ANNONSE: Slik velger du riktig seng

seng søvn hotell bolig

Når vi velger oss en ny seng så foretar vi et valg som kommer til å påvirke 1/3 av livet vårt i kanskje 10–15 år. Med andre ord ikke et valg du bør ta lett på.

Ikke bare er valget vanskelig med tanke på viktighet i valget, men i tillegg er utvalget så stort at man nesten kan gå i surr i utvalget.

Når man skal bestemme seg for hvilken seng man skal anskaffe seg, er det viktig at man tar hensyn til en eventuell partner, da man gjerne har ulike ønsker og behov.

Ulik hardhet på hver side
Det kan derfor være en ide å se på senger hvor man kan velge ulike hardhetsgrader på de separate madrassene i en dobbeltseng.

Kontinentalsenger er en slik type seng hvor man kan ha forskjellig hardhetsgrad på de ulike sidene av sengen. Nå skal det sies at eksperter mener at det er bedre å velge en hardere seng enn en for myk seng.

En kontinentalseng har også tre madrasser slik at man ligger meget komfortabel, uansett hvilken hardhetsgrad man bestemmer seg. Med dagens utvalg er det ikke vanskelig å finne den beste kontinentalsengen ut fra sine ønsker.

Flere prisklasser
Senger finnes i mange prisklasser, og man kan finne mange gode senger uten å bruke alt for mye penger. Hemmeligheten ligger i å ta en runde med seg selv før man begynner jakten på den rette sengen, og å prøve seg frem til man finner den rette sengen.

På denne måten reduserer man faren for impulskjøp når man står ovenfor en seng som seg meget vakker ut, men som ligger langt over budsjettet man har bestemt seg for.

Et godt tips å ta med seg på veien er å velge seg en høy dobbeltseng, da den er lettere å komme seg inn og ut av sengen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.