Unisport

Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

I dag starter Euro 2024 i Tyskland, og Norge glimrer med sitt fravær. Det betyr ikke at nordmenn er nøytrale. Salgstallene fra  Unisports nettbutikk og deres nye butikk på Karl Johan viser... Les mer »
tine

Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Proteintrenden som for alvor feide over landet i fjor høst fortsetter med full fart inn i 2024. Tallene fra årets første fire måneder viser en eventyrlig vekst for magre og proteinrike produkter som TINE... Les mer »
snn

Godt resultat fra SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norges resultat for første kvartal 2024 viser 916 millioner kroner før skatt. Dette er 13 millioner kroner høyere enn i samme kvartal i 2023. Konsernsjef Hanne Karoline Kræmer sier dette... Les mer »
tine

Årets sommernyheter fra TINE i Bodø-butikkene

Med sol og sommer om hjørnet, frister også TINE med nye smaker denne våren. Blant annet kommer en helt unik smak på klassikeren Litago, proteinrike nyheter fra YT og TINE Cottage Cheese,... Les mer »
rema 1000

Roy-Johann fra Bodø er Årets talent 2024

Roy-Johann Eriksen Bjørsvik (22) fra REMA 1000 STORMYRA, er mottaker av utmerkelsen Årets Talent for 2024. Han er stemt frem av forelesere og deltakere ved REMA-skolens Talentprogram. Hvert år utdannes mellom 30-40... Les mer »
wolt

Nå får Mo i Rana hurtiglevering for første gang

Leveringtjenesten Wolt utvider i Nord-Norge og nå kan ranaværinger få digg mat og andre varer levert hjem på døren i løpet av en halvtime. Dette er den første hurtigleveringstjenesten som etablerer seg... Les mer »
anima

– Coop selger turbokylling mot medlemmenes ønske

Dyrevernorganisasjonen Anima mener Coop-ledelsen må lytte til medlemmene og fjerne turbokylling fra butikkhyllene akkurat som Rema 1000 har gjort siden 2018. Over 7 av 10 Coop-medlemmer ønsker at Coop skal slutte å... Les mer »
bama

Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Brokkolini har på rekordtid blitt en folkefavoritt. På få år har salget av brokkolini økt med over 1500 prosent! – Brokkolini har på rekordtid gått fra å være et nisjeprodukt til å bli... Les mer »
bergans

Brukthandelloven endres: Dette har vi kjempet for i 5 år

Nylig la Næringsminister Jan Christian Vestre frem regjeringens forslag til endringer i brukthandelloven i Bergans’ flaggskipbutikk i Oslo. Valget av sted var ikke tilfeldig. Bergans har sammen med flere andre handelsaktører vært en... Les mer »
gulrøtter

4. april er gulrotens dag

Det er mye god gulrot som selges og distribueres i Norge, og felles for de fleste er at de følger kvalitetsstandarden NS 2832, som angir hva du kan forvente av gulrota du... Les mer »