veiarbeid

VIDEO: Grønt lys for ny E6 gjennom Sørfold

Statens vegvesen inviterer bransjen til å bidra med gode løsninger for å bygge storprosjektet E6 Megården – Mørsvikbotn i Sørfold kommune i Nordland så raskt og effektivt som mulig. Prosjektet E6 Sørfold har en... Les mer »
sommer telt

Basecamp Salten 2021 arrangeres på Rødøy

10. – 12. september arrangerer Rødøy kommune basecamp Salten på Rødøya. I løpet av helga kan en delta på inntil 3 ulike aktiviteter. Ungdom fra Salten i alderen 8. klasse til fylte 18... Les mer »
smittevern

Coronasmitten under kontroll i Saltdal

Det er ikke registrert nye smittetilfeller av Covid-19 i Saltdal siste døgn, opplyser Saltdal kommune idag. 5 personer er i isolasjon og 1 person er i karantene. Situasjonen er oversiktlig og under... Les mer »
sykkel

Aktiv helg med Heilt innafor i Sørfold

Helga 11.- 13. juni kan Heilt innafor og samarbeidspartnere ønske velkommen til aktiv helg. Fjellfest er åpen for alle, det øvrige er for Sørfold-ungdom 6. klasse – 18 år. – Vi har... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

12 års forvaring i Salten tingrett etter seksuelle overgrep

En mann i 60-årene er i Salten tingrett dømt til 12 års forvaring, med en minstetid på åtte år, for seksuelle overgrep mot sine stedøtre og stebarnebarn, opplyser NRK. Ifølge dommen har... Les mer »
bodø havn

Røviktunnelen i Fauske nattestenges

Røviktunnelen på riksvei 80 i Fauske nattestenges på grunn av vedlikeholdsarbeid, opplyser Statens vegvesen. Datoene for stengingen er 24. og 25. mai fra klokken 22.00 til klokken 06.00. Utrykningskjøretøy vil kunne passere,... Les mer »
havn

Bilferge kjørte inn i båt Mosjøen havn – En person skadet

Politiet opplyser at en bilferge har kjørt i annen båt som lå til kai i Mosjøen torsdag i 16-tiden. Nødetatene rykket ut stedet. En person er skadet, men omfanget er usikkert. Personen... Les mer »
politi

Trafikkulykke i Sørfold – Tunnellen stengt

Politiet rapporterer om en trafikkulykke i Løkthaugen i Sørfold, en bil skal ha blitt påkjørt bakfra torsdag i 11-tiden. Tunnellen ble stengt i begge retninger inntil videre. Nødetatene rykket ut til stedet.... Les mer »
flyplass reise ferie

Ny lufthavn i Rana skal stå ferdig i 2025

Avinor ønsker ny kontrakt for å sikre forutsigbarhet og god fremdrift. Konkurransen påvirker ikke byggestart og ferdigstillelse vesentlig, opplyser Ranaposten. – Det er lagt et godt og omfattende grunnlag lokalt gjennom arbeidet til PLU og Rana kommune, noe som gir oss et godt utgangspunkt for det videre... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Sørfold – Ambulanse på stedet

Politiet fikk melding om en trafikkulykke på E6 nord for Mørsvikbotn i Sørfold i 12-tiden tirsdag. En personbil med 3 personer har kjørt ut. Det er ikke meldt om store personskader. Ambulanse... Les mer »