natur snø

Gildeskål kommune skal bli bedre på veilys

Gildeskål har fått opp mange nye veilys i kommunen, og flere er på vei. Men noen ganger blir det feil på dem, og det er til stor hjelp for at innbyggerne melder... Les mer »
elg vinter

Beiarn kommune: – Unngå påkjørsel av vilt!

Beiarn kommune ønsker minne alle bilister om å avpasse farten og være ekstra oppmerksomme for å unngå å kjøre på vilt. Beiarn kommune har også laget en liste dersom ulykken skulle være... Les mer »
Foto: Helgelandssykehuset Sandnessjøen

Foreslår to sykehus på Helgeland

Sykehusdirektøren på Helgeland Helga Gunnlaugsdottir har talt. Innstillingen er å beholde to sykehus på Helgeland – et stort på Mo og et lite i Sandnessjøen, opplyser NRK. Både sykehuset i Mo og... Les mer »
leker barn

Nye Utsikten barnehage i Meløy åpner

Arbeidet med nye Utsikten barnehage nærmer seg slutten, og barnehagen vil åpne for foreldre og barn tirsdag 7. januar 2020, opplyser Meløy kommune. – Det er tre barnehager som nå skal komme... Les mer »
juletre

Julemesse på Leines skole i Steigen

Den 24. november kl. 14.00 arrangeres det julemesse på Leines skole i Steigen, opplyser Steigen kommune. Det er Leines skolekorps som arrangerer julemessen i Steigen. Les mer »
møte

Rådmannen i Sørfold advarer mot økt gjeld

Ny kommunelov krever at kommunene skal ha økonomisk bærekraft over tid. Dette betyr at det skal være et bestemt forhold mellom lånegjeld, driftsresultat og disposisjonsfond. Men Sørfold kommune er i faresonen. –... Les mer »
kake dessert

Juleverksted på Hamarøy bibliotek

Det arrangeres juleverksted på Hamarøy bibliotek 12. desember, kl. 18 – 20, opplyser Hamarøy kommune. Det skal lagees julekuler, julepynt, julekort og julefyrstikkesker – med glitter, maling, lim og fri fantasi. Arrangementet... Les mer »
brannmannskap

Boligbrann i Fauske – To personer til legevakt

Politiet rapporterer om en brann i en bolig i Fauske natt til mandag ved 1-tiden. Nødetatene rykket ut til adressen. Det viste seg at det var et varmeteppe som hadde tatt fyr... Les mer »
fartsgrense

Stakk av etter alvorlig bilkrasj i Rana

Politiet fikk en melding om en totalvraket bil utenfor vei ved Straumbotn i Rana søndag morgen. Ingen personer var tilstede og bilskilt var tatt av. Politiet forsøkte å finne de involverte i... Les mer »
natur snø

To kvinner savnet på hyttetur i Rana

Politiet rapporterer om to kvinner som var på tur til Sauvasshytta i Rana natt til søndag hadde gått seg bort og ikke funnet frem. Kvinnene var godt kledd og hadde godt med... Les mer »