ANNONSE: Hvordan finne en singel mann som alenemamma

singel dame mann

Har du noen gang tenkt på det at noen problemer bare virker store, uløselige og katastrofale for hele livet, men faktisk er det egentlig ikke sånn i det hele tatt?

I denne artikkelen vil vi ikke gå inn i lange filosofiske refleksjoner, men skal presentere en liste over anbefalinger som svarer på et tilsynelatende vanskelig spørsmål. Og som vi håper, vil vise og bevise at dette spørsmålet faktisk ikke er noe mer vanskelig enn spørsmålet «hvordan finner en kvinne en mann, hvis hun IKKE har barn?».

Bruk alle mulighetene
Det finnes muligheter både offline og online nå til dags. Man kan prøve å være overalt hvor det er menn. Men listen over slike steder for deg som er alenemamma vil være noe annerledes enn for jenter uten barn. Man kan prøve å ikke låse deg selv hjemme, men du bør ikke prøve skli inn i situasjoner hvor det er single menn ved enhver anledning, og la barnet være for mye alene.

Du kan også komme i kontakt med menn hjemmefra, det er nesten grenseløse muligheter på internett. Her tenker vi ikke bare på sosiale nettverk som Facebook, men også dating sider, og spesielt på spesialiserte nettsteder som tilbyr personlig matchmaking, som https://www.cupidtrust.com/no.

Les også:  ANNONSE: De nyeste trendene innen mobiltilbehør

Offline
Den største feilen du kan gjøre er å prøve å skjule «inntil det skjer noe» at du har et barn. Sannheten vil bli avslørt før eller siden. Men din kjæreste vil neppe sette pris på løgnen din. Han vil neppe «gå inn i din situasjon», men han vil sannsynligvis velge å holde seg unna.

Man bør ikke begynne et nytt forhold med en skjult sannhet og en sjokkerende avsløring. Tenk om din nye kjæreste forteller deg et par måneder senere at han har to barn sammen med sin tidligere kone.

Vær aktiv. Gå ut i verden. Gå til forskjellige steder og arrangementer. Men du bør forstå at om du allerede har et bar bør det være andre steder og andre mennesker. En mann i en nattklubb sitter neppe der i håp om å møte en dame som allerede har barn. Men det kan kanskje mennene som du møter på premieren til en ny forestilling, som ikke kom dit med bare en eneste tanke – å finne en jente for et romantisk, lettsindig kjærlighetseventyr.

Les også:  ANNONSE: Viktige tips for valg av dørvridere

Hva med mennene på arbeidet ditt? Kolleger og klienter. Tro oss, de ser på deg annerledes om du har barn. For dem er du ikke lenger bare en vakker kvinne og et seksuelt objekt. En kvinne som oppdrar et barn har svært verdifulle og veldig positive egenskaper i andres øyne. En smart mann vil forstå at en dame med barn psykologisk og sosialt er en moden kvinne. Og når han kommer nærmere innpå deg, risikerer han ikke å bli kjent med dame som er for løs på tråden.

Og ikke glem at det også finnes en kategori menn som forstår at en enslig kvinne med barn kan bli erobret lettere enn en jente uten noen forpliktelser.

Online
Sosiale nettverk – bruk aktivt de mulighetene som internett gir. Du bruker likevel tid på sosiale nettverk, ikke sant? Det viktigste er å passe på at profilen din informerer nye venner at du har barn. Vi har allerede nevnt dette.

Les også:  ANNONSE: Urbane grønne områder og mental helse

Dating sites – her er det for å være ærlig, lite sannsynlig at du lykkes. Som regel er det menn på dating-nettstedene som vil flørte, innlede en romanse og ikke noe mer. De fleste mennene på datingsidene er ikke klare alvorlige skritt i livet – som å bli både en ektemann og far til andres barn. Men det koster seg ikke noe å forsøke. Og vær forsiktig med håpene dine.

Matchmaking-tjenester – en helt annen sak. Søket etter en partner vil bli utført av fagfolk, i henhold til strengt definerte betingelser. Feilen i forhåpningene, intensjonene og ønskene til to ensomme hjerter er utelukket helt fra begynnelsen.

Det er bare en ting som du ikke bør gjøre, og det er å være motløs og klage til alle rundt deg hvor vanskelig det er å leve og hvor hvor vanskelig det er å finne en bra mann. Du bør heller være en positiv person som andre vil være sammen med, ikke sant?

Prøv alt! Livet er vakkert og fullt av muligheter!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.