kulturminnefondet

250 000 nye kroner til Folkets Hus i Sulitjelma

Folkets hus i Sulitjelma ble nylig tilskuddsmottaker nummer 8000 i Kulturminnefondet, da de fikk 1 300 000 kroner til å sette i stand taket. Nå venter det 250 000 nye kroner til... Les mer »
politiet

Leteaksjon: Mann savnet på Sandhornøya

På Sandhornøya i Gildeskål startet tirsdag kveld en leteaksjon etter en 41 år gammel mann, opplyser NRK. Ifølge politiets beskrivelse av mannen er han omtrent 185 centimeter høy, har normal kroppsbygning og... Les mer »
kassandra fauske

Fauskeværinger må betale dyrt for asylmottak de fikk tvunget på seg

Konsekvensene av å etablere 450 asylplasser i en liten kommune som sliter økonomisk, kan i verste fall gå på liv og helse løs, frykter Kassandra Pesta, Fauske FrP (bildet), og Erlend Wiborg,... Les mer »
nfk

Trafikksikkerhetsmidler til Salten

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) gir 4,3 millioner kroner til fysiske tiltak i Bodø, Fauske og Meløy. Pengene går til gang- og sykkelveg på Reipå, til fortau ved Erikstadveien, og til å gjøre... Les mer »
nfk

Skryt og penger til inkludering av unge i Saltdal

Saltdalsselskapet Vev-Al-Plast får 450 000 kroner til en ny løsning for å få unge arbeidstakere i jobb. – Dette initiativet er midt i blinken for den felles innsatsen vi alle må gjøre for... Les mer »
bodøposten

8,1 millioner i bredbåndsmidler til Salten

Gildeskål kommune får 4,8 millioner kroner og Fauske kommune  3,3 millioner av de statlige bredbåndsmidlene for 2023. Som et ledd i regionreformen overtok fylkeskommunen ansvaret for forvaltning av de statlige tilskuddsmidlene til... Les mer »
Hans Anton Kristiansen

Barnevern-skandale i Fauske: – Tilliten til barnevernet er borte

Kritikken mot barnevernet hagler også i Fauske, flere påstår at det som skjer mot barn og familier er lovbrudd og saken omtales i lokalt media, nå konstaterer en lokal barnevern-kritiker at tilliten... Les mer »
eiendom bodø

SpareBank 1 Nord-Norge kjøper Fauske-bedrift

SpareBank 1 Nord-Norge utvider sin satsing i Indre Salten, SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge kjøper Flex AS på Fauske. – Salten er et svært viktig område for oss. Gjennom dette oppkjøpet styrker vi... Les mer »
nfk

Vil bli kvitt is-problem i fv. 17-tunnel i Gildeskål

Arbeider gjennom høsten skal få bukt med problemene med issvuller i Sundsfjordtunnelen på fylkesveg 17 i Gildeskål. Trafikantene må forholde seg til ledebilkjøring og nattestengning fram til midten av november.  – Tunneler... Les mer »
nordland sv

Nordland SV fikk gjennomslag: Regjeringen gir penger til Sørfoldtunellene!

Nordland SV har jobbet for Sørfoldtunellene i mange år, og fikk senest i revidert det første reelle gjennomslaget for ny E6, med en bevilgning til utredning. Nå bevilger regjeringen 4 mrd. til... Les mer »