bær. På den måten... Les mer »
diplom-is

Spennende iskremnyheter fra Diplom-Is til Bodø-butikkene

I 2021 lanserer Diplom-Is en rekke nyheter innenfor småis og boksis. I tillegg til å ta tilbake 90-tallsklassikeren Drillo-isen, fokuserer selskapet på nytelse for alle – og utvider Royal-serien med hele fire... Les mer »