sykehus doktor

To nye smittetilfeller i Meløy

Fredag ettermiddag var to nye smittede påvist, disse er nærkontakter som har vært i karantene. Totalt er det nå Fem smittetilfeller i Meløy, opplyser kommunen. – Smittesporing for disse er gjennomført og situasjonen... Les mer »
bil ratt speedometer

Fyllekjørte i Sørfold med ikke godkjent bil

Utrykningspolitiet stanset en bil i Sørfold nat til mandag, der føreren, en mann født i 1991, ikke var edru. Bevissikring ble foretatt. Det ble ikke førerkortbeslag grunnet lav promille. I tillegg var... Les mer »
Nordvik Toyota Mosjøen

Nye bilmodeller ga solid år for Nordvik Toyota Mosjøen

Ingen andre bilmerker har flere modeller enn Toyota blant de 20 mest solgte personbiler og varebiler i 2020. I det som ble et spesielt år, er Nordvik Toyota Mosjøen svært godt fornøyd med... Les mer »
iphone

Gildeskål anbefaler Smittestopp-appen

En helt ny app for smittesporing er klar fra Folkehelseinstituttet. Personvernet er nå svært godt ivaretatt, og vi anbefaler ut du tar den i bruk, opplyser Gildeskål kommune. Hvis en person med... Les mer »
munnbind

Negative prøver – Rødøy har ikke har hatt noe smittetilfelle likevel

Rødøy kommune orienterte mandag 28. desember om påvist covid-19 hos en person fra Rødøy. Testen ble gjennomført i annen kommune. Kommunen har nå fått melding fra laboratoriet om at en tredje test... Les mer »
tak brann

Brann i boligkompleks på Inndyr

Politiet rapprterer om brann i et boligkompleks på Inndyr i Gildeskål natt til onsdag i 23-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet og jobbet med evakuering av beboerne. Bygget var en seksmannsbolig, brannvesenet... Les mer »
doktor

Legevakten i Hamarøy åpner igjen

Fra kl. 08.00 på tirsdag 29. desember åpner legevakten i Hamarøy. Den ble stengt fra 1. juledag på grunn av sykdom. Ved behov ring 116 117. Ved øyeblikkelig hjelp, ring alltid 113, oppfordrer Hamarøy... Les mer »
stearinlys

Savnet 19-åring i Fauske funnet død

Nikolas Hafstad Hugås (19) ble mandag funnet død. Han ble meldt savnet da han ikke kom hjem fra en fest i helga, opplyser NRK. – Nå er leteaksjonen avsluttet etter at det... Les mer »
vinter trafikk

Utforkjøring i Mosjøen

Politi og ambulanse rykket ut til E6 Majavatn i Mosjøen natt til julaften i 4-tiden etter melding om utforkjøring. Fører ble ivaretatt av en person som kom til stedet. Fører var uskadd... Les mer »
vaksine

Sørfold starter vaksinering mot Covid-19 i januar

Sørfold kommune får antakelig tilgang på de første vaksinedosene i januar. Det jobbes for fullt med planlegging av vaksineringen, opplyser Sørfold kommune. Sørfold kommune vil prioritere ut fra helsemyndighetenes prioriteringsliste. Denne listen er... Les mer »