elektrisitet

LESERINNLEGG: Nettleien på strøm må ned!

At Svein Are Folgerø administrerende direktør i Agder Energi Nett, ikke er enig med meg i at nettleie på strøm er for høy for norske husholdninger kan jeg leve godt med. Av:... Les mer »
lås sikkerhet

Boliglånsforskriften videreføres – BSU blir viktigere

Med kun én vesentlig endring, har Finansdepartementet nylig lagt frem boliglånsforskriften som vil gjelde fra 1. januar 2020. Departementet har dermed ikke tatt høyde for Finanstilsynets forslag til innstramminger. Tidligere i høst kom... Les mer »
fretex

White Monday for et bedre miljø

Mandag 25. november arrangeres White Monday, en internasjonal bevegelse basert på sirkulært forbruk. – White Monday er alternativet til den unødvendige nyproduksjonen som Black Friday innebærer. Over 300 selskaper, influensere og organisasjoner... Les mer »
strøm

Utredning om likere nettleie er ute på høring

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) har på oppdrag fra Olje- og energidepartementet utredet virkemidler for utjevning av nettleie. Vurderingen er at en eventuell utjevningsordning bør utformes som et tilskudd til å... Les mer »
sbanken

Sbanken er Norges mest anbefalte bank

I det globale analyseselskapet YouGov sin årlige BrandIndex for 2019 er Sbanken den mest anbefalte merkevaren innen bank og finans. Dette er den sjette prisen for merkevare- og kundetilfredshet eller lojalitet som... Les mer »
ice

Ice lanserer billig abonnement for ungdom

Ice lanserer «iceUng», et helt nytt mobilabonnement i Norges nye mobilnett som gir mye data for pengene for alle under 24 år. – Vi fortsetter å utfordre den tradisjonelle mobilbransjen. Du skal... Les mer »
mail likes

Telia X: Aldri tom for data, og samler du flere sparer du penger

Telia X er abonnementet som aldri går tom for data. Telia bygger nå videre på suksessen ved at det blir mulig å samle flere med Telia X på samme regning og dermed... Les mer »
sbanken

Lånevekst og bra tall i tredje kvartal for Sbanken

Sbanken ASA fikk et resultat før skatt på 283,2 millioner kroner i tredje kvartal. Netto renteinntekter økte med 87,5 millioner kroner og netto provisjonsinntekter økte marginalt fra tredje kvartal 2018. Utlånsveksten i... Les mer »
matbutikk

Viktig gjennomgang av daglivarebransjen fra Konkurransetilsynet

Konkurransetilsynets gjennomgang av innkjøpsbetingelsene i dagligvarebransjen viser at det er prisforskjeller mellom kjedene. Tilsynet påpeker at forhandlinger kan være bra for konkurransen. Samt at prisforskjeller kan være et naturlig resultat av forhandlinger,... Les mer »
iphone bank

Din BankID er bare din!

Seks prosent har delt sin BankID med andre minst én gang, viser en undersøkelse utført av Norstat. Har du delt passord, bør du endre det i dag! – Nesten alle vet at... Les mer »