tjen penger online

Flere får bredbånd i Sørfold

NK-Nett er tildelt kontrakt for bredbåndsutbygging. Nye dekningsområder er Engan – Elvkroken -Sørfjorden, Gyltvik – Kvarv, samt Megården – Andkilen – Nedre Evjen, opplyser Sørfold kommune. Nordland fylkeskommune har bevilget 3 millioner... Les mer »
svømme bad

Svømmehallen i Gildeskål åpner igjen 11. oktober

Mandag 11. oktober kan man igjen åpne bassenget på Inndyr for publikum samtidig som man ivaretar de nødvendige smittevernhensyn, opplyser kommunen. Inndyr kommune opplyser at man er i prosess med å utbedre... Les mer »
live konsert

Sørfold kommune opphever korona-forskrift

I slutten av juli ble det vedtatt en lokal forskrift om forebygging av koronasmitte i forbindelse med arrangementer og ansamling av personer i Sørfold kommune, ifølge NRK. Sørfold kommunes midlertidige forskrift om... Les mer »
nofir

Rekordtall og miljøbevisste oppdrettere sikret tredoblet omsetning for Nofir i Meløy

– Dette er først og fremst et testament på en miljøbevisst næring som stiller stadig større krav til bærekraft og fornybarhet, sier daglig leder i Nofir, Øistein Aleksandersen. Selskapet er blant verdens... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

To biler i trafikkulykke på Hemnes

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke mellom to biler ved Bjerka på E& på Hemnes søndag i 12-tiden. Fire personer er involvert. Det var ikke opplysninger om alvorlig personskade. Nødetatene rykket... Les mer »
Foto: Hesse1309

Ny informasjonstavle på plass ved kulturminner i Sørfold

Med støtte fra Riksantikvaren og Nordland fylkeskommune har Nordlandsmuseet satt opp nytt skilt ved kulturminnene fra andre verdenskrig i Gyltvik, opplyser Sørfold kommune. Fra jernbanelinja og oppover kan man finne murer etter... Les mer »
svømme bad

Nå kan man bruke bassenget i Beiarn igjen

Nå kan man søke om å bruke bassenget for 2021/22, i år som i fjor vil de med henvisning fra lege/fysioterapeut prioriteres. Man kan også søke uten henvisning. opplyser Beiarn kommune. Det... Les mer »
ambulansebil

Trafikkukykke på Ørnes – En person skadet

Politiet fikk melding om en trafikkulykke ved Stia på Ørnes torsdag morgen i 7-tiden. En person skal ha vært involvert. Nødetatene rykket ut til stedet. Bilfører ble sjekket av ambulansepersonell på stedet.... Les mer »
politi

Kvinne utsatt for overgrep i Fauske sentrum – Politiet etterlyser vitner

Overgrepet antas å ha skjedd i tidsrommet lørdag kl. 20.00 til midnatt natt til søndag i Fauske sentrum, opplyser politiet i Nordland. Politiet er spesielt interessert i observasjoner av ei kvinne i... Les mer »
helse

Meløy kommune blir ikke kvitt vaksinedoser

Bodøposten.no omtalte for kort tid siden nyheten om at Bodø kommune hadde 10.000 vaksinedoser man ikke ble kvitt, nå er det flere kommuner i Salten som sliter med å bli kvitt vaksinene.... Les mer »