champions league

Glimt kan gi ekstra Champions League-plass til Norge

Eliteserien klatrer opp til 15.-plass på Det europeiske fotballforbundets (UEFA) offisielle ligaranking, det kan føre til en ekstra Champions League-plass, ifølge Eurosport. Europasuksessen til Molde og Bodø/Glimt de siste årene har vært... Les mer »
glimt

Glimt tapte borte mot Dinamo Zagreb – Ute av Champions League

Bodø/Glimt besøkte Dinamo Zagreb på hjemmebane i en heksegryte onsdag kveld for returoppgjøret i playoff til Champions League-kvalifisering. Glimt ledet 1-0 og kunne gå videre med seier eller uavgjort. Men slik gikk... Les mer »
champions league

Champions League: Glimt kan få 155 millioner

Bodø/Glimt vant første kvalik-kamp mot Dinamo Zagreb på Aspmyra tirsdag. Førstkommende onsdag venter returoppgjøret i Kroatia. Kommer de seg videre er de kvalifisert til Champions League gruppespill. Bodø/Glimt er dermed bare en... Les mer »
glimt champions league

Aspmyra eksploderte etter Glimt-seier mot Dinamo Zagreb

Bodø/Glimt fikk besøk på Aspmyra stadion av Dinamo Zagreb tirsdag kveld for kvalifiseringskamp til Champions League. Aspmyra var utsolgt, været var klamt men varmt og alt lå til rette for en historisk... Les mer »
glimt champions league

Klart for Champions League-kamp på Aspmyra: – Det er historisk

Bodø/Glimt møter Dinamo Zagreb på et fullsatt Aspmyra stadion tirsdag kveld. – Det er historisk, sier trener Kjetil Knutsen. – Det er en stor oppgave, men en utrolig kul oppgave, en gøy oppgave.... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt videre til Champions League playoff

Bodø/Glimt ledet 5-0 mot Zalgiris foran returoppgjøret i Vilnius i Litauen tirsdag. Det var forventet at Glimt skulle gå videre til playoff, og det klarte de helgule. Francis Kyeremeh scoret et mål... Les mer »

VIDEO: Glimt vant første runde mot Zalgiris

Bodø/Glimt fikk besøk av Zalgiris i første runde av Champions League-kvaliken onsdag kveld på Aspmyra stadion i Bodø. Glimt startet med Nikita Haikin, Alfons Sampsted, Marius Høibråten, Brede Moe, Brice Wembangomo, Hugo... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt utklasset Linfield på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av irske Linfield på Aspmyra for returoppgjøret i Champions League kvalifiseringen. Første runde tapte Glimt 0-1, som måtte vinne med to mål for å gå videre. Over 5000 tilskuere... Les mer »
fotball kunstgress

VIDEO: Glimt tapte borte mot Linfield i Champions League

Bodø/Glimt besøkte Belfast og Linfield i en ny runde Champions league-kvalifisering. Returoppgjøret avgjøres på Aspmyre. Glimt styrer mye av kampen til å begynne med, men Linfield er farlig på en kontring som... Les mer »
fotballbane

Glimt videre etter Champions Leage-kvalik på Færøyene

Bodø/Glimt besøkte onsdag kveld Færøyene for å spille mot Klaksvik etter kampen på Aspmyra som endte 3-0 til Glimt. Det er Klaksvik som åpner best og presser Glimt som har noen kontringer.... Les mer »