shell

NAF om budsjettavtalen: – Bryter løftet om reduserte drivstoffavgifter

Avgiftene på bensin- og diesel øker etter nyttår. Det er klart etter budsjettavtalen mellom SV og regjeringspartiene. – Dette er det motsatte av det Sp og Ap har lovet. Personbilene ligger an... Les mer »
kake dessert

Nesten 1,5 millioner nordmenn har gitt noe brukt til jul

Stadig flere nordmenn ønsker å både gi og få noe brukt til jul. Ferske tall fra en undersøkelse gjort av Norstat for FINN, viser at en av tre nordmenn over 18 år... Les mer »
mat

Ny undersøkelse: Julen skaper klasseskille i Norge

Hvert år gruer rundt 400.000 nordmenn seg til jul. Familier i gruppen med lavest husstandsinntekt opplever særlig juletiden som vanskelig. Mer enn én av fire i denne gruppen gruer seg til jul,... Les mer »
julegave

Nye prisrekorder på Black Friday

Både gode og mindre hyggelige prisrekorder falt under kjøpefesten i går: Aldri før har rabattnivået vært høyere på èn og samme handledag – men aldri tidligere har flere enkeltprodukter blitt satt opp... Les mer »
juletre

Black Friday: I natt økte netthandelen med 982 prosent

Da klokken passerte tolv i natt, økte den norske netthandelen med hele 982 prosent sammenlignet med en vanlig dag. Elektronikk var den store salgsvinneren. Så langt har Black Week-salget på nett økt... Les mer »
pynt lys dekor

Forsikringsselskap advarer: Kan bli dyrt å handle billig

På fredag blir det knallhard kamp om parkeringsplasser for sulteforete tilbudskunder. Det kan vise seg å bli svært kostbart for bilistene. En av tre skader denne dagen vil være parkeringsskader. Fredager er den dagen... Les mer »
tibber

Høye strømpriser: Tibber er nordmenns favoritt-strømleverandør

En fersk undersøkelse fra EPSI sender nykommeren Tibber helt til topps på en kåring over hvilket strømselskap som nordmenn er mest fornøyd med. Samtidig strømmer kundene til. EPSI Norge gjennomfører årlig en undersøkelse for... Les mer »
forbrukslån

Se opp for lokketilbud på Black Friday

Jippi – Playstation 5 eller iPhone 13 du ikke trodde du fikk tak i er plutselig tilgjengelig! Eller er de det? Mange svindlere prøver å utnytte fraktkrisen og leveringsproblemene som hele verden... Les mer »
Revisorforeningen

Pendlerbolig-skandalen: Når våre fremste tillitsvalgte svikter

Stortingets president er tvunget til å gå av etter at media tidligere i uken avslørte misbruk av ordningen med pendlerleiligheter. Flere andre stortingsrepresentanter er i søkelyset for det det samme, og Politiet... Les mer »
pynt lys dekor

Vil handle for 3,3 milliarder på Black Friday

Virkes prognoser anslår at nordmenn vil bruke 3,3 milliarder kroner i norske fysiske butikker og nettbutikker på årets Black Friday, og 16,5 milliarder kroner i løpet av Black Week. Det er en... Les mer »