trafikk

Storstreik avverget – Enighet i lastebiloppgjøret

Onsdag 28. oktober ca to timer på overtid kom Yrkestrafikkforbundet og Fellesforbundet til enighet med NLF og NHO Transport & logistikk. Streik er dermed avverget. I streikeuttaket var det kjøring av bulk-gods... Les mer »
enterkard

EnterCard-kunder betaler stadig mer kontaktløst

EnterCard-kunder i det Skandinaviske markedet benytter seg stadig mer av kontaktløs betaling, også kalt tæpping, som betalingsmetode. Selv om veksten til dels har vært stabil over tid kan man peke på et... Les mer »
agency

Nå får du Mountain Dew som SodaStream i Bodø-butikkene

I fjor lanserte SodaStream PepsiCo-smaker som gjorde det mulig for nordmenn å lage favorittdrikken sin hjemme og samtidig unngå avfall av éngangsplastflasker. Nå øker SodaStream sin Pepsi-portefølje og lanserer smaken Mountain Dew... Les mer »
coop hoel

Kraftig prisreduksjon fra Extra: Billigvarer i Bodø blir enda billigere

Coops lavpriskjede Extra har solgt billigvarer i Xtra-serien for over én milliard kroner så langt i år, og regner med ytterligere økning når 160 Xtra-varer kuttes kraftig i pris. Det er i... Les mer »
nordvik

Nordvik Gruppen kjøper Bodø Storsenter

Nordvik Gruppen har inngått avtale med eierne av Bodøhuset Eiendom AS om å kjøpe 100 % av aksjene i Bodøhuset Eiendom AS, som eier Bodø Storsenter. Eiendommen består av 11.000 m2 næringsarealer... Les mer »
public bodø odda

Krise for utebransjen i Bodø: – Utvid skjenketiden!

Etter coronasituasjonen i mars skulle Norge innføre flere midlertidige svmitteverntiltak for å stoppe spredningen av coronaviruset. Nå, over et halvt år senere, er det krisestemning i utebransjen i Bodø. Bodøposten.no har fått... Les mer »
bisnode

Kraftig nedgang i konkurser i august

Konkursstatstikken for august viser en nedgang på hele 41 prosent, sammenlignet med samme måned i fjor. Konkursene har også gått ned i Sverige og Danmark de siste månedene. – Vi mener det... Les mer »
skatt

Tre av ti blakke før lønningsdag

Mer enn tre av ti nordmenn er blakke før ny månedslønn eller pensjon kommer inn på konto. Når det begynner å bli tomt, kutter flest ned på shopping. Å redusere utgiftene til... Les mer »
grønnsaker

LESERINNLEGG: Butikkene en kjempefordel i møte med Amazon

Koronakrisen og Amazons Norden-lansering gir «perfekt storm» for dagligvarer på nett. Forbrukerne kan glede seg. Av Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint. Netthandel av dagligvarer har vært en livbøye en god stund for... Les mer »
norgesgruppen

Matvarebutikker: – Kjøpt mer i Norge og laget mer mat hjemme

Etter pandemien tidligere i år opplevde matvarebutikkene Kiwi, Meny, Spar og Joker salgsrekorder. Utviklingen for NorgesGruppen i første halvår viser at norske forbrukere har handlet mer dagligvarer innenlands og laget flere måltider... Les mer »