kalkulator

Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

Landkreditt Bank har opplevd rekordhøy pågang etter de var ute som første bank med rentekutt i år. Som kickstart på 2024 gikk Landkreditt Bank ut som første bank til å senke utlånsrentene.... Les mer »
penger regnskap

LESERINNLEGG: Norsk bistand gir ikke verdens fattige økt velstand

Det norske bistandsbudsjett i 2023, var på hele 58,6 milliarder kroner  – Pluss pluss. Og dette budsjettet øker dessverre årlig jevnt og trutt helt uten styring og kontroll. Av: Vidar Kleppe, Bystyrerepresentant... Les mer »
tjen penger online

Mittanbud innfører verifisering med BankID

Anbudstjenesten innfører nå BankID-verifisering for å gjøre plattformen tryggere og mer effektiv for både håndverksbedrifter og forbrukere. – Det skal være trygt og effektivt å bruke Mittanbud, og som Norges største anbudstjeneste for... Les mer »
forbrukslån

Vant internasjonal pris for digital bolighandel

Nylig mottok Kartverket prisen for «Excellence in National Mapping for Financial Services» for prosjektet «digital samhandling ved bolighandel» under Geospatial World Excellence Award 2024 på Geospatial World Forum. Det skriver Kartverket på sine sider.... Les mer »

1 av 4 har ikke råd til oppgraderinger hjemme

I en blodfersk undersøkelse sier hele 25 prosent at de ikke har nok penger til å kunne fikse på ting hjemme. – Det vil garantert ende med en rekke dyre skader som... Les mer »
eiendom norge

Brenner med tiltak mot boligkrisen

Regjeringen Støre la i dag frem sitt forslag til revidert statsbudsjett for 2024. I tråd med budsjett-lekkasjene kommer det mer bevilgninger til Husbanken og mer penger til bygging av studentboliger. – Regjeringen... Les mer »
elsparkesykkel

Altfor mange mangler elsparkesykkel-forsikring

Et sikkert vårtegn er at vi begynner å sykle mer. Mange har egen elsparkesykkel, men fremdeles er det få som har forsikret den. – Altfor mange mangler elsparkesykkel-forsikring, og i vinter har... Les mer »
sykkel

Sykkeltyverier koster mer enn biltyverier

Våren nærmer seg, og da kommer også syklene frem. Men det har sin pris. Flere og flere opplever å få sykkelen sin stjålet, og forsikringsbransjen betalte i fjor ut mer i erstatninger... Les mer »
Frelsesarmeen

Nesten 1 av 3 ligger søvnløse på grunn av økonomien

Det seneste året har andelen nordmenn som svarer at de har opplevd søvnløshet på grunn av sin økonomiske situasjon økt fra 20 til 30 prosent. Det seneste året har andelen nordmenn som... Les mer »
bergans

Brukthandelloven endres: Dette har vi kjempet for i 5 år

Nylig la Næringsminister Jan Christian Vestre frem regjeringens forslag til endringer i brukthandelloven i Bergans’ flaggskipbutikk i Oslo. Valget av sted var ikke tilfeldig. Bergans har sammen med flere andre handelsaktører vært en... Les mer »