gatelaget garn

Nå er Gatelagsgarnet i Coop-butikker i Bodø

Nå er «Gatelagsgarnet» ute i mange av Coops butikker. Kjøp det så kan du strikke deg noe varmt – samtidig som du bidrar til aktiviteten på gatelagene. Uansett pris, kr 2,50 av... Les mer »
ringnes

Nå kjøres julebrusen ut til butikker i Bodø!

Denne uken kjøres julebrusen ut til butikkene i Bodø. – Noen syns nok det er litt tidlig, men ikke julebrusfansen. De har ventet lenge nok, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard. –... Les mer »
matbutikk

Virke: – Fortsatt prisfall på mat og drikke

Prisene på matvarer og alkoholfrie drikkevarer falt med 1,4 prosent fra august til september 2021. Til sammenligning steg total KPI med 1 prosent. Økningen i KPI siste tolv måneder ble dempet av... Les mer »
Dr. Oetker

Tre nye bakesjokolader i Bodø-butikkene fra Dr. Oetker

Interessen for baking skutt i været og flere nordmenn finner veien til bakehyllene i butikken. Det jobbes iherdig med å utvikle produkter som holder tritt med trender, kreativitet og kvalitet. Nå dukker... Les mer »
hkstrategies

Bodøværingen Marius (31) har laget Freias nye melkesjokolade!

Blant 50 000 oppskrifter som ble sendt inn i Freias Sjokoladeoppfinner-konkurranse, ble Japp-, havsalt riskrisp-sjokoladen til Marius Sørensen (31) en favoritt blant ekspertene. Nå kommer den i butikker over hele landet. Marius... Les mer »
mills

Nå får du Mills Plantemajones i Bodø-butikkene

70 år etter at ikoniske Mills majones så dagens lys, kommer den grønne lillesøsteren ut i butikk. Den inneholder en spennende ingrediens! Denne uken lanseres Mills Plantemajones. Det er et grønt alternativ... Les mer »
coop

Coop tilbakekaller produkter etter spor av etylenoksid

Coop kaller tilbake flere produkter etter mulige spor av etylenoksid i krydderblanding benyttet i produktene. Coop har blitt informert om at krydderblandinger som er benyttet i produksjon av våre varer, kan inneholde... Les mer »
handeland

Verdensnyhet i Bodø: Nå kommer Tuborg som hard seltzer!

Norge blir i september det første landet i verden som lanserer Tuborgs første hard seltzer-variant. Det betyr at slitter nye Tuborg hard seltzer blir å finne i Bodø-butikkene. Hard seltzer, som litt... Les mer »
virke matpris

Overraskende prisnedgang på mat og alkoholfrie drikkevarer i juni

Les mer »
harald

Sommerhandelen viktig for små kommuner

Sommeren 2020 ble tidenes beste for store deler av norsk detaljhandel. Virke, Hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, anslår at vi i juli og august i år vil handle for 108 milliarder kroner.... Les mer »