Video: – Fauske kommune er redd sin egen barneverntjeneste

youtube

Influenseren Hans Anton Kristiansen fra Fauske har gjort seg bemerket med virale videoer på TikTok og YouTube. Etter å ha vært med på et bystyremøte i Fauske hevder han nå at politikerne er redde for barnevernet.

Barnevernet skal først og fremst gi hjelp i hjemmet, slik at foreldrene selv skal kunne mestre sitt omsorgsansvar. Dette kan være ulike hjelpetiltak, som råd og veiledning til familien, avlastningstiltak, støttekontakt og barnehageplass, ifølge Bufdir.

Les også:  16,5 kilometer ny asfalt i Salten

Virkeligheten synes å være en helt annen i Fauske kommune i Salten.

– Barnevernet rapper ungene fra helt vanlige folk. Politikere i Fauske sier til meg privat at de er redde for at barnevernet skal komme etter dem også, sier Hans Anton.

Politikere i Fauske har fått med seg videoene til Hans om barnevernet, men de tør ikke snakke om det, ifølge influenseren.

– Politikere som sitter her inne har sagt til meg under fire øyne, at de har hatt barnevernet på nakken selv, og det er modig at du tør, men vi tør ikke, sier Kristiansen i videoen.

Les også:  Designtalenter fra Bodø og Fauske står bak Arctic Race-trofé
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.