vipps

Black Week-vekst i (nesten) alle kategorier

Aldri før har vippsere netthandlet så mye varer i løpet av Black Week, som i år. Men i én bransje gikk salget ned. Årets Black Week slår alle tidligere Vipps-rekorder for netthandel.... Les mer »
pr-operatørene

Salg av sexleketøy sprenger rekorder med 70% økning!

Nordmenn handler mengder med sexleketøy på Black Friday-kampanje. Hittil er økningen på hele 70%!! Black Friday-kampanjen til Nytelse.no er allerede knallsuksess, og salget av sexleketøy går over all forventning. Hittil har den... Les mer »
black friday

Ny trend i Norge: Black Friday erstattet av Black Week

Salgsrekorder settes ikke lenger på selve Black Friday. Nå handler det om Black Week, viser data fra Nets og Google – og stadig flere butikker gjør det til og med til Black... Les mer »
black friday

3 av 10 har møtt stressede sjåfører under Black Week

Mandag starter årets Black Week, en uke med flust av tilbud, og ofte lange bilkøer til og fra de store kjøpesentrene. I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 29 prosent av... Les mer »
julegate

LESERINNLEGG: Skam at Bodø ikke har julemarked og julelys!

Det er en skam at Bodø ikke får til et julemarked og fine belyste julegater. Se hva andre byer i Norge og Europa får til når det gjelder og lage det koselig... Les mer »
grønnsaker

Tar ytterligere grep om konkurransesituasjonen i dagligvarebransjen

Næringsminister Jan Christian Vestre legger fram to alternative forslag til forbud mot usaklig prisdiskriminering fra leverandører med vesentlig markedsmakt. I tillegg vil næringsministeren gi Konkurransetilsynet kraftigere muskler. – Innkjøpspriser har stor betydning... Les mer »
kredittkort

Ny rapport: Fysisk handel er tilbake

Nets nye rapport viser at den fysiske handelen i 2022 har kommet seg etter koronapandemien, og at forbrukernes betalingspreferanser har endret seg ytterligere. Mobilbetalinger fortsetter å vinne terreng mens bruken av kontanter... Les mer »
Handel og Kontor i Norge

Handel og Kontor: Fare for storstreik

HK Norge og NHO Service og Handel møtes hos Riksmekleren. Natt til onsdag går fristen ut for å bli enige. LO forbundet HK Norge og arbeidsgiverorganisasjonen NHO Service og Handel startet mekling... Les mer »
too good to go

Millioner av matvarer får ny etikett

Flere kjente merkevarer går sammen for å hindre matsvinn i husholdningene. Etiketter på emballasjen skal bidra til å endre vanene våre. – Vi er veldig stolte over at så kjente merkevarer i... Les mer »
lindex

Lindex rapporterer om rekordsalg

Fredag presenterete Lindex sin delårsrapport for første halvår og andre kvartal av 2022 og rapporterer rekorder i både driftsresultat og salg. Lindex’ driftsresultat for første halvdel av 2022 økte med 264 MSEK... Les mer »