Bodø/Glimt fikk besøk av Zalgiris i første runde av Champions League-kvaliken onsdag kveld på Aspmyra stadion i Bodø.

Glimt startet med Nikita Haikin, Alfons Sampsted, Marius Høibråten, Brede Moe, Brice Wembangomo, Hugo Vetlesen, Elias Hagen, Ulrik Saltnes, Joel Mvuka, Lars-Jørgen Salvesen og Amahl Pellegrino.

Zaligris får en stor målsjanse etter bare minuttet, så kommer Glimt inn i kampsen. Glimt har et imponerende trykk og flere sjanser mot Zaligris.

Rundt haltimen inn i første omgang får Glimt straffe etter VAR-dømming, og Hugo Vetlesen setter inn 1-0 for Glimt. Etter dette setter Amahl Pellegrino inn 2-0 for Glimt før pausen.

Tidlig i første omgang setter Lars-Jørgen Salves inn 3-0 for Glimt i debut-kampen sin. Så setter Marius Høibråten inn 4-0 for Glimt. Bodø/Glimt har nå masse målsjanser men Zalgiris forsvarer seg tappert.

Så gjør Glimt flere bytter. Etter dette scorer Runar Espejord inn 5-0 for Glimt før dommeren blåser av for kampslutt. Returoppgjøret spilles på tirsdag i neste uke.