byggearbeid

Krise: Nedgangen i byggevarehandelen fortsetter

Det er kraftig tilbakegang i byggevarehandelen. I 2. tertial 2023 falt omsetningen til byggevarehusene med 7,3 prosent i forhold til samme periode året før. Det var nedgang i de fleste deler av... Les mer »
tine

Nå kommer disse nyhetene fra TINE til Bodø-butikkene

Mørkere kvelder og kaldere dager står for tur, og vi ønsker smaken av høst velkommen tilbake i butikker i Bodø. Denne høsten byr TINE på spennende nyheter fra kjente og kjære merkevarer... Les mer »
straff dom

Kraftig økning av konkurser: – Nå er de mørke skyene rett over oss

En kraftig økning i august gjør at vi nå er tilbake på de samme konkursnivåene som før pandemien. Detaljhandelen ble særlig hardt rammet i årets siste sommermåned. 278 norske aksjeselskaper gikk konkurs... Les mer »
laks

Ny rapport ser på sjømatmuligheter i dagligvarehandelen i Storbritannia

Som et ledd i forberedelsene mot en større forbrukerrettet kampanje i Storbritannia denne høsten, lanserer Sjømatrådet i disse dager en ny rapport som publiseres på dagligvarehandelens bransjenettsted The Grocer. – Det har vært... Les mer »
matbutikk

Meløy kommune skal samarbeide med nærbutikkene på Bolga, Meløya og Støtt

Meløy kommune har inngått samarbeidsavtale med nærbutikkene på øyene Støtt, Bolga og Meløya. I den forbindelse var nylig ordfører Sigurd Stormo, kommunedirektør Rolf Kåre Jensen, Merkur-konsulent Mariann Høyen og samfunnsplanlegger Liv Toril... Les mer »
skatt

Konkursras i utlandet truer norske bedrifter

Kredittforsikringsselskapet Allianz Trade forventer en kraftig økning i antall konkurser både i Norge og hos våre største handelspartnere. – Risikoen øker mest for norske bedrifter som handler med utlandet,advarer norgessjef Espen Swartling.... Les mer »
ys

Storstreiken: Nytt streikeuttak i YS

Søndag morgen varslet YS om at en ny pulje medlemmer tas ut i en eventuell streik. Dette vil i så fall kunne føre til at blant annet Remas butikker ikke får påfyll... Les mer »
oppskrifter mat

De unge er opptatt av bærekraft men kål er ikke på menyen

Unge voksne er i størst grad opptatt av at varer og tjenester de kjøper er produsert på en bærekraftig måte, viser en undersøkelse utført av Matvett. Så hvorfor spiser de ikke mer... Les mer »
hurtigruten

Nå kan lokale fotballag og nærbutikker i Nordland få støtte fra Hurtigruten

Når Hurtigruten feirer 130 år i 2023, ønsker de å gjøre stas på nærbutikken og frivilligheten. Nå kan lokale lag og foreninger langs kysten søke om støtte, med kun ett forbehold: Pengene... Les mer »
kortbetaling

Foreslå din favoritt: Norges hyggeligste kassadame/kassamann 2023

Mandag 13. mars kan alle som har en kassadame eller kassamann de setter spesielt pris på, foreslå sin favoritt som kandidat i ukebladet Hjemmets kåring «Norges hyggeligste kassadame/kassamann 2023». Møter du til... Les mer »