Slik sikrer du god økonomistyring

ANNONSE: Slik sikrer du god økonomistyring

Hvis du har ditt eget firma, så kjenner du selvfølgelig godt til budsjetter og økonomistyring. God økonomistyring er helt avgjørende for at en virksomhet kan vokse, og utvikle seg. Hvis du ønsker... Les mer »
Slik får du drømmejobben

ANNONSE: Slik får du drømmejobben

Under Coronakrisen har mange av oss hatt en annen arbeidshverdag, enn det som vi pleier. For noen har det vært hårdt, for andre nesten befriende. For noen har det satt helt nye... Les mer »
Er det på tide med nye vindu?

ANNONSE: Er det på tide med nye vindu?

Våren er endelig kommet, og for mange betyr det oppgradering av bolig, og tid til hage. Kanskje en ordentlig vask av vinduene dine, er nok til at vinduene fremstår som nye, men... Les mer »
På tide med et eget tappetårn hjemme?

ANNONSE: På tide med et eget tappetårn hjemme?

Nordmenn over hele landet brygger øl som aldri før, og interessen vokser også i Bodø og områdene rundt. Det arrangeres til og med et eget Nordlandmesterskap i hjemmebrygging, og i forbindelse med... Les mer »
Skal du selge boligen din?

ANNONSE: Skal du selge boligen din?

For mange er våren det beste tidspunkt, både for kjøp og salg av bolig. Hvis du overveier å selge boligen din, så er det faktisk noen ting du selv kan gjøre, for... Les mer »
Finn den beste regnskapsføreren

ANNONSE: Finn den beste regnskapsføreren

Mange bedrifter velger å benytte seg av en ekstern regnskapsfører, når regnskapet skal gjøres opp. Grunnen er at regnskapet kan være en komplisert og tidskrevende oppgave. Det er mange regnskapsførere å velge... Les mer »
Russetiden gjennom andres øyne

ANNONSE: Russetiden gjennom andres øyne

Våren alle gleder seg til gjennom skolegangen. Tradisjonene som for nordmenn er helt selvsagte. Men hvordan ser russefenomenet egentlig ut for folk i utlandet? Hvordan forklarer de russetiden til bekjente? Les med... Les mer »
Fakta å vite om åreknuter

ANNONSE: Fakta å vite om åreknuter

Åreknuter er noe som er ubehagelig å få, og selv om de i mange tilfeller kan være helt ufarlige, så kan de i visse tilfeller være et tegn på at noe er... Les mer »
Hvite vegger på vei ut

ANNONSE: Hvite vegger på vei ut

De hvite veggene har dominert interiør-Norge og resten av verden de siste 20 årene. Da vi fikk nok av de gule 90-tallsveggene ble alt hvitt og den Skandinaviske minimalismen gjorde sitt definitive... Les mer »
web data pc

ANNONSE: Ny Adobe Flash Player

I løpet av den andre uken i oktober i år ga Adobe Flash Player ut den nye oppdateringen til datamaskinprogramvareplattformen deres som har eksistert i overveldende tjuetre år og som fremdeles er... Les mer »