circle k

Nordlandskvinner overtar gammel mannsbastion langs veien

I gamle dager traff du omtrent bare menn på Nordlands bensinstasjoner. I dag er nesten 1 av 2 stasjonsledere ved Circle Ks stasjoner i fylket kvinner. – Likestilling har aldri vært viktigere... Les mer »
pressenytt

Nødlysinnovasjon fra Mo i Rana hylles for god design

De har utviklet et batterifritt nødlys som er sikrere, rimeligere og mer bærekraftig. Nå belønnes Mo i Rana-selskapet Prolink International med DOGA-merket for design og arkitektur.  Prolink International mottar DOGA-merket sammen med... Les mer »
pressenytt

Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.  I løpet av ett år har folk kjøpt... Les mer »
nfk

Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

Fylkesråd for næring Bjørn Larsen ber Direktoratet for mineralforvaltning om å prioritere saksbehandlingen for uttak av dolomitt ved Ljøsenhammeren i Bodø. Det er SMA Mineral AS som søker om konsesjon for å... Les mer »
nfk

Vitensenteret sikrer et Nordland rustet for framtiden

– Fylkesrådets årlige driftsstøtte på en million kroner fremover vil bidra til å sikre denne svært viktige kunnskapsinstitusjonen i Nordland, mener fylkestingsrepresentantene Maria Strand Munkhaug og Isabella Emilie Pigini Storli fra Høyre.... Les mer »
nfk

Ny flyplass på Mo i Rana: – Staten må ta ansvar for økte kostnader

4,9 milliarder kroner er per i dag den totale prisen på den nye storflyplassen i Rana, ifølge Regjeringen. Av dette har kommunen og private i lokalsamfunnet i Rana allerede bidratt med rundt... Les mer »
nfk

Nordland fylkeskommune gir Lytring 1 million

Den populære debattarenaen Lytring får én million kroner fordelt over tre år. Fylkesråd Linda Helén Haukland sier det er viktig å legge til rette for fri og uavhengig samfunnsdebatt. Lytring ble etablert... Les mer »
Pressenytt

Aktiv mot kreft-stafetten 2023: Nord-Norge la ned utrolige 1500 kilometer for kreftsaken

De siste 10 dagene har Aktiv mot kreft-stafetten dundret gjennom Nord-Norge, fra Alta i nord til Mosjøen i sør. Alle forhåndsuttalte mål ble grundig knust. Det var knyttet stor spenning til om... Les mer »
Pressenytt

Nå skal Bodø, Narvik, Svolvær, Mo i Rana, Korgen og Mosjøen tråkke til for kreftsaken

Mellom 23. og 29. august skal folk i Svolvær, Narvik, Bodø, Mo i Rana, Korgen og Mosjøen løpe og sykle for kreftsaken. Målet er å tilbakelegge nesten 90 mil.  – Alle er... Les mer »
pressenytt

Ønsker tips om Nordlands mest universelle nyvinninger

Etter fem utdelinger av Innovasjonsprisen for universell utforming står Nordland fremdeles uten én eneste mottaker. Nå gjør DOGA et nytt forsøk på å finne nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg... Les mer »