matbutikk

Så enkelt spiser du nok frukt og grønt

Det er store helsegevinster ved å spise mye frukt og grønnsaker og de fleste av oss ønsker gjerne å spise mer av det. Likevel er det bare 1 av 5 som spiser... Les mer »
mills

Nå kommer Mills Majo til Bodø-butikkene

Folkefavoritten fra 1951 får en ny og tøff lillesøster. Nå finner du Mills Majo i butikkene. Nykommeren er en mer luftig majones, med en litt syrlig og frisk smak.   – Vi ser at flere ønsker... Les mer »
jordbær

Dobbelt så lang sesong for norsk jordbær

Jordbærsesongen blir dobbelt så lang etter nye initiativ og samarbeid mellom produsenter og handel. Allerede inneværende år er planen å produsere 40 prosent mer norsk jordbær enn året før. Det gir et... Les mer »
coca cola

Utenomjordisk nyhet fra Coca-Cola til Bodø-butikker

Norge er et av fem europeiske land hvor Coca-Cola nå gjør et friskt grep på sin velkjente signatursmak, gjennom lanseringen av en limited edition – Intergalactic. I 1985 var Coca-Cola første brus... Les mer »
virke

Streik avverget i handels- og tjenestenæringen

Over 11 timer på overtid kom partene til enighet hos Riksmekleren lørdag formiddag. Oppgjøret er innenfor frontfagsrammen, noe som var viktig for Virke. – Det viktigste for Virke har vært å sikre... Les mer »
jente moter

Virke: – Opp for klær, ned for dagligvare i mars

Normaliseringen etter pandemien fortsetter. Varehandelsindeksen viser fortsatt nedgang for dagligvare, mens klær og kosmetikk har svært gode tall i mars. Klær øker med hele 86 prosent sammenlignet med mars i fjor, mens kosmetikk... Les mer »
Hennig-Olsen Is

Nå kommer sommerens nyheter fra Hennig-Olsen Is til Bodø-butikkene

Høysesongen for is er rett rundt hjørnet. Hennig-Olsen Is lanserer nå nye iskrempakker som gjør fryseren klar for fest. Her finner du nye og gamle favoritter, som Krone-is, Sandwich og festlige strøssel... Les mer »
henning olsen is

Snart kommer disse nyhetene fra Hennig-Olsen Is til Bodø

Hennig-Olsen Is lanserer i år flere spennende nyheter i småisdisken, fra frisk fruktis med fersken til plantebasert nytelse, fløteis med ekte pistasj og verdens nordligste iskremlansering på Svalbard. – Iskremtrenden i år... Les mer »
Synnøve

Snart kommer disse nyhetene fra Synnøve i Bodø-butikkene

Hverdagen er tilbake og Synnøve byr på en rekke nye godbiter til både store og små, til deg som er i farta eller bare liker å kose deg litt ekstra. Først ut... Les mer »
fjordland

Nå kommer disse nyhetene fra Fjordland i Bodø-butikkene

Gjennom et spennende nytt samarbeid kan Fjordland nå tilby autentiske indiske retter, i tillegg til kjente og kjære norske hverdagsmiddager med ny vri. Dessuten kommer Liberté yoghurt med pasjonsfrukt, og Yoplait Bringebærlimonade... Les mer »