Hvilke faktorer kan påvirke lånesøknaden din?

Mange opplever at det blir vanskeligere og vanskeligere å få innvilget boliglån i Norge, men hvilke faktorer er det egentlig som påvirker negativt? Her kan du lese mer om hva som kan... Les mer »
småbåt

Derfor kan det lønne seg å ha kaskoforsikring på sjøen

Ikke alle vet at det er ulike regler for ansvar ved forsikring av båt enn det er for bilforsikring, og det kan koste deg dyrt. De aller fleste kjenner til hvordan kaskoforsikring... Les mer »
ratt subaru

– Underlig å skrote sin egen elbil-suksess

– Høyre risikerer å ødelegge 2025-målet om de fjerner momsfritaket for elbiler allerede fra 2022, sier Petter Haugneland, nestleder i Norsk elbilforening. Høyres programkomité jobber med et forslag om å fase ut... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Jobber med tilskuddsordning for refusjoner av pakkereiser

Nærings- og fiskeridepartementet arbeider med å få på plass en tilskuddsordning for refusjoner av pakkereiser, etter at det er inngått ett forlik i forhandlingene om RNB i forrige uke. I mellomtiden forlenges... Les mer »
nav bodø

Rekordlave boligtall varsler stor ledighet

Siden 2010 har Boligprodusentene hver måned registrert salg og igangsetting av nye boliger. For april og mai har aktiviteten aldri vært lavere enn i år. Det samme gjelder samlet aktivitet for årets... Les mer »
forbrukslån

Krever feriepenger utbetalt før ferien

Hvis arbeidsgiver ikke kan utbetale feriepenger i sommer, kan arbeidsgiver heller ikke pålegge deg å avvikle ferie uten lønn, mener arbeidstakerorganisasjonen NITO. – Feriepenger er opptjente rettigheter som de ansatte har. Formålet... Les mer »
eu

Ny rekord: Norge henter hjem milliarder av forskningskroner fra EU på klima, miljø og energi

I hard konkurranse med aktører fra hele verden har norske forsknings- og innovasjonsmiljøer hentet hjem mer enn 11 milliarder kroner fra EUs forskningsprogram. Det rekordhøye beløpet ligger an til å bli enda... Les mer »
prest

50 millioner til kirkebygg

Regjeringen har bevilget 50 millioner kroner ekstra til vedlikehold av kirkebygg. Dette er en del av en tiltaksproposisjon regjeringen foreslår. – Vi er glad for at regjeringen er med på et økonomisk... Les mer »
passasjer

Fylkeskommunene får ytterligere 600 millioner i kompensasjon for tapte billettinntekter

– Kollektivtransporten har opplevd en stor nedgang i antall passasjerer som følge av virusutbruddet. Dette har tatt seg noe opp igjen, men smitteverntiltakene gjør at bare 33–50 prosent av vanlig kapasitet kan... Les mer »
vannkraft

Mister milliardinntekter fra fornybar energi

Staten og kommunene må regne med at over én tredel av inntektene fra fornybarnæringen forsvinner i år, grunnet koronakrisen. Nå er det riktig tidspunkt for å legge til rette for økte investeringer... Les mer »