Foto: Frankemann

Innspill ønskes: Kulturminneplan for Gildeskål

Har du et forslag til kulturminner som bør tas vare på i Gildeskål? Det er nå satt i gang et arbeid med å utarbeide Gildeskål kommunes kulturminneplan. – Vi ønsker at innbyggere, lag... Les mer »
fengsel

Fauske fengsel legges ikke ned

Fauske fengsel skal ikke legges i dvale. Det bekrefter leder i Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund i Salten, Monica Andersen, til NRK. – Vi er kjempefornøyde for at de har kommet fram til... Les mer »
mast elektrisitet

Meløy kommune satt under administrasjon etter strømtabbe

Etter måneder med strømtrøbbel i kommunens eget kraftselskap, Meløy Energi, havnet Meløy kommune på Robek-lista og blir altså satt under adminstrasjon, ifølge NRK. Meløy kommune eier Meløy Energi og de fikk i... Les mer »
vinter

Problem med forskjellsbehandling av brøyting i Hamarøy

Hamarøy kommune er klar over problemet med ulik behandling av private veier. Private veier vedlikeholdes normalt av brukerne, men enkelte av de private veiene har delvis blitt driftet av kommunen, melder kommunen.... Les mer »
strøm

Strømstøtte for lag og foreninger i Gildeskål

Lotteri – og stiftelsestilsynet har åpnet ny søknadsrunde, søknadsfristen er satt til 15. februar kl. 13.00, opplyser Gildeskål kommune. Perioden det kan søkes om strømstøtte for er oktober, november og desember 2022.... Les mer »
bodøposten android

Gildeskål får 6,9 millioner kroner i bredbåndsmidler

– Kommunen prioriterer områdene Horsdal-Hammaren, Arnøyene, Sørfinnset / Sørfjorden, Kjøpstad, Skjelvika, Nordfjorden (Nygårdsjøen, Saura, Ertenvåg) og Øyjorda-Nordsandnes, sier fylkesråd for næring Linda Helen Haukland. ​Nordland fylkeskommunen har ansvaret for forvaltning av de... Les mer »
Nordland fylkeskommune

155 000 folkehelsekroner til Saltdal

Gjennom et folkehelseprosjekt ønsker Saltdal kommune å øke trivsel, tilhørighet og livsglede hos barn og unge i kommunen. Nordland fylkeskommune støtter tiltaket med 155 000 kroner. Saltdal kommune arbeider systematisk med å styrke... Les mer »
vinter barn

Bodø Røde Kors arrangerer vinterferie for familier i Sulitjelma

Røde Kors arbeider aktivt for å sikre at alle barn får like muligheter. Gjennom «Ferie for alle» kan barn fra familier med landvarig svak økonomi få mulighet til å reise på ferie med... Les mer »
nordvik

Går sammen om tungberging i Salten

Nord Salten Auto AS og Vifa bilberging AS går sammen om etableringen av Salten Tungberging AS på Fauske. De to bilbergingsselskapene som holder til i henholdsvis Hamarøy og Steigen, samt Bodø og... Les mer »
Statens vegvesen

Tester fluorescerende brøytestikker på E6 på Saltfjellet

Denne vinteren tester Statens vegvesen fluorescerende brøytestikker på E6 på Saltfjellet i Nordland. Brøytestikkene langs veiene våre er viktige både for bilister og brøytesjåfører, særlig når rufsete vær gir dårlig sikt. Nå... Les mer »