Nå får Mo i Rana hurtiglevering for første gang

wolt

Leveringtjenesten Wolt utvider i Nord-Norge og nå kan ranaværinger få digg mat og andre varer levert hjem på døren i løpet av en halvtime. Dette er den første hurtigleveringstjenesten som etablerer seg i Mo i Rana.

Wolt tilbyr en intuitiv og brukervennlig app som gjør det enkelt for brukerne å utforske ulike restauranter og butikker, velge fra varierte menyer og produktutvalg, og deretter enkelt legge inn bestillinger for levering. Den raske og pålitelige leveringstjenesten er kjent for å levere raskt og enkelt, og nå blir denne tjenesten tilgjengelig for ranaværingene.

– Som nordlending er jeg ekstra glad for å kunne lansere tjenesten vår i Mo i Rana. Fra før av er vi etablert i Tromsø og Bodø, og vi ruller ut i Harstad før sommeren. Hjemlevering av restaurantmat har lenge vært sett på som et luksusfenomen i storbyene, men vi ser at dette er noe som bidrar til å både forenkle og forbedre hverdagen for folk i hele Norge, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Les også:  Høyre og Frp i Nordland: – Utfordringene med gratis ferjer må løses

I tillegg til restaurantmat fra lokale favoritter som Burgasm, Spiseriet og Milano, leverer Wolt også bøker og spill fra ARK. 

Selv om burger og pizza kanskje er det Wolt er mest kjent for, bestiller stadig flere nordmenn dagligvarer og andre varer levert på døren. I Mo i Rana er enn så lenge ARK bokhandel den eneste butikken som er tilgjengelig, men Wolt fortsetter å ha samtaler med lokale butikker med tanke på å utvide tilbudet.

Les også:  Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

– Det vi ser er at flere butikk- og restauranteiere gjerne kommer på etter lansering, når de ser hvordan dette fungerer. Det er helt naturlig å ønske å se litt an med tanke på at dette er noe helt nytt. Meg bekjent har denne typen tjenester ikke vært tilgjengelig for ranaværingene tidligere, så dette er ekte nybrottsarbeid. Jeg er overbevist om at flere restauranter og butikker kommer til å bli med i ukene og månedene fremover. Vår erfaring er at stedene som tilbyr hjemlevering gjennom Wolt øker omsetningen og inntjeningen. Med hjemlevering blir plutselig favorittene mye mer tilgjengelig, og terskelen for å bestille seg digg mat hjem lavere. Dette er en win-win for alle, lover Stenersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.