ANNONSE: Nå kan man kjøpe bitcoin direkte fra Norge

Bitcoin har hatt en formidal prisutvikling den siste tiden. Den digitale enheten omsettes nå for over 240.000 kroner på de norske markedsplassene, noe som tilsvarer en prisøkning på over 400% sammenlignet med... Les mer »

ANNONSE: Betal regninger med mobiltelefonen

Vi nordmenn har støtt og stadig mobiltelefonen i hånda. Før var det datamaskinen vi var begeistret for, men nå er det virkelig mobiltelefonen som er klistret oppi ansiktene våre. Det er ikke... Les mer »

ANNONSE: Reis til New York med stil

Skal du reise til New York – byen som aldri sover? New York har mye å by på av både severdigheter, museer, show, sportsarrangementer, shopping og mat. Begivenhetene står i kø året... Les mer »

ANNONSE: Er du klar for vinteren?

I Norge er vi så heldige å ha ordentlige vintre, så man kan utnytte alle sesongene til det fulle. Det er like mye å finne på i vintersesongen som i de varme... Les mer »

ANNONSE: Slankeoperasjon – hvor rimelig er det?

Så du har kommet til et punkt der du prøver å bestemme deg for om du skal ha en slankeoperasjon. Du har gjort leksene dine, kanskje til og med snakket med fastlegen... Les mer »

ANNONSE: Et ”råttent” vitne – Hver deltager i Norebo-saken spiller sin egen rolle i Høyesterett i London

Storbritannias Høyesterett (The Supreme Court) behandler en ankesak om aksjer til et av de største russiske fiskeriselskapene Norebo, saken som har skapt mye debatt. Det var Aleksander Tugushev som har fremmet inn... Les mer »

ANNONSE: Benytt VPN på dine enheter

I dagens samfunn er det blitt normalt å benytte flere forskjellige elektroniske enheter til ulike formål. Et eksempel er at man benytter mobiltelefonen til å sende meldinger, motta mail og ringe til... Les mer »

ANNONSE: En rask og enkel veiledning til mobilsikkerhet

Vi tenker ofte på datasikkerhet som viktigere når det gjelder stasjonære og bærbare datamaskiner, men håndholdte enheter trenger også oppmerksomhet. Ifølge Check Points 2020 Cyber Security report, er mobilbaserte angrep på vei... Les mer »

ANNONSE: Slik kommer du i gang med investeringer

Flere og flere nordmenn har oppdaget gleden ved investeringer, og hvis du drømmer om å bli med på investeringsbølgen, så er det rike muligheter for det. Her finner du gode råd til,... Les mer »

ANNONSE: Luft-til-luft-varmepumpe og dens effektivitet

Luftvarmepumper gjør det mulig å varme opp hjemmet mer sparsomt og senke månedlige utgifter. Effektiviteten til en luft-til-luft-varmepumpe er merkbar og besparelsen på oppvarming kan være betydelig. Men hvor stor investering og... Les mer »