MUSIKK: Kristin ute med låta «Alle vil til himmelen»

s1

Inntil februar i år, eksisterte ikke 22 år gamle Kristin fra Kolbotn på sosiale medier. Likevel har hennes debutlåt over 800 000 avspillinger på Spotify. Nå har den ferske artisten konto på både Instagram, Facebook og TikTok. Nå er hun klar for å slippe en coverversjon av Timbuktus store hit «Alla vill till himmelen» fra 2005.

I Kristins versjon av sangen skildrer hun hvordan hun dyrker sin egen selvopptatthet. Hun kaster et skråblikk på både seg selv og det individfokuserte samfunnet som stadig vokser frem. Det er noe hun tror mange i Generasjon Z vil kunne kjenne seg igjen i.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

– Jeg har alltid likt Timbuktus «Alla vill til himmelen». Da jeg satt meg ned og spilte den på keyboardet hjemme, fikk jeg lyst til å endre litt på budskapet så det passer til hvordan jeg (i mørke stunder) ser på verden og meg selv, forteller Kristin. 

Kristin har gjort stor suksess med sine sjarmerende og lavmælte versjoner av hits som «Dra tilbake» av Erik og Kriss og oversettelsen av Usher-låta «U Remind Me». Denne gangen har hun lekt seg med teksten til Timbuktu og laget en 2020-versjon av låta. 

Les også:  Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

«Alle vil til himmelen» er produsert av Kristins storebror Dag Holtan-Hartwig kjent fra duoen Skinny Days.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.