nfk

Nytt ferjeleie åpner på Tonnes

Tirsdag 4. juni åpner nytt ferjeleie på Tonnes. Med det blir det også endringer i reisemønsteret i Rødøybassenget. Når nytt ferjeleie åpnes på Tonnes tirsdag i neste uke, endres seilingsmønsteret på ferjen... Les mer »
pressenytt

Mo i Rana-produsent lanserer nytt mattesamarbeid på Manhattan

De har utviklet en ny mattekolleksjon som hedrer kvinnelige designikoner. Nå er Heymat fra Mo i Rana på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise seg fram... Les mer »
sykling

Designtalenter fra Bodø og Fauske står bak Arctic Race-trofé

Det er 8-klasseelever fra Bodø og Fauske som har laget vinnerdesignet til trofeene som skal deles ut til beste juniorrytter når årets Arctic Race of Norway ruller i gang 4. august. Det... Les mer »
nfk

16,5 kilometer ny asfalt i Salten

16,5 kilometer fylkesveg får ny asfalt i Salten i år. – Fylkesrådet har prioritert fylkesvegene og har valgt å legge 50 millioner kroner ekstra på toppen av de planlagte strekningene som det... Les mer »
nordvik

Gjermund ny daglig leder på Mo

Gjermund Holtet blir ny daglig leder og salgssjef for Toyota forhandleren Nordvik i Selforsveien i Mo i Rana. Han har erfaring fra salg og servicemarked, og har blant annet jobbet med bedriftsmarkedet... Les mer »
pressenytt

Helgelandsbedrift er Norges beste eksportør

Matteinnovatørene Heymat mottok prisen Årets eksportbedrift under Designindustrikonferansen i ettermiddag.  Årets Designindustrikonferanse gikk foran en fullsatt sal i Nasjonalmuseet i Oslo torsdag 25. april. Her ble prisene Årets eksportbedrift, Årets produkt, Årets... Les mer »
pressenytt

Heymat fra Mo i Rana kjemper om viktig eksportpris

De har økt eksporten og doblet salget til USA. Nå er Heymat nominert til Norsk Industri Designindustriens høythengende eksportpris. De nominerte er Aclima, Devold, Fora Form, Hadeland Glassverk, Heymat, LK Hjelle, Lundhs,... Les mer »
wolt

Nå får Mo i Rana hurtiglevering for første gang

Leveringtjenesten Wolt utvider i Nord-Norge og nå kan ranaværinger få digg mat og andre varer levert hjem på døren i løpet av en halvtime. Dette er den første hurtigleveringstjenesten som etablerer seg... Les mer »
kobberløpet

Skilegenden Anette Bøe kommer til Kobberløpet i Sulitjelma

I år er det 40 år siden Anette Bøe vant sin første verdenscupseier på norsk jord. Det skjedde på kvinnedagen, 8. mars, i Holmenkollen 1984. 84 var også året da hun ble... Les mer »
Kulturminnefondet

MK Faxsen får over en halv million kroner i støtte fra Kulturminnefondet

Nå har Faxsen behov for en større restaurering, og Kulturminnefondet bidrar med 625 000 kroner som skal støtte arbeidet. MK Faxsen er en Skandferkutter som opprinnelig er bygd som fiske- og fraktfartøy... Les mer »