strøm

Ny nettleie gjør strømsparerne til taperne

Regjeringen vedtar omstridt forslag til framtidig strømprising. Det kommer frem i regjeringens energimelding fredag. NBBL frykter at vedtaket vil hindre oss i å nå klimamålene. – Regjeringens fastsettelse av ny nettleie gjør... Les mer »
virke matpris

Virke: – Nok en nedgang i matprisene

Tall fra SSb viser at prisene på mat og drikke gikk ned med 0,6% i mai 2021. De siste 12 månedene har prisene på mat og drikke gått ned med 2 %.... Les mer »
huseierne

Ny undersøkelse: Bankkonkurransen svekkes betydelig om DNB får overta Sbanken

En ny undersøkelse fra Oslo Economics viser at Sbanken er en av DNBs nærmeste konkurrenter. – Den viser at det er svært uheldig om DNB får anledning til å fjerne Sbanken som... Les mer »
grønnsaker

– Viktig og gledelig avgiftskutt

– Det er viktig og gledelig at Fremskrittspartiet har fått gjennomslag for ytterligere avgiftsreduksjoner i revidert nasjonalbudsjett 2021. Dette bidrar til å redusere avgiftsulempen norske mat- og drikkeprodusenter har overfor svenske konkurrenter, sier... Les mer »
bjørn erik

Solgte aksjefond for første gang på over ett år

Nordnets fondskunder har hamstret aksjefond hver måned siden bunnen i april 2020. I mai i år nettosolgte imidlertid kundene aksjefond for 76 millioner kroner. Det er fornybarfond og teknologifond som selges.   –... Les mer »
pels

Fremskrittspartiet sikrer kraftig forbedret kompensasjonsordning til pelsdyrbøndene

Bengt Rune Strifeldt i næringskomiteen for Fremskrittspartiet sikrer flertall med AP, SP og SV for en forbedret kompensasjonsordning til pelsdyrbøndene som har tapt inntektsgrunnlaget som følge av næringsforbudet. –  Det er viktig at... Les mer »
skatteetaten

Skatteetaten advarer om svindel SMS og epost

Svindlere prøver igjen å lure nordmenn ved å utgi seg for å være Skatteetaten. Hvert år rundt tiden for skattemeldingen kommer det nye varianter av falske e-poster. Nytt i år er at... Les mer »
kalkulator

Feriepengekaos for permitterte

Stortinget har vedtatt at du skal få feriepenger av dagpenger. Men det gjelder ikke alle. Taperne er de som har vært ledige i mer enn 52 uker og kommer tilbake i jobb... Les mer »
nybil bruktbil

Slik unngår du bruktbilsmell i sommerferien

Bilen blir viktig på årets sommerferie. – Har du tenkt å bytte bil til sommerferien, bør du starte jakten nå. Er ønsket en flunkende ny bil, er du nok for sent ute... Les mer »
fond valuta

Folketrygdfondet har passert 300 milliarder kroner

Statens pensjonsfond Norge, som Folketrygdfondet forvalter, fikk et resultat på 11,3 milliarder kroner i første kvartal 2021. Avkastningen var 3,9 prosent. Kapitalen var 303,4 milliarder kroner ved utgangen av kvartalet. Positive utsikter... Les mer »